Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Още една наболяла петиция!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Още една наболяла петиция!
Получих по Скайп следния текст:
Искат да строят излямски център в София ! С 20-метрова джамия !!!!! Кмета им е дал разрешение, единствения начин да ги спрем е с тази подписка !! Ако ти пука дали България ще е Българска земя, моля подпиши !
Нека всеки, който се чувства Българин да даде своя принос, за да се спре тая идиотщина!
http://www.bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html
Ако смятате, че не е уместно тази тема да е тук, то нека Барута я заключи!
Искат да строят излямски център в София ! С 20-метрова джамия !!!!! Кмета им е дал разрешение, единствения начин да ги спрем е с тази подписка !! Ако ти пука дали България ще е Българска земя, моля подпиши !
Нека всеки, който се чувства Българин да даде своя принос, за да се спре тая идиотщина!
http://www.bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html
Ако смятате, че не е уместно тази тема да е тук, то нека Барута я заключи!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Re: Още една наболяла петиция!
Стига вече...защо не построят детски или спортно развлекателен център,ма и ние живеем в една държава 

-
- сериозен играч
Подписах.http://e-vestnik.bg/1956
Последно промяна от HAZART на Съб Дек 13, 2008 10:16 am, променено общо 1 път.
...бе то за подписването..подоисах,ама що ми се струва,че всичко е ташак с Родината 

За децата няма детски градини, а по 5 пъти на ден ще слушаме вой.
Скапани боклуци. Само Академик Калашников ги оправя тия
Подписах
Скапани боклуци. Само Академик Калашников ги оправя тия
Подписах
Не може да ми отвори страницата.БТК правят някви мизерий. 

И аз се подписах , но само с подписи няма да стане. 

Вземете само спомени,оставете само стъпки.
Абе пичове ква е тая цензура,не ми се отваря по никакъв начин тая петиция.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хм в Асеновград в момента се строи най голямата джамия на балканите. на Ахмед Доган сарая не важи.. Нито на питаха нито нищо
Вече си имаме 3 броя.
Като си помисла че преди време на Асеновград му викаха българския Еросалим, ми се плачи.
След година две ще сме малцинство,90% от фирмите са турски,е..ват жените ни щото на кафе немоим ги искараме, парите са в тях,най блиско сме до Кърджалй май сме готови за автономия
направо не ми се мисли???
Нямам нищо против турската раса но като ги знам какви са националисти. По-време на световното обикаляха с колите и развяваха турското знаме, дали са се радвали така 94 година на световното в Америка, едвали. Сутрин не ти трябва часовник мюфтийте викат повиче от тези в Турция.А канбана несам чул от 10 години да дрънни. С тази демокрация ще е докараме да се колим тука.
Не питиция, само си драгним езиците, нищо не подписвам. Като подписахме петицията за полицая дето бахтал мангалите и какво НИЩО.
Трябва да гласуваме на изборите там е наща петиция, стига ни 18 години "кипчета" и "арпаджици" са на оправлява ли. Ако пак няма оправия като Гърците юрош и бои по какстата и фереджето. Да си ходат да си викат и опяват в Турция.
Ех Бай Тошо хубаво го измисли човека- и го направи дори, а ние позволихме да ни се качат на главите, че и 18 години да на командват, ебати и нацията пут....на сме.
В Германия има 7 милиона турци, телевизия пуснаха ли им, колко джамий им построиха. има си сателит да си гледат там Ал Джазира и тва е.
Скочихме срещу Сърбите подадохме си гъз...вете пак на кипчетата, ама не мислим че ще доиди време когато тоя проблем го имаме и ние.
И понеже да не си развалеме добрите съседски отношения, ще кажем халал да ви е Кърджалийско, Смолянско и половин Пловдивско.
П.П Съжалявам малко прекалих ама ми е болна тема, а и не само на мен а на сички които си обичаме родината и родния град.
ГЛАСУВАЙТЕ НА ИЗБОРИТЕ ТОВА Е НАЩА ПЕТИЦИЯ
Hazarta е пуснал линка четете за какво иде реч, тои поне знае за какво става въпрос...
http://e-vestnik.bg/1956

Вече си имаме 3 броя.

