Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кеч и НОУ рилииз
Модератор: dantho.mihov
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Кеч и НОУ рилииз
Сандиста само едо ще ти кажа - ТИ СИ ПЪЛЕН КРЕТЕН. Иди се прегледаш баце 

-
- разбира нещата
Хе хе хе ти как позна че е кретен .....
А това какво е :
http://forum.nariba.com/viewtopic19503.html
Хайде да си спестим характеристиките за хора които дори и не познаваме.
Днес , точно днес се вихрят едни теми из форума с много патриотични идеи.
Време е да се осъзнаем къде сме . Нека бъдем реалисти .
Форума е за ...а не е кой е по-по-най , ама тука в нета .
Тука всички сме "велики" ...
А това какво е :
http://forum.nariba.com/viewtopic19503.html
Хайде да си спестим характеристиките за хора които дори и не познаваме.
Днес , точно днес се вихрят едни теми из форума с много патриотични идеи.
Време е да се осъзнаем къде сме . Нека бъдем реалисти .
Форума е за ...а не е кой е по-по-най , ама тука в нета .
Тука всички сме "велики" ...
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- разбира нещата
има си закон,който позволява вземането на риба.това дали ще подариш живота на някое друго рибе опира само и единствено до риболовна култура.според мен такава тема e неуместна в риболовен форум в 21 век...Кеч и НОУ рилииз...пак повтарям,лично мнение!
-
- учете се от него
Ама на теб не ти е за сефте да пишеш простотии, включително и в мои темиDrAkoN написа:Сандиста само едо ще ти кажа - ТИ СИ ПЪЛЕН КРЕТЕН. Иди се прегледаш баце

-
- вече хвърля и на тежко
И защо мислиш така.DrAkoN написа:Сандиста само едо ще ти кажа - ТИ СИ ПЪЛЕН КРЕТЕН. Иди се прегледаш баце
"Пич", така и не ми отговори на въпросите.sandista написа:Markony - позна. За същия индивид говорим. Суордфиш-92 и тем подобни.. Гледам го тука, из форум само напрежение създава , което явно рефлектира върху мен![]()
Лорде , спадни малко "пич". Какво скачаш безпричинно срещу ми .. Нито съм те споменал, нито съм ти искал мнението точно пък на теб. Аааа, сега разбирам - ама ти си ЛОРД , тоест всемогъщ,велик и тн и можеш да си малко по-остър с тона си спрямо простосмъртнитеНе те кефи темата - не пишеш. Имаш лични упреци срещу мен и това което съм написал- лично.Уважавам те , следя ти темите от много дълго време и те признавам като спинингист , ама каква е тая агресия не мога да разбера. Директни въпроси, мерни, не мерни ... Разби ме. Че ти как няма да ги пускаш - разчекнеш ги , снимаш им вътрешностите, направиш си аватар и после как да не ги пуснеш .. егати тормоза
Шегувам се , не се обиждай
Респектиран съм от това което чета за теб и темите ти като цяло , не ми разваляй мнението
Иначе нито съм се заяждал с теб нито съм ти "скачал" както ти се изразяваш.
Просто те посъветвах за да не нагнетяваш атмосверата и хората да се чудят кой точно имаш предвид да го споменеш поименно.
А за това което си написал, че не ми искаш "мнението точно пък на мен" ще имаш да вземаш.
Когато пускаш тема очакваш да пише някой по нея.
Нали?
Ако не искаш да ти пиша в темите можеш да ми го кажеш!
Вземи сега ми отговори на въпросите, че да не взема аз да си "разваля" мнението за теб

Сега да ти дам един бърз и конкретен отговор.
Дали ще пускаш рибите или не можеш само ти да си решаваш.
Човек носи собствената си глава на раменете си и сам решава кога и как да я използва.
Това, че някой не я използва когато те кара да пуснеш риба (която той самият не е хванал) си е негов проблем и на теб не виждам какво трябва да ти пука от тоя факт.
Не се напрягай толкова.
Лови си рибки с кеф и се хвали тук във форума.
Пък ние ще ти се кефим

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Това е и моето становищеchanio написа:има си закон,който позволява вземането на риба.това дали ще подариш живота на някое друго рибе опира само и единствено до риболовна култура.според мен такава тема e неуместна в риболовен форум в 21 век...

Колегата го е казал много точно.

