Петиция за Стоян Балтов

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
uzov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Петиция за Стоян Балтов

Мнение от uzov »

Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Петиция за Стоян Балтов

Мнение от felippemassa »

Нещо не ми зарежда този сайт!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Още вчера я подписах!За жалост не е оформена както трябва петицията.В центъра на града има подписка и хора постоянно се подписват.Искам да призова всички сливналии да се спрат пред бряста и да дадат своя подпис.Какво ще се постигне не зная,но сме длъжни да се отзовем...
Последно промяна от Big^Fish на Съб Дек 13, 2008 7:46 pm, променено общо 1 път.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Oт тея петиции има ли някакви конкретни резултати? Въпросът е това ли е пътя?
TICA FAN
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Аз пък не се подписах,понеже виждам какав е смисъла на тези петиции....просто се сабират мнения.Никой не го интересува какво мисли другия,това е просто лицемерие според мене.слагаме Х и т'ва е.Гледам че се говори и за смъртни присъди...а за да се изпълни тази присъда нали трябва някой да я изпълни ...така и изпълнителя се превръща в убиец.Когато откриха двете сестри пребити до смърт какво стана-нищо,когат некаква луда уби детето си посред бял ден в софия какво стана-нищо,когато Стависки уби един и обрече на смърт втори какво стана-нищо.когато убиха Тошко от упор в главата насред централните улици на Бургас какво стана-пак нищо.А съседните ни държави ..."нема лабаво"колят и бесят.относно патриотизма....тои се удави в домашната ракия и трушията...след седем часа вечерта пред телевизора и преполовили килото ракия....евала...ще си изрисува герба на гърдите,а на сутринта с увиснала глава лапа мухите в реиса...затова ако знам каде мога да си сменя гражданството отивам и ставам албанец.Тия американци ако са ни приятели да вземат да пуснат тука една бомба че да ни изтрепят и готово.Затова съм си на мнение че сме "сливова"държава,ш'тото другаде такива п...ки не съм виждал! :smt064
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Гларус,по принцип бургазлии са хубави хора!Аз обаче се страхувам от такива като теб,дето им е писнало от всичко.И на мен ми е писнало,ама искам да живея,затова варианта с бомбата ,който предлагаш нещо не ме устройва!Думите ти са верни,но не на 100% и изказани по този начин звучат,все едно всички да си сложим въжето,или да ставаме лапландци,албанци и т.н.Има смисъл да живеем,заради децата си,близките си,заради себе си,заради децата от благотворителната акция,която за порееден път показа,че българите не сме само мърша (предатели,убийци,дезертьори...).
А ти включи ли се акцията?Ако си предполагам,че поне малко ти е светнало за какво говоря.Изказвания като твоето не помагат на никой!
Поздрави!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Просто споделям моето мнение...мисля всеки има право на такова.Колкото до случилото се като разбрах ми стана доста гадно и сам отвратен от случилото се...и искренно съжалявам за момчето.просто наскоро почина мой познат и видях какво става в тая държава относо тези неща...и затова съм на такова мнение.пък тези петиции ще си останат само в интернет пространството и хората ще има какво да си чешат езиците.Един ако излезе на площада аз ще съм втория...и съм сигурен че доста ще ме последват.Поздрави!!!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

И Гларуса е прав, и Голямата риба е прав,и всички които тепърва ще пишат в тази тема ще са прави :idea: и какво,като всеки път-ЕДНО ГОЛЯМО НИЩООООО :evil: :evil:какво ще се промени-нищо,нима 'Господата' не знаят и не виждат за кво иде реч-ама така им утърва (кат щрауси)таман да им го туриш в дупенцата :ANAL: :wink: АЗ така ги виждам на нещата-момчето да не го убиха Марсианците,или Американците,или Бен Ладен-не :убиха го БЪЛГАРЧЕТА(някви пияни Изруди)
Та извода ми е:МАИКА МУ И МАНТАЛИТЕТ :wink:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Big^Fish написа:Още вчера я подписах!За жалост не е оформена както трябва петицията.В центъра на града има подписка и хора постоянно се подписват.Искам да призова всички сливналии да се спрат пред бряста и да дадат своя подпис.Какво ще се постигне не зная,но сме длъжни да се отзовем...
И в крайна сметка за какво е тая подписка, че не разбрах?!
Аватар
StiBo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от StiBo »

