Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Снимки.
Модератор: Paublo_Eskobar
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Снимки.
Това ми е идеята.Смятам,че когато има контрол над снимките които се слагат,доста теми ще си останат отключениsnegk написа:Обаче като отворя някоя тема аз не знам какви са снимките и съм принуден да гледам грозни снимки,против моята воля,така нарушавате мойто право на избор.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Киро според мене в момента модовете имат доста повече работа от това да изстрият една или две снимки-тъй като заради тях се получават доста дразги.КИРО написа: А за кървавите сцени,аз съм за.Да не се допускат такива снимки.
Само дето на Модовете,ще им се разкаже играта от триене.
ППС/спам/

-
- научил се да хвърля
Колеги...и аз не искам кървави снимки...но за чисти риби...без пръст или трева...
След като хваниш улова си на сезона/не на живота си/....като те удари адреналина...Няма кал,няма листа ...бързаш да се снимаш и това е.След това в къщи на тревичката си правиш снимки че и за албум стават...Прави сте за това че ако се снимат в мивката не се знае дали не са купени ,но на този свят нищо сигорно няма...Аз викам така...Нека да има риба с която да се снимаме а пък за снимките всеки да си преценя САМ...

Примери има много, но трябва да се определи ясен регламент който да ни защитава от грозни гледки. В противен случай винаги ще има и теми с месарски снимки.VGS написа:.............
И на мен не ми харесват брутални снимки, не ме разбирайте погрешно.
Но има и други начини да се преодолее проблема, както вече казах дайте пример вие и очаквайте последователи.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
До тук работата със снимките долу горе се изясни.Болшинството от нас са съгласни,че снимките които не са направени на водоемите където е хваната рибата трябва да се трият.Ще помоля Барутчията да си каже мнението, и дали има възможност за това.Ако не просто да се удари катинар на темата и всичко по-старумо.
Аре с'я па заради една снимка да бастисаме цяла тема.Marco Polo написа:Аз с удоволствие бих заключил, изтрил или каквото и да е тази тема, например!
с тази снимка вътре...

Някои хора сме на работа от време-навреме.

За целта си има метли и брадви.Marco Polo написа:Е, не цялата, ама стана нелицеприятна, а още не са го захапали като хората...

Сега, за снимките е хубаво да се въведе някакво правило. Примерно - да се постват снимки на риби в затворени помещения само в кулинарния подфорум.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Всеки...РИБОЛОВЕЦ!камен написа:Всеки рибар може да полее с вода уловената риба,да и махне въжето,да я вземе в ръце и да се снима на водоема.

В момента галерията е пълно с ето такива снимки от днес. Нямам думи
, грозна картинка

-
- и господ не е толокова добър
Мисля,че това е просташко.И се виждат даже и мрежите,дори и да е от частен язовир не може да се пускат и толерират мрежарски истории 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Лошото в случая е,че сега всеки ще се втурне да пуска 1-ца рейтинг или коментар и тази простотия дълго време ще е в челото на категория "трофейни риби"!
Колеги,моля ви,подминавайте безгласно подобни снимки!!!
sapuna написа:Лошото в случая е,че сега всеки ще се втурне да пуска 1-ца рейтинг или коментар и тази простотия дълго време ще е в челото на категория "трофейни риби"!

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Най-лесно с тия снимки става като се изстрият.