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Предлагам темата да се ключи ,че много хормони станаха.Истината е следната:Природата го измислила:Една рибка знаем колко хайвер пуска..има за 3 Българии.Кръговрата трябва да е постоянен иначе се разваля равновесието.Винаги има хищник за хищника.Нека да пазим това което имаме,за да се радват децата ни.Ако сме задружни ще успеем да направим нещо и то много пове4е от там разните му партии и коалиции.Който иска да зема ,който иска да релийзва.РИбата няма да свърши от това.Всички знаем,че когато се скъса някоя сетка в Доспат или срещу Оряхово някоя румънска дига ,веднага се въртят едни GSM-i и знае половината родство още преди собствениците да са разбрали...страшно племе сме ний ама тук у форума светци.Ако половината пари дето ги даваме за японски макари и английски пръчки отиваха за зарибителен материал,всеки щеше да си джътка с Джермината и да мята трофеи.Ама ни модерни....риба няма ,ние вместо кола макара си купуваме и то пак риба няма.Абе кой ли ме слуша ,че се дера тук незнам ,Айде наздраве и умната!
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Слагам край на деспута. Доброто ( рилииза) победи. Това е добре. На Лорда няма да му отговоря на въпросите нарочно ( аз ги забравих дори..) :Р , но затова пък му разрешавам да взима участие и явно да изразява мнението си в моите теми
) На "Бацето" от горния силно интелектуален пост мога да му пожелая здраве,щастие и берекет ..
)

sandista"]Идеята е който иска да си ги пуска , ама да не се бие в гърдите ,че се спасява Света по този начин
Колега, аз си мисля , че идеята на релийза е да "се спасява" хобито и тръпката от улова, та ако чисто егоистично погледнем, ние практикуваме риболова с предимно лична цел-некой бяга от големото град и лудницата в него, друг от жената и тъщата, трети да съ наслади нъ тишинътъ, водътъ и пчеличките, но всички сме във филма " тръпката е в очакването", с която да си захранваме ловния инстикт, останал от пещерното ни минало...че и настояще....при някои
нема лошо да се взима риба за лична консумация от време на време, па и съседите(или някой несретник) да се почерпят...понякога...ама, някак , та и никак не мога да приема , че риболовството може да бъде форма на благотворителност, тоест това да е част от мотивацията на някой колега...ми кило пържоли, или риба струват 5-10лв !
Всеки си решава сам какво да прави с улова, но е тъпо да се създават полюси и норми на/за правилност!
И, като цяло "релийза" е по-стойностната идея за нашето любимо занимание( доста скъпо вече!), защото така се увеличава шанса на повече колеги да хванат трофеини риби!А, трофейните риби са, като трофейните жени-помниш до най-малката подробност как си ги хванал, а не как си ги...ял!
Колега, аз си мисля , че идеята на релийза е да "се спасява" хобито и тръпката от улова, та ако чисто егоистично погледнем, ние практикуваме риболова с предимно лична цел-некой бяга от големото град и лудницата в него, друг от жената и тъщата, трети да съ наслади нъ тишинътъ, водътъ и пчеличките, но всички сме във филма " тръпката е в очакването", с която да си захранваме ловния инстикт, останал от пещерното ни минало...че и настояще....при някои

нема лошо да се взима риба за лична консумация от време на време, па и съседите(или някой несретник) да се почерпят...понякога...ама, някак , та и никак не мога да приема , че риболовството може да бъде форма на благотворителност, тоест това да е част от мотивацията на някой колега...ми кило пържоли, или риба струват 5-10лв !
Всеки си решава сам какво да прави с улова, но е тъпо да се създават полюси и норми на/за правилност!
И, като цяло "релийза" е по-стойностната идея за нашето любимо занимание( доста скъпо вече!), защото така се увеличава шанса на повече колеги да хванат трофеини риби!А, трофейните риби са, като трофейните жени-помниш до най-малката подробност как си ги хванал, а не как си ги...ял!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Markony написа: ние двамата с тебе сме с 40 милона напред.А 200 хил рибари ни играят по свирката и ловат бременни риби...така стоят нещата с закона.
Ако съм с 40 милки напред вярваи ми всички рибари ще го разберат. Но закона трябва да се спазва и докато има мислещи по твоя начин няма да се получи.
Закона не е лош и не трябва да се борим срещу него а срещу тези които не го спазват и не следят за прилагането му.
-
- разбира нещата
КЕЧ за бракониерите...РЕЛИИЗ от нас...НОУ ако значи Нека Оставим Улова...пак съм навит

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Абе ти ми скри шапката бе пичsandista написа:На Лорда няма да му отговоря на въпросите нарочно ( аз ги забравих дори..) :Р , но затова пък му разрешавам да взима участие и явно да изразява мнението си в моите теми)

Припомни си ги.
Тва толкова бързо да забравяш не е на хубаво

"МладЪ, млЪдинЪ си" както вика баба ми

Айде поне на лични ми отговори.
Ся искаш да ти се моля ли.
А за разрешението което ми даваш...
Благодаря

То и без това си пиша в темите ти

- Paublo_Eskobar
- Модератор
А мойта баба вика "Не рови лайно да ти мирише"!lorda написа:
"МладЪ, млЪдинЪ си" както вика баба ми![]()

Не разбирам какъв е целия спор?Вместо да се радваме на успехите на другите колеги се почват едни безмислени спорове!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн