ДО КОГА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: ДО КОГА

Мнение от Бачо Илия »

SONY написа:След,като на всеки целта е една и съща - недей да гласуваш и нека лидера на ДПС стане министър-претседател.Точно от там идва и основния проблем - повечето ,като тебе си казват,защо да гласувам,като сите са еднакви.И един ден,като решат Кърджали и родопите да се откъснат вече ще е късно. :roll: Освен това,като не си дал своя глас,не можеш да обвиняваш никого. :roll:
Ми той в момента мандатоносителя е ДПС :idea: :idea: :idea: Беше постигнат и нов рекорд за книгата на Гинес- 18 минути за връчване на мандата , времето е пари и тия 18 минути са част от цената на втория президентски мандат :evil:
Изображение
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

SONY написа:След,като на всеки целта е една и съща - недей да гласуваш и нека лидера на ДПС стане министър-претседател.Точно от там идва и основния проблем - повечето ,като тебе си казват,защо да гласувам,като сите са еднакви.И един ден,като решат Кърджали и родопите да се откъснат вече ще е късно. :roll: Освен това,като не си дал своя глас,не можеш да обвиняваш никого. :roll:
Много точно мнение.Които не гласува после да не се оплаква
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

vasilev написа:jordan_fena"][]Гражданско неподчинение му е майката. РЕВОЛЮЦИЯ начело със Слави Трифонов:

отдавна така не бях се смял :D :D :D :D :D :D :D :D

всьщност на грешно място написах следното:
вижте сега...може би не сьм се изразил много добре под вьздействието на алкохола,безсьнието и траш метьла аз не искам да обидя никой лично,било то хазарта(с който се познаваме) или баретата ,или който и да било.а и не сьм против корупцията-корупцията е здравословна в опр граници и я има навсякьде по света и то в мащаби каквито ние не сме и сьнували.проблема с корупцията е следния:навсякьде се краде.обаче в чужбина системата е следната-всеки си знае колко точно демек за всеки по стьлбицата има нужното.докато в Бг една хиена като захапе кокьла и на никой друг не пуска -няма йерархия един вид-пьлен монопол:wink: заради това сменихме десет правителства.тькмо се оядоха и айде.....нови ГЛАДНИЦИ на тяхно място-и те да се оядат политика се прави от богати хора-не от мизерници.богатия си има-което предполага,че може да мисли и за други работи,като напр за страната си...мизерника пьрво за себе си ще помисли и АКО остане време и за други работи.ние просто не ИМ оставяме нужното време-тькмо се оядат и ги сменяме с гладни.не е правилно според мен.прави ли впечатление защо симеончо не се появи преди 15 г?много хитро човека дойде баш кога си му дойде времето.взе си всичко,кьде му бяха взели и то с горница.а ние-бальците се надявахме на нещо(аз не де).а за безумия от сорта,че при цялата тая история с лагерите,досиетата,доносите,отрядниците(кьде мерят колко ти е кьса полата и колго дьлга косата),политическите арести,изселванията,т нар "вьзродителен процес" и пр непростими сьбития,премиера ни е ..хм...СОЦИАЛИСТ,а основните капитали са в рьцете на турчин-няма да коментирам изобщо....могли-взели-не е луд кой яде баницата ами който я ДАВА.винаги сьм и продьлжавам да твьрдя,че докато не измре и моя набор до крак нещата няма да се оправят.два мильона хранят още осем..кьде е киро(не годзилата ) на кирия?системата грам не се е променила,нито сьзнанието.просто си узакониха далаверите.да е чул някой думата РЕФЕРЕНДУМ?надали...или само по телевизията без да се знае какво точно ЗНАЧИ вместо да висят по дьрветата те са развяват ПАК червения байряк.защо?дали за чест и слава-ооо,не-защото там са и винаги са били там парите.интереса клати феса,дето се вика.та хазарт,приятелю...не ми се сьрди!!!!!ти сьщо си жертва. трьгнали сте ПЕТИЦИИ да подписвате-насекьде ПЕТИЦИИ и глупости-шествия,граждански стачки...тьпотии-има една книжка от Вилхелм Буш(не е роднина на тоя де се сещате),която се казва "цоп и цап".в нея има следното нещо "злонамерен господин,пуши той лула като комин..мисли си-каква досада,ала не на МЕН-на ДРУГ се пада" и още "тоягата от памтивека душата твьрда прави МЕКА" системата куца-това е..заради някоя хиена с кокьл в устата,дето не го пуска.сега и АМНИСТИИ,разбираш ли-то крало ,било и ебало насила,ама понеже промяна в закона,разбираш ли....ех,кьде е хан Крум?????????щехте да видите едни ПЕТИЦИИ извинявам се-щехме да ВИДИМ....и аз в кюпа айде,че се звьни на вратата..сигурно са от дьржавна сигурност.....я поборников как ИЗЧЕЗНА след едно подобно изявление

не сьм СЬГЛАСЕН!!!!!!!!!!!слави трифонов да ни е ВОЙВОДА!!!!!!ЙОРДАН ЛЕЧКОВ ИСКАМ за предводител на революцията!!!!!!!или поне некой от БИГ БРАДЬР :butthead:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

:smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

5 кила,
Добре говориш - ама като зрител..отстрани.
Сигурен съм че незнаеш кой е виновен и за преди, и за сега.
Аз знам - баща ти и дядо ти. И МОИТЕ.Допуснали са го.А сега ние... и ние гледаме и се ослушваме като тях.За мене това е истината.
Ние сме достойните им наследници.Имаше нещо за Крушата и дървото - кво ли беше...
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Pedro написа:5 кила,
Добре говориш - ама като зрител..отстрани.
Сигурен съм че незнаеш кой е виновен и за преди, и за сега.
Аз знам - баща ти и дядо ти. И МОИТЕ.Допуснали са го.А сега ние... и ние гледаме и се ослушваме като тях.За мене това е истината.
Ние сме достойните им наследници....
в голема грешка си приятел.дядовците ми а и никога никой-ни баща ми ни майка ми не са били членове на БКП или подобна паплач.страдахме заради което.и не сьм "зрител".потьрпевш сьм :wink: за ВАС,достойните наследници не знам :D :D :D

