Абе забавно ми е с вас

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Mimeto
новобранец
новобранец

Мнение от Mimeto »

Aбе те червеише че са гнусни,гнусни са но мен това не ме притеснява-
слагам си ги сама на куката.Реша ли да ловя нищо не ме спира.Е,това се случва рядко,но взема ли въдицата много ми върви и винаги хващам по-голяма риба от мъжете.Не энам какъв е тоя моя късмет, но те вместо да се эарадват,сякаш се драэнят и после много време не ме вэимат с тях эа риба...
Айде кажете ми каква е тая мъжка гордост?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

сека жаба да си знае гьола :lol: жените са непостоянни(освен ако нещо не трьгнат да натякват) и не стават за:писатели,готвачи,таксиметрови шофьори,поети,художници и пр. и пр.,както и за хеви метьли и риболовци :lol: стават само за...те си знаят и то не всичките :lol: бе както казваше 1 приятел:жената е най добрия приятел на човека след...колорадския брьмбар :lol: :lol: :lol: сега,сигурен сьм,че доста духове ще разбуня с тия ми твьрдения,но факт е че освен с курвальк с друго не са известни-вземете Месалина ,Клеопатра,хубавата Елена,па даже и Далила и пр.некой да ми каже известна жена ГОТВАЧ????нямаааа,не че сьм женомразец или педал( мойте истории с нежния пол са доста добре известни на хората къде ме познават)просто сьм ОБЕКТИВЕН....ама жена/рибар си е направо мрьсна дума :lol: бе както казах-сека жаба да си знае гьола... далаверата е да се отиде малко сред природата,да се полежи на полянката,тогава и любовта нараства... :wink: грижите чезнат и понеделника се струва доста далечен...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Колега на 1во място респект към нежните създания защото без тях....
Клавиатура риба не лови!!!
Dotuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

:)))

Мнение от Dotuk »

Както се казва,жена шофьор и негър скиор няма :lol: Но все пак крайностите не са полезни и хубави неща.А относо ,че понякога жените имат по-голям улов и успех,е само за да ни покажат ,че никога не сме най-великите и можещите....та малко да се приземим:))
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Local написа:Колега на 1во място респект към нежните създания защото без тях....

С тях лошо ама и без тях лошо :roll: :roll: :roll:
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

аз ще ви кажа каво мисля за риболова с жена
ми много е готино и ми харесва да има жени с мен когато съм за риба /естествено не сериозен риболов/
на вас не ви ли е готино до кат си оправите такъмите салатката да е нарязана и пиенето да е сипано а?
един път отидохме за риба само аз и мойта приятелка на язовир Леново пловдивско Локале ти сигорно го знаеш
та захраних и аз едно место дадох и едно перо и е оставих да лови
каракуди
а аз се преместих по нагоре по течението на една река да си фатам едри кефали оти по ме кефи
да ама по едно време чувам вик шараааааан голяяяяям
и припкам аз през храсталаци и клони и що да видя наистина шаран 2.3кг
и сама си го изкарала с кепа браво и чувсво на гордост от моя страна
щот все пак на нещо съм е научил
да ама до края на излета имаше още три пъти такива викове и сиййте ги извади
а за акаракуда да неговорим колко беше хванала направо ме засрами
та на нея това и бяхя първите хванати големи риби и самостоятелно и успешно изкарани на брега
и като и се вдигна адреналина
вечерта нямя да ви разправям за къв секс ставаше на въпрос
та з атва нищо напротив нямям д а си е вземам с мен с изключение когато влизам с лодка някъде
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Миме и на нас ни е забавно да си с нас :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Riba_da_ima
новобранец
новобранец

Мнение от Riba_da_ima »

Миме коя е наи- голямата риба която си хващала ????? :wink:
joco

Мнение от joco »

Абе да си призная това рибар и жена са ми несъвместими,обаче ще ви разкажа за моята приятелка.Обича да си поспива момичето,обаче и тя(както всички жени) любопитна."Как може да ставаш в 3 в неделя?Защо?Толкова ли е гот?"Вземам я за първи път на Огняново.Приготовленията са като за къмпинг,нищо че е за неделята само. :shock: Термоси с кафета,чай,джин-тоник :oops: ,манджа,одеала ит.н.Тръгваме в 5часа с много прозявки и мрънкане.На водоема-аз редя пръчки,тя разпъва одеала,мрънка че е студено,сипва си кафе и пали цигара.Това на 4-5 метра от въдиците.Докато се разправям с едното дъно,звънчето на най-близката до нея отлетя в небето,а пръчката се сгъна. :evil: Рева от другия край:"Засичай и вади!!!",а тя ме гледа и пита:"Как се прави това?" :twisted: :oops: "Ами за дръжката и нагореее!!!"Хвана пръчката,вдигна и почна да намотава.То пък излезе сговорчива каракуда,около половинка и докато дойда я извади.Сложих червей,хвърлих пак и отидох да си довърша работата.Нашето момиче извади още една,заредих и хвърлих нак и докато свърша с последната какво да видя?? :oops: :P Придърпала столче до пръчката,пие кафе,пуши нервно гледайки звънеца и нервно ме пита:"Защо вече 15 мин. не ми кълве?"" :shock: :oops: Паднах от майтап! :!: Целия ден го прекара така. :shock:
Сега обаче откри прелестите на щукарския риболов!! :oops: Ставаме рано,отиваме,хвърля си две тапи и се опъва на шезлонга!! :oops: :P :twisted: Кеф,кафе,книжка,слънчеви бани-и никакво взиране в плувка или звънче! :twisted:
Та така!Май че това е най-добрия риболов за жени,защото я оставям при колата да си гледа тапите,а аз слагам една блесничка и си обикалям на воля! :oops: :P А така решавам и въпроса с говоренето :oops: Мълчи си,щото няма с кой! :twisted: :twisted: :!:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:lol: На такива случаи им казвам - Късмета на новобранеца!!
Защото таъв си е рибарлъка - да зарибява ! И после ела гледай и слушай. А ние "печените" със страшните захранки тъпчеме наоколо, цигара след цигара и се правиме, че ние много гот и че няма и нотка завист.
Но си е по емоцинално с жените на риба!! :lol: :lol:
Аватар
Tervel
новобранец
новобранец

Мнение от Tervel »

old fox написа::lol: На такива случаи им казвам - Късмета на новобранеца!!
Защото таъв си е рибарлъка - да зарибява ! И после ела гледай и слушай. А ние "печените" със страшните захранки тъпчеме наоколо, цигара след цигара и се правиме, че ние много гот и че няма и нотка завист.
Но си е по емоцинално с жените на риба!! :lol: :lol:

Тоя късмет на новобранеца колега май е само при цените, щото аз за първи път като хванах пръчка и не можах една кьорава риба да излъжа.Дано сега да компенсирам 8)
Най-голямата риба е изпуснатата!
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Mimeto написа:Айде кажете ми каква е тая мъжка гордост?
Миме, това не е гордост, а чиста рибарска завист :wink: Пожелавам ти все така да ловиш повече и по големи риби от мъжете! :wink:
Изображение
Niky
новобранец
новобранец

Мнение от Niky »

Абе Миме, откъде си? Ако си от близо може да те взимам с мен! Знае ли човек!!!
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

а мойта жена ги връща обратно във водата,в началото много и се дразнех,но от години и аз правя същото,е ако е за мезе или трофейна глава се приватизира
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”