Като си помисла че преди време на Асеновград му викаха българския Еросалим, ми се плачи.
След година две ще сме малцинство,90% от фирмите са турски,е..ват жените ни щото на кафе немоим ги искараме, парите са в тях,най блиско сме до Кърджалй май сме готови за автономия

направо не ми се мисли???
Нямам нищо против турската раса но като ги знам какви са националисти. По-време на световното обикаляха с колите и развяваха турското знаме, дали са се радвали така 94 година на световното в Америка, едвали. Сутрин не ти трябва часовник мюфтийте викат повиче от тези в Турция.А канбана несам чул от 10 години да дрънни. С тази демокрация ще е докараме да се колим тука.
Не питиция, само си драгним езиците, нищо не подписвам. Като подписахме петицията за полицая дето бахтал мангалите и какво НИЩО.
Трябва да гласуваме на изборите там е наща петиция, стига ни 18 години "кипчета" и "арпаджици" са на оправлява ли. Ако пак няма оправия като Гърците юрош и бои по какстата и фереджето. Да си ходат да си викат и опяват в Турция.
Ех Бай Тошо хубаво го измисли човека- и го направи дори, а ние позволихме да ни се качат на главите, че и 18 години да на командват, ебати и нацията пут....на сме.
В Германия има 7 милиона турци, телевизия пуснаха ли им, колко джамий им построиха. има си сателит да си гледат там Ал Джазира и тва е.
Скочихме срещу Сърбите подадохме си гъз...вете пак на кипчетата, ама не мислим че ще доиди време когато тоя проблем го имаме и ние.
И понеже да не си развалеме добрите съседски отношения, ще кажем халал да ви е Кърджалийско, Смолянско и половин Пловдивско.
П.П Съжалявам малко прекалих ама ми е болна тема, а и не само на мен а на сички които си обичаме родината и родния град.
Hazarta е пуснал линка четете за какво иде реч, тои поне знае за какво става въпрос...
http://e-vestnik.bg/1956
Последно промяна от chestarfield на Съб Дек 13, 2008 11:17 am, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
Аз доста гледах и слушах изказвания на Бойко Борисов,Милен Цветков,на хората от квартала и др.Първо имота е частен,второ парите са частни.Другото което е че не е дадено разришение за строеж.Най важното,тази петиция няма да е легитимна по простата причина,че се подписват хора от цяла България а те не са свързани по никъкъв начин,с тази джамия.Иначе също съм против да се строят където и да е джамии в територията на България

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
и аз се подписах ,тея нещо пак искат да се нанасят удобно Дебем резеняците. 

-
- разбира нещата
Като видях тва и последваха доста псувни... абе единственото решение е да се вдгинем като Гърците и да свалим скапаното правителство!
-
- разбира нещата
Като видях тва и последваха доста псувни... абе единственото решение е да се вдгинем като Гърците и да свалим скапаното правителство!
То хуууу,ма да го вдигнат на минарето пред парламента,или на НДК на покрива
Барем ония МУХАЛИ дето ни управляват да прогледнат,да видят че Доган и къмпани са еднолични собственици на "Държавата",то сараи,то кажи речи цялото Черноморие тяхно,маика му и ЖИВОТ да е.а
Колегата е прав,щото миналите избори от 50 набор надолу ги видяхме до кво на докараха
ДИВ КОМУНИЗЪМММ(ислямизъм)ма не за Юсеин-дето по цял ден копа тютюн и картофи,а за Доган
и къмпани
да Е.АААА тез продажници да Е.аааа в киселите гъзове да е.ааа
Пс:Малко са набрах,ма сорри,със по-горното си изказване се надявяам да не убидя никои(от 50 набор на долу),а ако модовете сметнат че съм се набрал повече от необходимото да трият
Аиде успех на всички във всичко 
опа, и аз подписах
То хуууу,ма да го вдигнат на минарето пред парламента,или на НДК на покрива

Колегата е прав,щото миналите избори от 50 набор надолу ги видяхме до кво на докараха

Пс:Малко са набрах,ма сорри,със по-горното си изказване се надявяам да не убидя никои(от 50 набор на долу),а ако модовете сметнат че съм се набрал повече от необходимото да трият

опа, и аз подписах
Последно промяна от tolio_pm на Съб Дек 13, 2008 5:52 pm, променено общо 1 път.
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- разбира нещата
Ми ще се строи,Честърфийлде-такъв ви е района,ЯЗЪК че е най-красивото кътче от България!То и при нас не е много по-различно,ама поне сме с една джамия само и за моя гордост си имаме две църквиchestarfield написа: в Асеновград в момента се строи най голямата джамия на балканите.

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!