ДО КОГА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър

Re: ДО КОГА

Мнение от snegk »

Точно от това гласуване идва цялата наглост.Дпс и комунистите си имат твърд електорат и не им пука каво става с народа.Те си имат овце които застават зад тях,независимо,че точно тези хора са най потърпевши :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
П.п. Батко не си прав от никъде,няма оправдание за бездушието :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Snegk, ако имаш време и ти се занимава прегледай това - Иван Хаджийски ''Бит и душевност на нашия народ'' и трите тома - ще видиш че някой хора не са мръднали в развитието си и на милиметрър от 1878г. човека бил социално животно което непрекъснато се самоусъвършенствало - да ама не и в България.А, накратко, младежа е социолог - живял е 30-те години на 20 век и надлежно обяснява в книгите си ''кои сме и за какво се борим''.Жалко че е убит на фронта през 44г. ама ако беше оживял комунягите щяха да го довършат, щото щеше да има казва истината в очите, ако беше оцелял и тогава щеше да мизерства в наши дни понеже от писане на книги и наука в БЪЛГАРИЯ се печели колкото за семки и бонбонки.Аз няма да изразявам мнение понеже съм пристрастен и се опитвам на имигрирам в Канада при големите сьомги - това е достатъчно красноречиво....:)
Изображение
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Не саъм сагласен с мнението че ако изчезнат екскурзиантите нещата ще се оправят.Те боклуците са все едни и сашти в парламента .Трябва да им покажем че ни е писнало вече от тях .А как да стане това аз го правя като пускам празна бюлетина.
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

galin don4ev написа:Не саъм сагласен с мнението че ако изчезнат екскурзиантите нещата ще се оправят.Те боклуците са все едни и сашти в парламента .Трябва да им покажем че ни е писнало вече от тях .А как да стане това аз го правя като пускам празна бюлетина.
Ааааа все едно ги псуваш наум :shock: много хитро :roll:
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
mariayn
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mariayn »

И на мен ми е писнало ,и бих стоял пред парламента докато тези боклуци не се махнат трябват ни нови хора .Които да се контролират а гепиш режат ръцете Крумовски закони само ни оправят :axe:
danailpopov
новобранец
новобранец

Мнение от danailpopov »

Не се трае това тяхното дебелоочие не се накрадоха искат да вземем пушките и ще се нареди всичко
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

ЧЕСТИТО!!!Днес,след 30мин.спявка,народните любимци,измъдени от работа,заеб..ха кризи,стачки и народно благоденствие и излязоха в почти едномесечен отпуск!!!Явно,че само с гласуване и мирни протести дереджето няма да се оправи,защото,както казва бай Ганю:"Всичките са маскари",и им трябва як :axe: ,яко :ANAL: и т.н.
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ць ць цььььь.... :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
snegk

Мнение от snegk »

Закони има достатъчно но нма кой да ги изпълнява.Много се изкефих за дискотеката в студентския град,където почина момчето.Дискотеката е със статут за павилион и плаща наем по 200лв.на месец.Разстрела им е малко на всички управляващи :twisted: :twisted: :twisted:
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

Все си мисля че нещата тръгват мааалко по отдалече.
Такова ни е съзнанието.

Ние сме си ...Българи ....

Всеки гледа в паничката на другия , никога не сме довони - но и нищо не правим да сме по добре.
Разговаряме с хората , с чат по телефона , нета - все скрити оставаме ако може някак незабележими.
Не смеем да погледнем "другия" в очите при директен разговор ...често ни се налага да лъжем затова е така.
Страх ни е да не разкрием , че сме слаби не смеем се "покажем" .
Българина не му е в стила да поеме отговорност ...оборете ме , дайте примери - няма такива .

Всеки се е "свил" в хралупата си...
Утъпкал е някоя пътека по което се движи...не поглежда в страни .
Не го интересува другия.
Хора с ниско самочувствие ...и никой не го е еня за другия .

А другия и той е като нас.
С надут клаксон връхлитаме в-ху пешеходците - слезем ли от автомобила и ние сме като тях - пешеходци.
Зад волана - пешеходците са виновни че заради тях не можем да "хаванем" зеления сигнал...
Когато сме пеша ...водачите са идиоти - само ние с нашето собствено АЗ сме светци , щото сега сме пеша ...
......
......
.....

Уффф много се отнесох май май ...
Такова ние е съзнанието ...парламента не ни е ....ние сме си ги избрали ...и тези които ще доидат и те са ...

Колко от нас имат 8 часов работен ден...
Колко от нас работят за под 450-500 лв . на месец ...
Колко от нас НЯМАТ кредити ...по които кредити непрекъснато има "ъпдеити" на лихвите....

Е такива ще си останем ЕГОИСТИ ...трябва много поколения да се "изродят" за да се промени съзнанието .....много поколения ...
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
galin_atina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от galin_atina »

Мойто мнение е следното:Пример от Гърците,не са кой знае колко по-добре от нас,ама ела ги виж! Като тръгнат да стачкуват ''няма аз имам семейство и мога да остана без работа'' всички са единни и за това мога да кажа,че постигат целите си рано или късно!
Не е решение на проблема да отидеш и да счупиш прозорците на някоя банка и да подпалиш 7-8 коли,ама има ли такива смелчаци сред нас питам аз? Отговорът е:НЯМА,защото все се дупим на такива от власта да ни плющят!
Никога не съм гласувал-няма и да го сторя, докато не видя,че нещата се оправят!
Те и тука кръдат,ама умерено и все пак правят нещо дори и малко,за народа!
Що се касае до кога един господ знае!
snegk

Мнение от snegk »

galin_atina написа:Мойто мнение е следното:Пример от Гърците,не са кой знае колко по-добре от нас,ама ела ги виж! Като тръгнат да стачкуват ''няма аз имам семейство и мога да остана без работа'' всички са единни и за това мога да кажа,че постигат целите си рано или късно!
Не е решение на проблема да отидеш и да счупиш прозорците на някоя банка и да подпалиш 7-8 коли,ама има ли такива смелчаци сред нас питам аз? Отговорът е:НЯМА,защото все се дупим на такива от власта да ни плющят!
Никога не съм гласувал-няма и да го сторя, докато не видя,че нещата се оправят!
Те и тука кръдат,ама умерено и все пак правят нещо дори и малко,за народа!
Що се касае до кога един господ знае!
Ако чакаш някой друг да гласува и да оправи нещата няма да стане :twisted:
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

galin_atina...Докато не си изкажеш мнението където трябва,ще трябжа да чакаш.Нито един от тук присъстващите не би ти показал промяната ако сам не си я направиш.Единствения начин затова е гласуване....оглеждаш ги всичките,слушаш им глупостите идори и никой да не ти харесва си избираш един който горе-доло да ти се послади и пускай вота.а това с празната бюлетина според мене ще покаже само колко хора има в България които нямат мнение от ставащото около тях.Щом не ви харесва нито един от управляващите-кандидатирай се...да те видя после дали няма да станеш същия като тях...приказка за стълбата :smt064
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
galin_atina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от galin_atina »

И нещо да допълня.Тука в Гърция няма нация,която да не се държи,но не и ние.Като чуеш БГ реч и бягаш на дълеко! И защо ли....
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

jordan_fena написа: РЕВОЛЮЦИЯ начело със Слави Трифонов

Toя шмърка 3 пъти повече бело от целия форум :wink: Наркоман не ни треее
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”