Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

народни лекове
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: народни лекове
Като става дума за народни лекове ,може би е добре да се посочи и литература.
Ето една книжка от мен:
http://www.book-bg.com/details.php?id=16024
Който се интересува от билки би трябвало да я прочете.
За тези които желаят да се самоизлекуват , без билки и хапчета-книжките на Норбеков. Особено тази:
http://www.book-bg.com/details.php?id=15116
Тука има лек за всичко.Хем четеш ,хем се смееш-сам на себеси.Много полезна книжка.
Ако съм се отклонил от темата трийте ,местете ...
Поздрави на всички!
Ето една книжка от мен:
http://www.book-bg.com/details.php?id=16024
Който се интересува от билки би трябвало да я прочете.
За тези които желаят да се самоизлекуват , без билки и хапчета-книжките на Норбеков. Особено тази:
http://www.book-bg.com/details.php?id=15116
Тука има лек за всичко.Хем четеш ,хем се смееш-сам на себеси.Много полезна книжка.

Ако съм се отклонил от темата трийте ,местете ...
Поздрави на всички!
Риболовът не е слука,а наука!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
често сьм се замислял и над този вариантp4eli4kata написа::..... Два тежки речни камъка в пазвата и скок в реката с главата напред:):):)!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- p4eli4kata
- научил се да хвърля
Ей, голям си гавраджия 5 кила! Аз обаче, мога да чакам... така ще те жилна, свят ще ти се завие! Сам ще скочиш в най-дълбокия вир при жабите!
Не се занасяй, а казвай, питай за други човешки страдания, та да поровя пак из архивите че натрупват прах....

Не се занасяй, а казвай, питай за други човешки страдания, та да поровя пак из архивите че натрупват прах....

p4eli4kata написа:... Сам ще скочиш в най-дълбокия вир при жабите! ...

При "ония" жаби ли бе!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ако ше се жилим...не с мен;)погрешен ход;)p4eli4kata написа:Ей, голям си гавраджия 5 кила! Аз обаче, мога да чакам... така ще те жилна, свят ще ти се завие! Сам ще скочиш в най-дълбокия вир при жабите!![]()
мерси-дай тогава да проверим архива-вероятно още доста ще ги интересува..та:алкохолизьм,бьбреци,черен/бял дроб(всички форми на заболявания и на двете),тютюнджийство,обриви,болки в ставите,бьреци,лумбаго,кьсогледство,недоволни жени,разлюляни нерви,стрес,депресия,постоянна ерекция и може би..хм..временна деменция

помагай!!!виждам,че си услужлива-па ако изровиш и нещо УНИВЕРСАЛНО от архива...

- p4eli4kata
- научил се да хвърля
Уникален си, 5 кила!
Смях се от сърце! Записвам си, и почвам да ровя! Ще намеря всичко! Щом е за образ като тебе! И за "щръкнал бастун "имам ,и за бабички като мен, дето все си забравят къде им са очелките имам!
Послепис:Сериозно! Благодря ти, че отвори тази тема. Лично аз, като новак, направих страшен гаф, и за това не смеех да отворя темата.
Наистина имам големи архиви. Опит също. Ще помагам. Не да се правя на "голямата работа". Ще казвам каквото зная, за да остане. Знае ли човек колко му е отредено на този грешен свят?

Послепис:Сериозно! Благодря ти, че отвори тази тема. Лично аз, като новак, направих страшен гаф, и за това не смеех да отворя темата.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
дай пьрво лек за недоволни жени...пьк то-ПОВЕЧЕТО от другите болежки ше изччезнатp4eli4kata написа: Ще казвам каквото зная, за да остане. Знае ли човек колко му е отредено на този грешен свят?

- майсторчето страхил
- сериозен играч
- p4eli4kata
- научил се да хвърля
5 кила, образ ненадминат! То.. .от какво е недоволна жената, питам първо? Народа си го е казал:"В една къща, жена дето не гълчи и мъж не мълчи, огън да я гори!" Жена що е, от всичко може да е недоволна! Все ще намери от какво! За останалото- прав е Майсторчето- не забравяй, къде ти стои в библиотеката ,я Фройд, я Кама сутра! Ние сме стари хора. Не сме да даваме акъл за тия работи, че нали знаеш приказката за оня, който взел та си вършил "оная" работа с жената на "мегданьо"! То ние...много-много зор си не даваме, че я виж, се "изхендрил "някой от нас! Само сутрин, обед и вечер и по три пъти нощем................ 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
евала...успокоих сеp4eli4kata написа:... Само сутрин, обед и вечер и по три пъти нощем................

- p4eli4kata
- научил се да хвърля
Млади ми колега 5 кила, този път не позна! Сутрин пием по една чаша чай с канела/за Гошо/ и с билки, аз. На обед пием още по една чаша чай, но добавяме и по една чаша пелин. Вечер си пийваме :Гошо ракийка, аз чай "Ройбос"Преди лягане аз вземам една пълна супена лъжица мед за здрав сън... А нощем ставаме по три пъти да пикаме...
Останалото е в"мръсното" подсъзнание, както казва Иванчо от вицовете.
А защо не отговори, от какво е недоволна жената? И кажи конкретно заболяванията на органите, защото :" За всяка болка си има и билка"!

А защо не отговори, от какво е недоволна жената? И кажи конкретно заболяванията на органите, защото :" За всяка болка си има и билка"!

- valeri
- разбира нещата
И Аз дас е включа в тази тема, Тя била доста интересна ..
Жената и дай пари и се задоволява от ряз.

- Моряка
- кандидат преподавател
Като няма пари и един език върши работаvaleri написа:И Аз дас е включа в тази тема, Тя била доста интересна ..

А сега де? 

- valeri
- разбира нещата
Нище с език....."любов ,любов ама с една любов за къде понапред"- е казъл народаМоряка написа:Като няма пари и един език върши работаvaleri написа:И Аз дас е включа в тази тема, Тя била доста интересна ..
Жената и дай пари и се задоволява от ряз.![]()
![]()
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Абе,Мире.ама ти провери ли дали са хемороиди?Да не си опапал некоя бутилка с бандерола и ся да виси отзаде?!?Или некои кремвирш с обелката?
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа