Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Тотнъм-Манчестер Юнайтед !!!!
Модератор: dantho.mihov
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мача на мачовете !!!
Да не пускам нова тема !
Преди малко започна мача на мачовете !
БАРСЕЛОНА- РЕАЛ МАДРИД
Ето линк от който може да гледате пряко :
http://www.justin.tv/widgets/jtv_player ... nnel=racso
Преди малко започна мача на мачовете !
БАРСЕЛОНА- РЕАЛ МАДРИД
Ето линк от който може да гледате пряко :
http://www.justin.tv/widgets/jtv_player ... nnel=racso

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Тотнъм-Манчестер Юнайтед !!!!
riibok ,
Много прехвален тоя Бербо бе .. За клубния отбор тичка и се поти , взима си банкноти , за Национала - мрънкЯ само , влачи се и излиза когато му скефне. После мениджъра му звъни в студиото да замажат, че било контузия .. ААААеее не на мене тия . Не съм привърженик на футбола , фен съм на баскетбола , ама ги виждам и тук нещата. За Национала не се напряга, това ме ядосва , а че има качества -определено е така. Българин е като си заслужи да носи националната фанелка. Те, че другите не играят, не играят , играта е колективна, но неможеш ме убеди че Бербо® дава всичко от себе си за националния отбор .... ;( Ха наздраве сега
Много прехвален тоя Бербо бе .. За клубния отбор тичка и се поти , взима си банкноти , за Национала - мрънкЯ само , влачи се и излиза когато му скефне. После мениджъра му звъни в студиото да замажат, че било контузия .. ААААеее не на мене тия . Не съм привърженик на футбола , фен съм на баскетбола , ама ги виждам и тук нещата. За Национала не се напряга, това ме ядосва , а че има качества -определено е така. Българин е като си заслужи да носи националната фанелка. Те, че другите не играят, не играят , играта е колективна, но неможеш ме убеди че Бербо® дава всичко от себе си за националния отбор .... ;( Ха наздраве сега

Играта е комерсиална и надали мач на националния отбор би замислил играча как да играе.Всички знаете,че за световни и евро квалификации се пазарят с централата за класиране каква сума да получат.
Според мен се плаща за нещо което се вижда,и който може да вижда дава пари,който неможе ,пак дава ама на вятъра!
Всеки отбор си има запалянковци и е безумие да убедиш привърженика на противниковия отбор,че видиш ли примерно Тотнъм са голяма работа.Дрън-дрън.Всичко е преходно и нашия футбол го е доказал многократно с годините.
Според мен се плаща за нещо което се вижда,и който може да вижда дава пари,който неможе ,пак дава ама на вятъра!
Всеки отбор си има запалянковци и е безумие да убедиш привърженика на противниковия отбор,че видиш ли примерно Тотнъм са голяма работа.Дрън-дрън.Всичко е преходно и нашия футбол го е доказал многократно с годините.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И дузпа изпуснаха да ги ева и Барсата .
Коментатора преди удара каза че ще я изпусне
Касиас има 3 хванати дузпи от последните 5 бити срещу него !
Коментатора преди удара каза че ще я изпусне

Касиас има 3 хванати дузпи от последните 5 бити срещу него !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Така де .. т'ва не е Джордж Уеа все пак,да претича цялото игрище,да измами целия отбор и да вкара!
http://www.youtube.com/watch?v=4TrJn17gYVg
Ето и за какво говоря!
http://www.youtube.com/watch?v=4TrJn17gYVg
Ето и за какво говоря!

TICA FAN
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Сега подробно ще ти разясня какво именно прави в националният отбор:vek0 написа:Никой не казва ,че е слаб.Просто не е задължително всички да го харесват (нали) !? За мен е много добър играч ,но като е българин и толкова го защитавате какво прави за национала ,а! Все другите му виновни(нямало с кой да играе в национала ,дрън - дрън.) Стойчков - НОМЕР 1 играч на БЪЛГАРИЯ.
Бербатов има повече вкарани голове в националният отбор от Стоичков при почти наполовина по-малко мачове. Сещаш се?
Не отричам Стоичков....и няма как, но той освен гениален футболист беше и късметлия. Беше в националният с едно страшно силно поколение, отбор без слаби звена. Хайде сега ти ми посочи кой сега организира играта както Балъков тогава? Кажи ми един читав защитник? Верно....имаме си нов Емо Костадинов....станаха 2-ма в отбора. Стилиян впоследно време не е във форма. Кажи ми трети? Какво може да направи един нападател, когато до него не достигат топки. И ако случайно някоя достигне....тя просто е толкова некадърно насочена, че няма шанс. Едно време беше футбола на индивидуалистите, на големите звезди. В съвременният футбол един играч неможе да промени нищо.
А да....той Бербатов трябва да спринтира и финтира от своето наказателно поле и да отбележи....като Марадона на Уембли.......

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- maranzika
- сериозен играч
Бербатов има повече вкарани голове в националният отбор от Стоичков при почти наполовина по-малко мачове.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз съм Левскар и двата са ми еднакво "симпатични",но защо го сравнявате с Стоичков,все едно да сравнявате някой поп с господ.
-
- и господ не е толокова добър
Много специалисти го сравняват с много по големи имена от Стоичков

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- glarusa
- кандидат преподавател
Бербатов-евала,момчето успя...но дано не стане Божинов 2.Бербо може да прави два паса на мач,ама са голови позиции.нека си кара кадилака,а ние да си хващаме рибата.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Aко Бербата беше поне малко луд,като Стойчков щеше да е още по-добър.Видно е ,че доста мачове играе леко притеснен.Ицето излизаше на терена и не му пукаше от нищо.Все пак и двамата си остават големи имена във футбола.
TICA FAN
-
- и господ не е толокова добър
Това е единствения проблем на Бербатов,играе според настроението в което се намира 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Така е.Все пак цяла България чака от него чудеса,всичко го плюят при загуба на националите, постоянно името му е вкарвано в разни интриги и куп подобни неща още.Кой знае ,какво се върти в главата му.Инак няма спор ,Сър Алекс ( за мен най-големия специалист ) най-добре знае,кой е добър и кой заслужава да играе в Юнайтед.Дано по-скоро се адаптира и покаже цялата си класа.
TICA FAN
Това е една от малкото грешки на Фергюсън.carpsliven2 написа:Неразбирам много от футбол , но щом такъв отбор го е вземал .... коментарите са излишни....
- maranzika
- сериозен играч
Ами те Бербо,Стоичков,Костадинов,Пенев все заради подобни грешки играеха(и играят) в европейски колоси.А не като такива доказали се футболисти като Сираков,Гонзо,Кривия и разни други бастуни които играеха в отбори от Турция и Анадола.