Още една наболяла петиция!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Още една наболяла петиция!

Мнение от gogolisec »

Получих по Скайп следния текст:

Искат да строят излямски център в София ! С 20-метрова джамия !!!!! Кмета им е дал разрешение, единствения начин да ги спрем е с тази подписка !! Ако ти пука дали България ще е Българска земя, моля подпиши !

Нека всеки, който се чувства Българин да даде своя принос, за да се спре тая идиотщина!

http://www.bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html

Ако смятате, че не е уместно тази тема да е тук, то нека Барута я заключи!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
kiipo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Още една наболяла петиция!

Мнение от kiipo »

Стига вече...защо не построят детски или спортно развлекателен център,ма и ние живеем в една държава :smt078
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Подписах.http://e-vestnik.bg/1956
Последно промяна от HAZART на Съб Дек 13, 2008 10:16 am, променено общо 1 път.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

...бе то за подписването..подоисах,ама що ми се струва,че всичко е ташак с Родината :evil:
Joromv
новобранец
новобранец

Мнение от Joromv »

За децата няма детски градини, а по 5 пъти на ден ще слушаме вой.
Скапани боклуци. Само Академик Калашников ги оправя тия
Подписах
viper1
новобранец
новобранец

Мнение от viper1 »

Не може да ми отвори страницата.БТК правят някви мизерий. :evil:
Аватар
тюлена
новобранец
новобранец

Мнение от тюлена »

И аз се подписах , но само с подписи няма да стане. :smt071
Вземете само спомени,оставете само стъпки.
viper1
новобранец
новобранец

Мнение от viper1 »

Абе пичове ква е тая цензура,не ми се отваря по никакъв начин тая петиция.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Хм в Асеновград в момента се строи най голямата джамия на балканите. на Ахмед Доган сарая не важи.. Нито на питаха нито нищо :evil:
Вече си имаме 3 броя. :axe:
Като си помисла че преди време на Асеновград му викаха българския Еросалим, ми се плачи.
След година две ще сме малцинство,90% от фирмите са турски,е..ват жените ни щото на кафе немоим ги искараме, парите са в тях,най блиско сме до Кърджалй май сме готови за автономия :smt067 :smt068 :smt070 :smt066
направо не ми се мисли???
Нямам нищо против турската раса но като ги знам какви са националисти. По-време на световното обикаляха с колите и развяваха турското знаме, дали са се радвали така 94 година на световното в Америка, едвали. Сутрин не ти трябва часовник мюфтийте викат повиче от тези в Турция.А канбана несам чул от 10 години да дрънни. С тази демокрация ще е докараме да се колим тука.
Не питиция, само си драгним езиците, нищо не подписвам. Като подписахме петицията за полицая дето бахтал мангалите и какво НИЩО.
Трябва да гласуваме на изборите там е наща петиция, стига ни 18 години "кипчета" и "арпаджици" са на оправлява ли. Ако пак няма оправия като Гърците юрош и бои по какстата и фереджето. Да си ходат да си викат и опяват в Турция.
Ех Бай Тошо хубаво го измисли човека- и го направи дори, а ние позволихме да ни се качат на главите, че и 18 години да на командват, ебати и нацията пут....на сме.
В Германия има 7 милиона турци, телевизия пуснаха ли им, колко джамий им построиха. има си сателит да си гледат там Ал Джазира и тва е.
Скочихме срещу Сърбите подадохме си гъз...вете пак на кипчетата, ама не мислим че ще доиди време когато тоя проблем го имаме и ние.
И понеже да не си развалеме добрите съседски отношения, ще кажем халал да ви е Кърджалийско, Смолянско и половин Пловдивско.
П.П Съжалявам малко прекалих ама ми е болна тема, а и не само на мен а на сички които си обичаме родината и родния град.
ГЛАСУВАЙТЕ НА ИЗБОРИТЕ ТОВА Е НАЩА ПЕТИЦИЯ
Hazarta е пуснал линка четете за какво иде реч, тои поне знае за какво става въпрос...
http://e-vestnik.bg/1956
Последно промяна от chestarfield на Съб Дек 13, 2008 11:17 am, променено общо 1 път.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Аз доста гледах и слушах изказвания на Бойко Борисов,Милен Цветков,на хората от квартала и др.Първо имота е частен,второ парите са частни.Другото което е че не е дадено разришение за строеж.Най важното,тази петиция няма да е легитимна по простата причина,че се подписват хора от цяла България а те не са свързани по никъкъв начин,с тази джамия.Иначе също съм против да се строят където и да е джамии в територията на България :twisted: :finga:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
с-ма1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от с-ма1 »

и аз се подписах ,тея нещо пак искат да се нанасят удобно Дебем резеняците. :evil:
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Като видях тва и последваха доста псувни... абе единственото решение е да се вдгинем като Гърците и да свалим скапаното правителство!
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Като видях тва и последваха доста псувни... абе единственото решение е да се вдгинем като Гърците и да свалим скапаното правителство!
То хуууу,ма да го вдигнат на минарето пред парламента,или на НДК на покрива :evil: Барем ония МУХАЛИ дето ни управляват да прогледнат,да видят че Доган и къмпани са еднолични собственици на "Държавата",то сараи,то кажи речи цялото Черноморие тяхно,маика му и ЖИВОТ да е.а :evil: :evil: :cry:
ГЛАСУВАЙТЕ НА ИЗБОРИТЕ ТОВА Е НАЩА ПЕТИЦИЯ
Колегата е прав,щото миналите избори от 50 набор надолу ги видяхме до кво на докараха :wink: ДИВ КОМУНИЗЪМММ(ислямизъм)ма не за Юсеин-дето по цял ден копа тютюн и картофи,а за Доган :ANAL: и къмпани :ANAL: да Е.АААА тез продажници да Е.аааа в киселите гъзове да е.ааа :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Пс:Малко са набрах,ма сорри,със по-горното си изказване се надявяам да не убидя никои(от 50 набор на долу),а ако модовете сметнат че съм се набрал повече от необходимото да трият :wink: Аиде успех на всички във всичко :smt006
опа, и аз подписах
Последно промяна от tolio_pm на Съб Дек 13, 2008 5:52 pm, променено общо 1 път.
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

chestarfield написа: в Асеновград в момента се строи най голямата джамия на балканите.
Ми ще се строи,Честърфийлде-такъв ви е района,ЯЗЪК че е най-красивото кътче от България!То и при нас не е много по-различно,ама поне сме с една джамия само и за моя гордост си имаме две църкви :?
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Подписах :smt023 .
Никога на колене пред когото и да е.
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”