Тотнъм-Манчестер Юнайтед !!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мача на мачовете !!!

Мнение от d_bozhkov »

Да не пускам нова тема !
Преди малко започна мача на мачовете !
БАРСЕЛОНА- РЕАЛ МАДРИД
Ето линк от който може да гледате пряко :

http://www.justin.tv/widgets/jtv_player ... nnel=racso
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Тотнъм-Манчестер Юнайтед !!!!

Мнение от sandista »

riibok ,
Много прехвален тоя Бербо бе .. За клубния отбор тичка и се поти , взима си банкноти , за Национала - мрънкЯ само , влачи се и излиза когато му скефне. После мениджъра му звъни в студиото да замажат, че било контузия .. ААААеее не на мене тия . Не съм привърженик на футбола , фен съм на баскетбола , ама ги виждам и тук нещата. За Национала не се напряга, това ме ядосва , а че има качества -определено е така. Българин е като си заслужи да носи националната фанелка. Те, че другите не играят, не играят , играта е колективна, но неможеш ме убеди че Бербо® дава всичко от себе си за националния отбор .... ;( Ха наздраве сега :drinkers:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Играта е комерсиална и надали мач на националния отбор би замислил играча как да играе.Всички знаете,че за световни и евро квалификации се пазарят с централата за класиране каква сума да получат.
Според мен се плаща за нещо което се вижда,и който може да вижда дава пари,който неможе ,пак дава ама на вятъра!
Всеки отбор си има запалянковци и е безумие да убедиш привърженика на противниковия отбор,че видиш ли примерно Тотнъм са голяма работа.Дрън-дрън.Всичко е преходно и нашия футбол го е доказал многократно с годините.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

И дузпа изпуснаха да ги ева и Барсата .
Коментатора преди удара каза че ще я изпусне :D :D :D
Касиас има 3 хванати дузпи от последните 5 бити срещу него !
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Така де .. т'ва не е Джордж Уеа все пак,да претича цялото игрище,да измами целия отбор и да вкара!
http://www.youtube.com/watch?v=4TrJn17gYVg
Ето и за какво говоря! :D
TICA FAN
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

vek0 написа:Никой не казва ,че е слаб.Просто не е задължително всички да го харесват (нали) !? За мен е много добър играч ,но като е българин и толкова го защитавате какво прави за национала ,а! Все другите му виновни(нямало с кой да играе в национала ,дрън - дрън.) Стойчков - НОМЕР 1 играч на БЪЛГАРИЯ.
Сега подробно ще ти разясня какво именно прави в националният отбор:
Бербатов има повече вкарани голове в националният отбор от Стоичков при почти наполовина по-малко мачове. Сещаш се?
Не отричам Стоичков....и няма как, но той освен гениален футболист беше и късметлия. Беше в националният с едно страшно силно поколение, отбор без слаби звена. Хайде сега ти ми посочи кой сега организира играта както Балъков тогава? Кажи ми един читав защитник? Верно....имаме си нов Емо Костадинов....станаха 2-ма в отбора. Стилиян впоследно време не е във форма. Кажи ми трети? Какво може да направи един нападател, когато до него не достигат топки. И ако случайно някоя достигне....тя просто е толкова некадърно насочена, че няма шанс. Едно време беше футбола на индивидуалистите, на големите звезди. В съвременният футбол един играч неможе да промени нищо.
А да....той Бербатов трябва да спринтира и финтира от своето наказателно поле и да отбележи....като Марадона на Уембли....... :roll:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Бербатов има повече вкарани голове в националният отбор от Стоичков при почти наполовина по-малко мачове.
:prayer: :prayer: :prayer: :smt023 :smt023
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Аз съм Левскар и двата са ми еднакво "симпатични",но защо го сравнявате с Стоичков,все едно да сравнявате някой поп с господ.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Много специалисти го сравняват с много по големи имена от Стоичков :wink: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Бербатов-евала,момчето успя...но дано не стане Божинов 2.Бербо може да прави два паса на мач,ама са голови позиции.нека си кара кадилака,а ние да си хващаме рибата.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Aко Бербата беше поне малко луд,като Стойчков щеше да е още по-добър.Видно е ,че доста мачове играе леко притеснен.Ицето излизаше на терена и не му пукаше от нищо.Все пак и двамата си остават големи имена във футбола.
TICA FAN
snegk

Мнение от snegk »

Това е единствения проблем на Бербатов,играе според настроението в което се намира :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Така е.Все пак цяла България чака от него чудеса,всичко го плюят при загуба на националите, постоянно името му е вкарвано в разни интриги и куп подобни неща още.Кой знае ,какво се върти в главата му.Инак няма спор ,Сър Алекс ( за мен най-големия специалист ) най-добре знае,кой е добър и кой заслужава да играе в Юнайтед.Дано по-скоро се адаптира и покаже цялата си класа.
TICA FAN
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

carpsliven2 написа:Неразбирам много от футбол , но щом такъв отбор го е вземал .... коментарите са излишни....
Това е една от малкото грешки на Фергюсън.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Ами те Бербо,Стоичков,Костадинов,Пенев все заради подобни грешки играеха(и играят) в европейски колоси.А не като такива доказали се футболисти като Сираков,Гонзо,Кривия и разни други бастуни които играеха в отбори от Турция и Анадола. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”