"Парашутите" са незаконни!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
паци
новобранец
новобранец

Мнение от паци »

Ние това много добре го знаеме на нас жокер ни не требва.А кой ги санкционира тия с големите мрежи.Знаеш ли колко пъти са ни "молили най-учтиво"да си преместиме въдиците защото имали малко работа.И това става на яз.Искър където за една пръчка в повече проверяващия ми прави проблем.Няма оправия колеги :cry:
RADOMIR
новобранец
новобранец

Мнение от RADOMIR »

мисля че в магазините не трябва да има такава стока, не че под тезгяха не може да се намери но все пак това става явно. Всички сме се сбъсквали за жалост с такива анти рибари :evil:
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Колеги, извинявайте за невежеството, но бихте ли обяснили що е това "парашут".
Гост

Мнение от Гост »

Мрежа,която закачваш на въдицата.
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

да но нали се сещате че много малко хора се глобяват :evil: :evil:
а това направо трябва да го махнат от магазини заедно с цапалата шото уж да ходиш да си хванеш рибки и излвиш дребосъка за кво :evil: :evil:

Пиши на КИРИЛИЦА

P.S. от модератора
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
Hristo Yordanov Mladenov
новобранец
новобранец

Мнение от Hristo Yordanov Mladenov »

Еии ама тая тема за парашутите ми е напрао болна!Като видя някои с такова "изобртение на човешката алчност и наглост"на право полудявам и ми идва да го хвърля в гьола!!!

Пиши на КИРИЛИЦА

P.S. от модератора
Farlqsh,Vadish,Farlqsh,Vadish,VAdish,Vadish,Vadish.To ot tolkova mogo riba nqma vreme da farlish.!
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Eii ama taq tema za para6utite mi e naprao bolna!Kato vidq nqkoi s takova "izobrtenie na 4ove6kata al4nost i naglost"na pravo poludqvam i mi idva da go hvarlq v gyola!!!
Последния път когато ходих на река Вит все едно че се беше развалил самолет и всички хора скачат с парашути :( На всяко вирче по 1-2 а на по големите до 15-18 "РИБАРЯ" с такива боклуци и мятат и мятат и някои даже ги вразват за дарветат вечерта и на сутринта ги взимат :(ОТВРАТ!!!
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Боже 4е , те по магазините предлагат пиратки колкото пръ4ка динамит и като ги питаш тва за кво ми е ти викат ами за риболов :shock: баси майката . Некои май е гледал малко пове4е пъти 4елюсти :D та тия парашути са само върхът на аисберга.
дай рибо рибо дай
Hristo Yordanov Mladenov
новобранец
новобранец

Мнение от Hristo Yordanov Mladenov »

РИБОЛОВА Е С ДО 3 ВЪДИЦИ С 6 КУКИ ТВА Е АЗ СРИКНО СЕ ПРИДЪРЖЯМ КЪМ НЕГО!ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!!

Пиши на КИРИЛИЦА

P.S. от модератора
Farlqsh,Vadish,Farlqsh,Vadish,VAdish,Vadish,Vadish.To ot tolkova mogo riba nqma vreme da farlish.!
WishMonSteR
новобранец
новобранец

Мнение от WishMonSteR »

здр колеги
аз съм нов тука но не и по локвите
искам да кажа че ако в парламента имаше поне 1 рибар работата нямаше да е такава
[у]1.[/у]личнo съм виждал как 2-ма депутати от НДСВ на които имената няма да споменавам заедно с 3-ма браконери от с.Долно Съхране област Казанлък опъват 3 мрежи като сяка една от тия мрежи беше по около 500 метра в "Дунавския ръкав" на я.Копринка (Георги Димитров)
[у]2.[/у]В Габрово спокойно по "риболовните" магазини може свободно да се закупят "пиратки" цапала,парашути и още по нагло на показ се показваш мрежи с "око" от 3 до 15 см "3-ки"
Е ако в България на това се вика СПОРТ аз съм моторница и возя без пари по язовирите
НАСЛУКА КОЛЕГИ

Пиши на КИРИЛИЦА

P.S. от модератора
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”