бе...почвам да се сьгласявам и на слави трифонов :D :D :D :D
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Абе остави тези членове ! То и сега милиони не са членове, и кво борци за доброто на народа ли са ??
Просто нашите..всичките са бляли..блееме и ние.
-------------------------------------------------------------------
Последно промяна от Pedro на Съб Дек 20, 2008 6:21 pm, променено общо 1 път.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Аз имам един въпрос...?Добре,аиде организираме се...сваляме правителството...кой ще е на тяхно място...народа като институция не съществува,ние сме като коне с капаци.За Кой да викаме,че да седне зад в ъгъла на заседателната зала? :smt102 :smt102
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Ето Ви още един пример от вчера какъв овчи народ сме.
Много от Студентите ни са Овце с главно О...повечето...пият, смъркат прашец,пушат ..оргии..извращения, завършват по бързата процедура и после ще ни лекуват..управляват.
Не, Мерси !!
На призива на студентското шествие, студенти да се присъединяват към тях (дори влезли в Биологическия да ги молят) - другите си питат Оная Рабта и си останали в час...
Щитат от Труд:
.. С изключение на споменатия непланиран щурм в Биологическия цялото шествие мина без нито един инцидент. “Как е възможно другите да не излизат да ги подкрепят, а да си траят в аудиториите! Ами къде са им родителите на тези деца, че не протестират с тях?!”, чудеше се семейството Мария и Пол Шунк, които проходиха целия маршрут от солидарност. Двамата пенсионирани преподаватели по музика допреди 5 г. живеели във Франция, където обществото винаги и за всичко се вдига като един...
Я я спирайте темата.Работата е ясна.
Последно промяна от Pedro на Съб Дек 20, 2008 3:31 pm, променено общо 1 път.
петър василев

Мнение от петър василев »

jordan_fena написа:
vasilev написа:jordan_fena"][]Гражданско неподчинение му е майката. РЕВОЛЮЦИЯ начело със Слави Трифонов :shock: Ти на такива дето с продаване на шалчета по центара на София забогатяха ,много не им имай вяра :wink:

Колега може и така да е забогатял, мен това не ме интересува, но да ти кажа честно, искрено му се кефя като говори така, както никога до сега не го е правил, като си казва това което му се иска и което му е на душата. Може и най-големият боклук дае но човека има смелост да каже всичко това, докато ние сме свикнали да се прекриваме зад някой и никога няма сами да поемем тази отговорност, която той може да поеме
Ти ако не знаеш,аз знам;много просто;дали са му едно от прословутите куфарчета :lol: .Как така гругарите му от бившото "КУКУ"си останаха на една заплата,а той стана толкоз богат :shock: ,че започна да раздава коли ,да храни сираци и какво ли не.ОТ КЪДЕ ТИЯ ПАРИ,АДЖИБА, :roll: кога успя да ги направи,защо никой не се запита :?: ,а само,,,,тоя има много пари,ония бил баровец.За 10-15 години успяха да станат милионери,как така бре с честен труд или с първоначален капитал едно комунистическо куфарче.А за другото за кой да гласуваме аз знам .Време е да пробваме Бат Бойко,той поне не е гладен :lol: :lol:
петър василев

Чапи това въобще не ме притеснява.Поне е твърд политик, а на българският народ му е нужна тояга за да си дойдат нещата на място :wink:
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Абе човече - и той (бат Бойко) е от другата страна, не е от нашата.
Вади кестени с чужди ръце.Знаеш ли че неговата "изгора" върти към милиард.Писа се в медиите и никой не отрича.А той настрани, ни лук ял - ни лук мирисал.
Как става този номер с милиарда - и все в сянката си стои, и той - уж Придсидател, ама формален..Не вярвай на приказки.От там ни са проблемите, щото вярваме на приказки.Колкото по благи и...бабаитести - толкова по вярваме..
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

vasilev написа:Чапи това въобще не ме притеснява.Поне е твърд политик, а на българският народ му е нужна тояга за да си дойдат нещата на място :wink:
Твърд популист и лумпен , а не политик :idea:
Изображение
петър василев

Pedro написа:Абе човече - и той (бат Бойко) е от другата страна, не е от нашата.
Вади кестени с чужди ръце.Знаеш ли че неговата "изгора" върти към милиард.Писа се в медиите и никой не отрича.А той настрани, ни лук ял - ни лук мирисал.
Как става този номер с милиарда - и все в сянката си стои, и той - уж Придсидател, ама формален..Не вярвай на приказки.От там ни са проблемите, щото вярваме на приказки.Колкото по благи и...бабаитести - толкова по вярваме..
ЕМ ,хубао.Ма като е така няма за кого да гласуваме.Ко ша праим ся :?:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Pedro написа:Абе остави тези членове ! То и сега милиони не са членове, и кво борци за доброто на народа ли са ??
Просто нашите..всичките са бляли..блееме и ние.
-------------------------------------------------------------------
И не ми прави намеци, щото не ме знаеш кой съм, Ама дай да спреме ..???
подобни работи сьм чувал и друг пьт.честно казано доста кухо звучи.ми ДАЙ ДА СПРЕМЕ тогава?докато е време?А?нека кучетата си лаят и кервана да си вьрви :wink: изобщо..бе нещo....ЗАПЛАШИТЕЛЕН ми се видиш?я по кротко :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”