Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Петиция за Стоян Балтов
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Петиция за Стоян Балтов
Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Петиция за Стоян Балтов
Нещо не ми зарежда този сайт!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Още вчера я подписах!За жалост не е оформена както трябва петицията.В центъра на града има подписка и хора постоянно се подписват.Искам да призова всички сливналии да се спрат пред бряста и да дадат своя подпис.Какво ще се постигне не зная,но сме длъжни да се отзовем...
Последно промяна от Big^Fish на Съб Дек 13, 2008 7:46 pm, променено общо 1 път.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Oт тея петиции има ли някакви конкретни резултати? Въпросът е това ли е пътя?
TICA FAN
- glarusa
- кандидат преподавател
Аз пък не се подписах,понеже виждам какав е смисъла на тези петиции....просто се сабират мнения.Никой не го интересува какво мисли другия,това е просто лицемерие според мене.слагаме Х и т'ва е.Гледам че се говори и за смъртни присъди...а за да се изпълни тази присъда нали трябва някой да я изпълни ...така и изпълнителя се превръща в убиец.Когато откриха двете сестри пребити до смърт какво стана-нищо,когат некаква луда уби детето си посред бял ден в софия какво стана-нищо,когато Стависки уби един и обрече на смърт втори какво стана-нищо.когато убиха Тошко от упор в главата насред централните улици на Бургас какво стана-пак нищо.А съседните ни държави ..."нема лабаво"колят и бесят.относно патриотизма....тои се удави в домашната ракия и трушията...след седем часа вечерта пред телевизора и преполовили килото ракия....евала...ще си изрисува герба на гърдите,а на сутринта с увиснала глава лапа мухите в реиса...затова ако знам каде мога да си сменя гражданството отивам и ставам албанец.Тия американци ако са ни приятели да вземат да пуснат тука една бомба че да ни изтрепят и готово.Затова съм си на мнение че сме "сливова"държава,ш'тото другаде такива п...ки не съм виждал! 

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гларус,по принцип бургазлии са хубави хора!Аз обаче се страхувам от такива като теб,дето им е писнало от всичко.И на мен ми е писнало,ама искам да живея,затова варианта с бомбата ,който предлагаш нещо не ме устройва!Думите ти са верни,но не на 100% и изказани по този начин звучат,все едно всички да си сложим въжето,или да ставаме лапландци,албанци и т.н.Има смисъл да живеем,заради децата си,близките си,заради себе си,заради децата от благотворителната акция,която за порееден път показа,че българите не сме само мърша (предатели,убийци,дезертьори...).
А ти включи ли се акцията?Ако си предполагам,че поне малко ти е светнало за какво говоря.Изказвания като твоето не помагат на никой!
Поздрави!
А ти включи ли се акцията?Ако си предполагам,че поне малко ти е светнало за какво говоря.Изказвания като твоето не помагат на никой!
Поздрави!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- glarusa
- кандидат преподавател
Просто споделям моето мнение...мисля всеки има право на такова.Колкото до случилото се като разбрах ми стана доста гадно и сам отвратен от случилото се...и искренно съжалявам за момчето.просто наскоро почина мой познат и видях какво става в тая държава относо тези неща...и затова съм на такова мнение.пък тези петиции ще си останат само в интернет пространството и хората ще има какво да си чешат езиците.Един ако излезе на площада аз ще съм втория...и съм сигурен че доста ще ме последват.Поздрави!!!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
-
- разбира нещата
И Гларуса е прав, и Голямата риба е прав,и всички които тепърва ще пишат в тази тема ще са прави
и какво,като всеки път-ЕДНО ГОЛЯМО НИЩООООО
какво ще се промени-нищо,нима 'Господата' не знаят и не виждат за кво иде реч-ама така им утърва (кат щрауси)таман да им го туриш в дупенцата
АЗ така ги виждам на нещата-момчето да не го убиха Марсианците,или Американците,или Бен Ладен-не :убиха го БЪЛГАРЧЕТА(някви пияни Изруди)
Та извода ми е:МАИКА МУ И МАНТАЛИТЕТ

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
И в крайна сметка за какво е тая подписка, че не разбрах?!Big^Fish написа:Още вчера я подписах!За жалост не е оформена както трябва петицията.В центъра на града има подписка и хора постоянно се подписват.Искам да призова всички сливналии да се спрат пред бряста и да дадат своя подпис.Какво ще се постигне не зная,но сме длъжни да се отзовем...
Тук съм склонен да не се съглася. Не опира до манталитет, а до нещо много простичко - възпитание. Аз съм на 25, по кръчми съм тръгнал на 14-15. Досега съм участвал само в едно сбиване и то предизвикано от хората от другата компания. Биха ни. Просто отказах да оставя приятел сам с тях. Това е. И тук искам да уточня:tolio_pm написа:И Гларуса е прав, и Голямата риба е прав,и всички които тепърва ще пишат в тази тема ще са правии какво,като всеки път-ЕДНО ГОЛЯМО НИЩООООО
![]()
какво ще се промени-нищо,нима 'Господата' не знаят и не виждат за кво иде реч-ама така им утърва (кат щрауси)таман да им го туриш в дупенцата
![]()
АЗ така ги виждам на нещата-момчето да не го убиха Марсианците,или Американците,или Бен Ладен-не :убиха го БЪЛГАРЧЕТА(някви пияни Изруди)
1. Аз съм си чист българин - следователно трябва да съм прихванал и аз от тоя манталитет прословут ама ей на...
2. Пия като каруцар. На моменти се наливам жестоко - и все пак не съм пребивал, убивал или изнасилвал никого
3. Като всеки мъж и аз имам достойнство, което ревностно защитавам - тук идва въпроса за възпитанието, а именно - винаги можеш да се зашитиш с думи. За това трябва да си подготвен разбира се, същото е като с мускулите, но може.
Сега за петицията... някой по-горе беше написал (доколкото си спомням), че не е формулирана правилно. Това може и да е така, но в нея в казано най-важното: такива индивиди, като тези които са убили момчето НЯМАТ МЯСТО МЕЖДУ НАС - като казвам нас включвам всички, които искат да водят един добър, спокоен и най-вече достоен живот. И при наличието на 5-6 изпържени убиици по на 16-18 години, броят на такива случки ще намалее драстично. Не смятам, че конкретно в този случай е наи-справедливата присъда, но помня преди, може би, две години как един ИЗРОД на 16 беше разфасовал свой приятел и го прибрал във фризера... дали тоя някога ще му се "оправи" главата? Едва ли!
Това е причината, поради която (според мен) трябва да се въведе смъртно наказание и да се изпълнява. И това е позицията ми от години насам.
Моля тези, които са съгласни с поне малка част от това, което съм написал да подпишат тук:
http://www.bgpetition.com/v-pamet-na-st ... index.html
-
- разбира нещата
Сега за петицията... някой по-горе беше написал (доколкото си спомням), че не е формулирана правилно. Това може и да е така, но в нея в казано най-важното: такива индивиди, като тези които са убили момчето НЯМАТ МЯСТО МЕЖДУ НАС - като казвам нас включвам всички, които искат да водят един добър, спокоен и най-вече достоен живот. И при наличието на 5-6 изпържени убиици по на 16-18 години, броят на такива случки ще намалее драстично. Не смятам, че конкретно в този случай е наи-справедливата присъда, но помня преди, може би, две години как един ИЗРОД на 16 беше разфасовал свой приятел и го прибрал във фризера... дали тоя някога ще му се "оправи" главата? Едва ли!
Това е причината, поради която (според мен) трябва да се въведе смъртно наказание и да се изпълнява. И това е позицията ми от години насам.
StiBo-приятелю напълно съм съгласен със теб,с единствената разлика че аз съм на 30години,и аз съм се наливал кат змеи по кръчмите,и сме се търкалялали по дискотеките(и са ме търкаляли)
,но катогледам накъде върви "младежта"направо ни жална маика на всички

StiBo-приятелю напълно съм съгласен със теб,с единствената разлика че аз съм на 30години,и аз съм се наливал кат змеи по кръчмите,и сме се търкалялали по дискотеките(и са ме търкаляли)

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
-
- кандидат преподавател
С петиции нищо не става и не може да стане.Става с избори,ако намерите толкова свестни кандидати за депутати,че да си направите труда да гласувате за тях.
- Димича
- ще става разбирач
За брутално престъпление-брутално наказание....Хаук(или както там беше!!!)
Ракията не е за малки дЯца!!!!