Кеч и НОУ рилииз

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Кеч и НОУ рилииз

Мнение от DrAkoN »

Сандиста само едо ще ти кажа - ТИ СИ ПЪЛЕН КРЕТЕН. Иди се прегледаш баце :D
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Хе хе хе ти как позна че е кретен .....

А това какво е :

http://forum.nariba.com/viewtopic19503.html

Хайде да си спестим характеристиките за хора които дори и не познаваме.

Днес , точно днес се вихрят едни теми из форума с много патриотични идеи.

Време е да се осъзнаем къде сме . Нека бъдем реалисти .

Форума е за ...а не е кой е по-по-най , ама тука в нета .

Тука всички сме "велики" ...
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

има си закон,който позволява вземането на риба.това дали ще подариш живота на някое друго рибе опира само и единствено до риболовна култура.според мен такава тема e неуместна в риболовен форум в 21 век...Кеч и НОУ рилииз...пак повтарям,лично мнение!
Bully

Мнение от Bully »

.
Последно промяна от Bully на Пет Мар 20, 2009 2:37 pm, променено общо 1 път.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

DrAkoN написа:Сандиста само едо ще ти кажа - ТИ СИ ПЪЛЕН КРЕТЕН. Иди се прегледаш баце :D
Ама на теб не ти е за сефте да пишеш простотии, включително и в мои теми :evil: Ако във Форума има 10 такива ненормалника дето тази тема е специално заради тях , ти си в "тройката" :evil:
Изображение
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

DrAkoN написа:Сандиста само едо ще ти кажа - ТИ СИ ПЪЛЕН КРЕТЕН. Иди се прегледаш баце :D
И защо мислиш така.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

sandista написа:Markony - позна. За същия индивид говорим. Суордфиш-92 и тем подобни.. Гледам го тука, из форум само напрежение създава , което явно рефлектира върху мен :)
Лорде , спадни малко "пич". Какво скачаш безпричинно срещу ми .. Нито съм те споменал, нито съм ти искал мнението точно пък на теб. Аааа, сега разбирам - ама ти си ЛОРД , тоест всемогъщ,велик и тн и можеш да си малко по-остър с тона си спрямо простосмъртните :) Не те кефи темата - не пишеш. Имаш лични упреци срещу мен и това което съм написал- лично.Уважавам те , следя ти темите от много дълго време и те признавам като спинингист , ама каква е тая агресия не мога да разбера. Директни въпроси, мерни, не мерни ... Разби ме. Че ти как няма да ги пускаш - разчекнеш ги , снимаш им вътрешностите, направиш си аватар и после как да не ги пуснеш .. егати тормоза :) Шегувам се , не се обиждай :) Респектиран съм от това което чета за теб и темите ти като цяло , не ми разваляй мнението :)
"Пич", така и не ми отговори на въпросите.

Иначе нито съм се заяждал с теб нито съм ти "скачал" както ти се изразяваш.
Просто те посъветвах за да не нагнетяваш атмосверата и хората да се чудят кой точно имаш предвид да го споменеш поименно.

А за това което си написал, че не ми искаш "мнението точно пък на мен" ще имаш да вземаш.
Когато пускаш тема очакваш да пише някой по нея.
Нали?
Ако не искаш да ти пиша в темите можеш да ми го кажеш!

Вземи сега ми отговори на въпросите, че да не взема аз да си "разваля" мнението за теб :wink:

Сега да ти дам един бърз и конкретен отговор.

Дали ще пускаш рибите или не можеш само ти да си решаваш.
Човек носи собствената си глава на раменете си и сам решава кога и как да я използва.
Това, че някой не я използва когато те кара да пуснеш риба (която той самият не е хванал) си е негов проблем и на теб не виждам какво трябва да ти пука от тоя факт.
Не се напрягай толкова.
Лови си рибки с кеф и се хвали тук във форума.
Пък ние ще ти се кефим :wink:
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

chanio написа:има си закон,който позволява вземането на риба.това дали ще подариш живота на някое друго рибе опира само и единствено до риболовна култура.според мен такава тема e неуместна в риболовен форум в 21 век...
Това е и моето становище :!:
Колегата го е казал много точно.
Изображение

Markony
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Markony »

