Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ДО КОГА
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Re: ДО КОГА
Точно от това гласуване идва цялата наглост.Дпс и комунистите си имат твърд електорат и не им пука каво става с народа.Те си имат овце които застават зад тях,независимо,че точно тези хора са най потърпевши

П.п. Батко не си прав от никъде,няма оправдание за бездушието

П.п. Батко не си прав от никъде,няма оправдание за бездушието

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Snegk, ако имаш време и ти се занимава прегледай това - Иван Хаджийски ''Бит и душевност на нашия народ'' и трите тома - ще видиш че някой хора не са мръднали в развитието си и на милиметрър от 1878г. човека бил социално животно което непрекъснато се самоусъвършенствало - да ама не и в България.А, накратко, младежа е социолог - живял е 30-те години на 20 век и надлежно обяснява в книгите си ''кои сме и за какво се борим''.Жалко че е убит на фронта през 44г. ама ако беше оживял комунягите щяха да го довършат, щото щеше да има казва истината в очите, ако беше оцелял и тогава щеше да мизерства в наши дни понеже от писане на книги и наука в БЪЛГАРИЯ се печели колкото за семки и бонбонки.Аз няма да изразявам мнение понеже съм пристрастен и се опитвам на имигрирам в Канада при големите сьомги - това е достатъчно красноречиво....

-
- вече хвърля и на тежко
Не саъм сагласен с мнението че ако изчезнат екскурзиантите нещата ще се оправят.Те боклуците са все едни и сашти в парламента .Трябва да им покажем че ни е писнало вече от тях .А как да стане това аз го правя като пускам празна бюлетина.
Ааааа все едно ги псуваш наумgalin don4ev написа:Не саъм сагласен с мнението че ако изчезнат екскурзиантите нещата ще се оправят.Те боклуците са все едни и сашти в парламента .Трябва да им покажем че ни е писнало вече от тях .А как да стане това аз го правя като пускам празна бюлетина.

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- научил се да хвърля
И на мен ми е писнало ,и бих стоял пред парламента докато тези боклуци не се махнат трябват ни нови хора .Които да се контролират а гепиш режат ръцете Крумовски закони само ни оправят 

-
- новобранец
Не се трае това тяхното дебелоочие не се накрадоха искат да вземем пушките и ще се нареди всичко
- Димича
- ще става разбирач
ЧЕСТИТО!!!Днес,след 30мин.спявка,народните любимци,измъдени от работа,заеб..ха кризи,стачки и народно благоденствие и излязоха в почти едномесечен отпуск!!!Явно,че само с гласуване и мирни протести дереджето няма да се оправи,защото,както казва бай Ганю:"Всичките са маскари",и им трябва як
,яко
и т.н.

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
Закони има достатъчно но нма кой да ги изпълнява.Много се изкефих за дискотеката в студентския град,където почина момчето.Дискотеката е със статут за павилион и плаща наем по 200лв.на месец.Разстрела им е малко на всички управляващи

