Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

как е шуката около Шабла
Модератор: sapuna
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Къде е по-удачно да се отиде за щука,на Езерец,или на Шабленското и от къде е пътя?Аз разбрах,че най-добре било на канала,който свързва двете езера,обаче незнам пътя от къде минава.
На каква примамка е най-възможен удар:
Голяма клатушка/20-30г/
Въртяща блесна/3-4№/
Малък воблер/4-6см/
Голям воблер/6-9см/

Голяма клатушка/20-30г/
Въртяща блесна/3-4№/
Малък воблер/4-6см/
Голям воблер/6-9см/

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
според мен на Езерец е по-удачно - до там се стига след като излезеш от Шабла и преди да стигнеш Езерец има една иглолистна горичка - преди нея в дясно, пътя е асфалтов в началото, после преди сметището пак в дясно, там е черен;Камбата написа:Къде е по-удачно да се отиде за щука,на Езерец,или на Шабленското и от къде е пътя?Аз разбрах,че най-добре било на канала,който свързва двете езера,обаче незнам пътя от къде минава.
Голяма клатушка/20-30г/
Въртяща блесна/3-4№/
Малък воблер/4-6см/
Голям воблер/6-9см/
най-вероятно ще удари на голямата клатушка и големия воблер, на дребни примамки няма смисъл - кълват дребни щуклета
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
-
- новобранец
Камбата написа:Аз за Шабленското езеро знам,че е в резиденция и трябва билет,както и гащеризон!Какви пари искат арендаторите?На пръчка ли се плаща,или на кило?Има ли място за нощувка-нещо като къмпинг за през лятото,или хижа,или хотел?Какви са условията?Дайте и малко снимки,ако имате.Дайте инфо на какво ги ловите от пролетта до есента?Ами други хищници и като зяло рибата освен щука и дребните й рибки-манджа каква риба има?Малко множко въпроси,ама тъй е,като не съм ходил...с питане и до Цариграда се стига!
Питайки до Цариград стига се но с х...й отзад
здравейте щукари!
колеги щука има и на преливника на цонево в самия канал, но съм хващал само маломерни, но съм говорил с месни и съм чувал от тях за доста добри екземпляри.ловил съм само от преливника до казана.наслука
за този коментар може ли още инфо?
каде точно на преливника, който е в ляво ли или там кадето се източва язовира в дясно ?
имаш ли по прясна информация за там?
благодаря предварително!
за този коментар може ли още инфо?
каде точно на преливника, който е в ляво ли или там кадето се източва язовира в дясно ?
имаш ли по прясна информация за там?
благодаря предварително!