Предлагам темата да се ключи ,че много хормони станаха.Истината е следната:Природата го измислила:Една рибка знаем колко хайвер пуска..има за 3 Българии.Кръговрата трябва да е постоянен иначе се разваля равновесието.Винаги има хищник за хищника.Нека да пазим това което имаме,за да се радват децата ни.Ако сме задружни ще успеем да направим нещо и то много пове4е от там разните му партии и коалиции.Който иска да зема ,който иска да релийзва.РИбата няма да свърши от това.Всички знаем,че когато се скъса някоя сетка в Доспат или срещу Оряхово някоя румънска дига ,веднага се въртят едни GSM-i и знае половината родство още преди собствениците да са разбрали...страшно племе сме ний ама тук у форума светци.Ако половината пари дето ги даваме за японски макари и английски пръчки отиваха за зарибителен материал,всеки щеше да си джътка с Джермината и да мята трофеи.Ама ни модерни....риба няма ,ние вместо кола макара си купуваме и то пак риба няма.Абе кой ли ме слуша ,че се дера тук незнам ,Айде наздраве и умната!
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Слагам край на деспута. Доброто ( рилииза) победи. Това е добре. На Лорда няма да му отговоря на въпросите нарочно ( аз ги забравих дори..) :Р , но затова пък му разрешавам да взима участие и явно да изразява мнението си в моите теми :)) На "Бацето" от горния силно интелектуален пост мога да му пожелая здраве,щастие и берекет .. :))
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

sandista"]Идеята е който иска да си ги пуска , ама да не се бие в гърдите ,че се спасява Света по този начин
Колега, аз си мисля , че идеята на релийза е да "се спасява" хобито и тръпката от улова, та ако чисто егоистично погледнем, ние практикуваме риболова с предимно лична цел-некой бяга от големото град и лудницата в него, друг от жената и тъщата, трети да съ наслади нъ тишинътъ, водътъ и пчеличките, но всички сме във филма " тръпката е в очакването", с която да си захранваме ловния инстикт, останал от пещерното ни минало...че и настояще....при някои :idea:
нема лошо да се взима риба за лична консумация от време на време, па и съседите(или някой несретник) да се почерпят...понякога...ама, някак , та и никак не мога да приема , че риболовството може да бъде форма на благотворителност, тоест това да е част от мотивацията на някой колега...ми кило пържоли, или риба струват 5-10лв !
Всеки си решава сам какво да прави с улова, но е тъпо да се създават полюси и норми на/за правилност!
И, като цяло "релийза" е по-стойностната идея за нашето любимо занимание( доста скъпо вече!), защото така се увеличава шанса на повече колеги да хванат трофеини риби!А, трофейните риби са, като трофейните жени-помниш до най-малката подробност как си ги хванал, а не как си ги...ял! 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Markony написа: ние двамата с тебе сме с 40 милона напред.А 200 хил рибари ни играят по свирката и ловат бременни риби...така стоят нещата с закона.

Ако съм с 40 милки напред вярваи ми всички рибари ще го разберат. Но закона трябва да се спазва и докато има мислещи по твоя начин няма да се получи.
Закона не е лош и не трябва да се борим срещу него а срещу тези които не го спазват и не следят за прилагането му.
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

КЕЧ за бракониерите...РЕЛИИЗ от нас...НОУ ако значи Нека Оставим Улова...пак съм навит :D :P
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

sandista написа:На Лорда няма да му отговоря на въпросите нарочно ( аз ги забравих дори..) :Р , но затова пък му разрешавам да взима участие и явно да изразява мнението си в моите теми :))
Абе ти ми скри шапката бе пич :D
Припомни си ги.
Тва толкова бързо да забравяш не е на хубаво :roll:
"МладЪ, млЪдинЪ си" както вика баба ми :lol:
Айде поне на лични ми отговори.
Ся искаш да ти се моля ли.
А за разрешението което ми даваш...
Благодаря :prayer:

То и без това си пиша в темите ти :lol:
Изображение

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

lorda написа:
"МладЪ, млЪдинЪ си" както вика баба ми :lol:
А мойта баба вика "Не рови лайно да ти мирише"! :wink:
Не разбирам какъв е целия спор?Вместо да се радваме на успехите на другите колеги се почват едни безмислени спорове!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”