tolio_pm написа:И Гларуса е прав, и Голямата риба е прав,и всички които тепърва ще пишат в тази тема ще са прави :idea: и какво,като всеки път-ЕДНО ГОЛЯМО НИЩООООО :evil: :evil:какво ще се промени-нищо,нима 'Господата' не знаят и не виждат за кво иде реч-ама така им утърва (кат щрауси)таман да им го туриш в дупенцата :ANAL: :wink: АЗ така ги виждам на нещата-момчето да не го убиха Марсианците,или Американците,или Бен Ладен-не :убиха го БЪЛГАРЧЕТА(някви пияни Изруди)
Та извода ми е:МАИКА МУ И МАНТАЛИТЕТ :wink:
Тук съм склонен да не се съглася. Не опира до манталитет, а до нещо много простичко - възпитание. Аз съм на 25, по кръчми съм тръгнал на 14-15. Досега съм участвал само в едно сбиване и то предизвикано от хората от другата компания. Биха ни. Просто отказах да оставя приятел сам с тях. Това е. И тук искам да уточня:
1. Аз съм си чист българин - следователно трябва да съм прихванал и аз от тоя манталитет прословут ама ей на...
2. Пия като каруцар. На моменти се наливам жестоко - и все пак не съм пребивал, убивал или изнасилвал никого
3. Като всеки мъж и аз имам достойнство, което ревностно защитавам - тук идва въпроса за възпитанието, а именно - винаги можеш да се зашитиш с думи. За това трябва да си подготвен разбира се, същото е като с мускулите, но може.

Сега за петицията... някой по-горе беше написал (доколкото си спомням), че не е формулирана правилно. Това може и да е така, но в нея в казано най-важното: такива индивиди, като тези които са убили момчето НЯМАТ МЯСТО МЕЖДУ НАС - като казвам нас включвам всички, които искат да водят един добър, спокоен и най-вече достоен живот. И при наличието на 5-6 изпържени убиици по на 16-18 години, броят на такива случки ще намалее драстично. Не смятам, че конкретно в този случай е наи-справедливата присъда, но помня преди, може би, две години как един ИЗРОД на 16 беше разфасовал свой приятел и го прибрал във фризера... дали тоя някога ще му се "оправи" главата? Едва ли!
Това е причината, поради която (според мен) трябва да се въведе смъртно наказание и да се изпълнява. И това е позицията ми от години насам.
Моля тези, които са съгласни с поне малка част от това, което съм написал да подпишат тук:

http://www.bgpetition.com/v-pamet-na-st ... index.html
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Сега за петицията... някой по-горе беше написал (доколкото си спомням), че не е формулирана правилно. Това може и да е така, но в нея в казано най-важното: такива индивиди, като тези които са убили момчето НЯМАТ МЯСТО МЕЖДУ НАС - като казвам нас включвам всички, които искат да водят един добър, спокоен и най-вече достоен живот. И при наличието на 5-6 изпържени убиици по на 16-18 години, броят на такива случки ще намалее драстично. Не смятам, че конкретно в този случай е наи-справедливата присъда, но помня преди, може би, две години как един ИЗРОД на 16 беше разфасовал свой приятел и го прибрал във фризера... дали тоя някога ще му се "оправи" главата? Едва ли!
Това е причината, поради която (според мен) трябва да се въведе смъртно наказание и да се изпълнява. И това е позицията ми от години насам.
StiBo-приятелю напълно съм съгласен със теб,с единствената разлика че аз съм на 30години,и аз съм се наливал кат змеи по кръчмите,и сме се търкалялали по дискотеките(и са ме търкаляли) :? ,но катогледам накъде върви "младежта"направо ни жална маика на всички :rolleyes: :rolleyes:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

С петиции нищо не става и не може да стане.Става с избори,ако намерите толкова свестни кандидати за депутати,че да си направите труда да гласувате за тях.
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

За брутално престъпление-брутално наказание....Хаук(или както там беше!!!)
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”