Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

"Парашутите" са незаконни!!!
Модератор: bobopeli
Ние това много добре го знаеме на нас жокер ни не требва.А кой ги санкционира тия с големите мрежи.Знаеш ли колко пъти са ни "молили най-учтиво"да си преместиме въдиците защото имали малко работа.И това става на яз.Искър където за една пръчка в повече проверяващия ми прави проблем.Няма оправия колеги 

- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
-
- новобранец
Еии ама тая тема за парашутите ми е напрао болна!Като видя някои с такова "изобртение на човешката алчност и наглост"на право полудявам и ми идва да го хвърля в гьола!!!
Пиши на КИРИЛИЦА
P.S. от модератора
Пиши на КИРИЛИЦА
P.S. от модератора
Farlqsh,Vadish,Farlqsh,Vadish,VAdish,Vadish,Vadish.To ot tolkova mogo riba nqma vreme da farlish.!
- unknown
- новобранец
- Обратна връзка:
Последния път когато ходих на река Вит все едно че се беше развалил самолет и всички хора скачат с парашутиEii ama taq tema za para6utite mi e naprao bolna!Kato vidq nqkoi s takova "izobrtenie na 4ove6kata al4nost i naglost"na pravo poludqvam i mi idva da go hvarlq v gyola!!!

-
- вече хвърля и на тежко
-
- новобранец
-
- новобранец
здр колеги
аз съм нов тука но не и по локвите
искам да кажа че ако в парламента имаше поне 1 рибар работата нямаше да е такава
[у]1.[/у]личнo съм виждал как 2-ма депутати от НДСВ на които имената няма да споменавам заедно с 3-ма браконери от с.Долно Съхране област Казанлък опъват 3 мрежи като сяка една от тия мрежи беше по около 500 метра в "Дунавския ръкав" на я.Копринка (Георги Димитров)
[у]2.[/у]В Габрово спокойно по "риболовните" магазини може свободно да се закупят "пиратки" цапала,парашути и още по нагло на показ се показваш мрежи с "око" от 3 до 15 см "3-ки"
Е ако в България на това се вика СПОРТ аз съм моторница и возя без пари по язовирите
НАСЛУКА КОЛЕГИ
Пиши на КИРИЛИЦА
P.S. от модератора
аз съм нов тука но не и по локвите
искам да кажа че ако в парламента имаше поне 1 рибар работата нямаше да е такава
[у]1.[/у]личнo съм виждал как 2-ма депутати от НДСВ на които имената няма да споменавам заедно с 3-ма браконери от с.Долно Съхране област Казанлък опъват 3 мрежи като сяка една от тия мрежи беше по около 500 метра в "Дунавския ръкав" на я.Копринка (Георги Димитров)
[у]2.[/у]В Габрово спокойно по "риболовните" магазини може свободно да се закупят "пиратки" цапала,парашути и още по нагло на показ се показваш мрежи с "око" от 3 до 15 см "3-ки"
Е ако в България на това се вика СПОРТ аз съм моторница и возя без пари по язовирите
НАСЛУКА КОЛЕГИ
Пиши на КИРИЛИЦА
P.S. от модератора