-
- разбира нещата
Все си мисля че нещата тръгват мааалко по отдалече.
Такова ни е съзнанието.
Ние сме си ...Българи ....
Всеки гледа в паничката на другия , никога не сме довони - но и нищо не правим да сме по добре.
Разговаряме с хората , с чат по телефона , нета - все скрити оставаме ако може някак незабележими.
Не смеем да погледнем "другия" в очите при директен разговор ...често ни се налага да лъжем затова е така.
Страх ни е да не разкрием , че сме слаби не смеем се "покажем" .
Българина не му е в стила да поеме отговорност ...оборете ме , дайте примери - няма такива .
Всеки се е "свил" в хралупата си...
Утъпкал е някоя пътека по което се движи...не поглежда в страни .
Не го интересува другия.
Хора с ниско самочувствие ...и никой не го е еня за другия .
А другия и той е като нас.
С надут клаксон връхлитаме в-ху пешеходците - слезем ли от автомобила и ние сме като тях - пешеходци.
Зад волана - пешеходците са виновни че заради тях не можем да "хаванем" зеления сигнал...
Когато сме пеша ...водачите са идиоти - само ние с нашето собствено АЗ сме светци , щото сега сме пеша ...
......
......
.....
Уффф много се отнесох май май ...
Такова ние е съзнанието ...парламента не ни е ....ние сме си ги избрали ...и тези които ще доидат и те са ...
Колко от нас имат 8 часов работен ден...
Колко от нас работят за под 450-500 лв . на месец ...
Колко от нас НЯМАТ кредити ...по които кредити непрекъснато има "ъпдеити" на лихвите....
Е такива ще си останем ЕГОИСТИ ...трябва много поколения да се "изродят" за да се промени съзнанието .....много поколения ...
Такова ни е съзнанието.
Ние сме си ...Българи ....
Всеки гледа в паничката на другия , никога не сме довони - но и нищо не правим да сме по добре.
Разговаряме с хората , с чат по телефона , нета - все скрити оставаме ако може някак незабележими.
Не смеем да погледнем "другия" в очите при директен разговор ...често ни се налага да лъжем затова е така.
Страх ни е да не разкрием , че сме слаби не смеем се "покажем" .
Българина не му е в стила да поеме отговорност ...оборете ме , дайте примери - няма такива .
Всеки се е "свил" в хралупата си...
Утъпкал е някоя пътека по което се движи...не поглежда в страни .
Не го интересува другия.
Хора с ниско самочувствие ...и никой не го е еня за другия .
А другия и той е като нас.
С надут клаксон връхлитаме в-ху пешеходците - слезем ли от автомобила и ние сме като тях - пешеходци.
Зад волана - пешеходците са виновни че заради тях не можем да "хаванем" зеления сигнал...
Когато сме пеша ...водачите са идиоти - само ние с нашето собствено АЗ сме светци , щото сега сме пеша ...
......
......
.....
Уффф много се отнесох май май ...
Такова ние е съзнанието ...парламента не ни е ....ние сме си ги избрали ...и тези които ще доидат и те са ...
Колко от нас имат 8 часов работен ден...
Колко от нас работят за под 450-500 лв . на месец ...
Колко от нас НЯМАТ кредити ...по които кредити непрекъснато има "ъпдеити" на лихвите....
Е такива ще си останем ЕГОИСТИ ...трябва много поколения да се "изродят" за да се промени съзнанието .....много поколения ...
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- научил се да хвърля
Мойто мнение е следното:Пример от Гърците,не са кой знае колко по-добре от нас,ама ела ги виж! Като тръгнат да стачкуват ''няма аз имам семейство и мога да остана без работа'' всички са единни и за това мога да кажа,че постигат целите си рано или късно!
Не е решение на проблема да отидеш и да счупиш прозорците на някоя банка и да подпалиш 7-8 коли,ама има ли такива смелчаци сред нас питам аз? Отговорът е:НЯМА,защото все се дупим на такива от власта да ни плющят!
Никога не съм гласувал-няма и да го сторя, докато не видя,че нещата се оправят!
Те и тука кръдат,ама умерено и все пак правят нещо дори и малко,за народа!
Що се касае до кога един господ знае!
Не е решение на проблема да отидеш и да счупиш прозорците на някоя банка и да подпалиш 7-8 коли,ама има ли такива смелчаци сред нас питам аз? Отговорът е:НЯМА,защото все се дупим на такива от власта да ни плющят!
-
Ако чакаш някой друг да гласува и да оправи нещата няма да станеgalin_atina написа:Мойто мнение е следното:Пример от Гърците,не са кой знае колко по-добре от нас,ама ела ги виж! Като тръгнат да стачкуват ''няма аз имам семейство и мога да остана без работа'' всички са единни и за това мога да кажа,че постигат целите си рано или късно!

- glarusa
- кандидат преподавател
galin_atina...Докато не си изкажеш мнението където трябва,ще трябжа да чакаш.Нито един от тук присъстващите не би ти показал промяната ако сам не си я направиш.Единствения начин затова е гласуване....оглеждаш ги всичките,слушаш им глупостите идори и никой да не ти харесва си избираш един който горе-доло да ти се послади и пускай вота.а това с празната бюлетина според мене ще покаже само колко хора има в България които нямат мнение от ставащото около тях.Щом не ви харесва нито един от управляващите-кандидатирай се...да те видя после дали няма да станеш същия като тях...приказка за стълбата 

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- научил се да хвърля
И нещо да допълня.Тука в Гърция няма нация,която да не се държи,но не и ние.Като чуеш БГ реч и бягаш на дълеко! И защо ли....
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
jordan_fena написа: РЕВОЛЮЦИЯ начело със Слави Трифонов
Toя шмърка 3 пъти повече бело от целия форум

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?