Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА
Цялата вина е във нас самите.Щом си излеzал с колата,знаеш че не трябва да пиеш.Ако пиеш,това си е само твоя вина а не на алкохола.Пък и отгор на тва са праеш на газар,а кажете във кой е вината,а?В алкохола?Да бе да.
Ако пиеш-не карай!!!
-NO
Ако пиеш-не карай!!!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе нема ли некой да се заяде с мен или вече ми знаете номерата:):))пиян карам бре-ЕЕЕЕЕЙ 

-
- разбира нещата
... Че то има ли такова жигули или москвич дето да се движат с "бясна скорост"glarusa написа:.И един въпрос...да сте чели някъде примерно-Жигули с бясна скорост помете джип по магистралата...или некой москвич...

-
- и господ не е толокова добър
Почти няма проишествие заради скороста.Всички инциденти са заради отнемане на предимство и от неправилно изпреварване.Това,че някой си карал с 200 по магистралата не ми пречеtodoroshko написа:... Че то има ли такова жигули или москвич дето да се движат с "бясна скорост"glarusa написа:.И един въпрос...да сте чели някъде примерно-Жигули с бясна скорост помете джип по магистралата...или некой москвич...![]()

- glarusa
- кандидат преподавател
Има....на трета изпълва километража...ама не е там въпроса.5кила...малко по нагоре прочетох едно мнение че пияните карат по бавно и внимават повече-просто щото знаят че са пияни.Тъй че- Пий бре,Пукай душо. Манталитет...Тва е!Не е от алкохола...не е и от пътищата-аз лично съм ЗА,да има дупки по пътищата,понеже като знаеш че на еди си кой завой има дупка,за да не си потрошиш колата ще намалиш.Лошо е когато някой не мисли.
Снег...преди години имаше един случай с едно БМВ дето от високата скорост и някакво малко възвишение на магистралата ,от неговото плато прелетяло в отсрещното...имаше 3 или 4 убити.Тука в Бургас преди около две седмици един Възрастен човек ей така си замина Щото един 24 годишен мина под него с Опел.и си е карал доста бързо за да го прати 20 метра в насрещното движение.Когато скоростта е голяма нямаш време да реагираш.
Снег...преди години имаше един случай с едно БМВ дето от високата скорост и някакво малко възвишение на магистралата ,от неговото плато прелетяло в отсрещното...имаше 3 или 4 убити.Тука в Бургас преди около две седмици един Възрастен човек ей така си замина Щото един 24 годишен мина под него с Опел.и си е карал доста бързо за да го прати 20 метра в насрещното движение.Когато скоростта е голяма нямаш време да реагираш.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
snegk написа:Почти няма проишествие заради скороста.Всички инциденти са заради отнемане на предимство и от неправилно изпреварване.Това,че някой си карал с 200 по магистралата не ми пречеtodoroshko написа:... Че то има ли такова жигули или москвич дето да се движат с "бясна скорост"glarusa написа:.И един въпрос...да сте чели някъде примерно-Жигули с бясна скорост помете джип по магистралата...или некой москвич...![]()
Заради отнемане на предимство!!! 90% Някой от вас виждал ли е как майка цялата в кръв, носи детето си на ръце по шосето и никой не спира.... Можеби за да не му изцапат колата

-
- и господ не е толокова добър
Аз не съм виждал и дано никога не видя
Искам да поясня само,че за градско каране съм абсолютно против кавито и да е максимални скорости и неспазване на правилата за движения. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ела в София и ще видиш за една кола да минат по-напред ще направят верижна катастрофа...Няма светофари нема нищо !!!
Това нещо го апелирах още от преди година и половина поне на подписа си в сайта които сега за съжаление е off .Много млади и много невинни жертви даде така наречената необявена война ,и след инцидент с мой близък приятел поне аз се позамислих малко ,слагам редовно колана дори и да отивам на 1км разтояние с кола за шофиране в нетрезно състояние и дума да не става щото земат ли тефтера се едно ми зимат хляба.Та така аз съм твърдо с 2 ръце ЗА драстичните мерки за спиране на самоунищожението на нацията . 

- glarusa
- кандидат преподавател
Точно в това ни е проблема...че чак когато ни засегне тогава се вглеждаме....кво ми пука че на комшията къщата му гори...моята нали е здрава.да ми сече пътя....смастигам го,свалям го от колата,надувам му шушоните и си тръгвам по живо,по здраво.Другия път пак да отнема предимство,ама първо ще се замисли.Което не става с бой,става с много бой!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За съжаление е така всеки с малка пишка качил се на голяма кола и е велик.Миналата зима имам 13 удара и нито веднъж не съм виновен,колата ми прилича на смачкана консервена кутия предпочитам да е така отколкото някой тункопишковец да ми отнема предимството.Не знамм за другите но поне един от тях се замисли щеше да удари човек ако го бях пуснал.Нищо против лъскавите коли ама срещу шимпанзетата вътре много.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Па тебе га да те видим трезвен5кила написа:бе нема ли некой да се заяде с мен или вече ми знаете номерата:):))пиян карам бре-ЕЕЕЕЕЙ

То ще си е направо за заглавие в вестник
"5 КИЛА ТРЕЗВЕН..."
...забелязан е в трезво състояние да шофира Фолксваген голф 3 с пернишка регистрация около околовръстното...

П.С> Заяждам се само уеко

-
- кандидат преподавател
Не става с кампании,апели и подписки и никога не е ставало.До някъде става само с безкомпромисно приложение на закона.В Смолянска област водачите на МПС традиционно пият много и след това карат.Ми ,съдим ги наред - първия път на лишаване от свобода условно /това е отлагане на изтърпяването в затвора с изпитателен срок /плюс лишаване от право да се управлява МПС.Голям брой от така осъдените повтарят шофирането в пияно състояние в изпитателния срок и тогава ги съдим повторно-ама вече с реално пращане в затвора плюс изтърпяване и на ония месеци от предходното условно осъждане.Резултатите са положителни- почти нямаме жертви от ПТП,което да е било предизвикано от пил алкохол водач.Най-често жертви имаме при нарушаване на правилата за движение от водача при избора на скорост,несъобразена с пътните условия.Тогава автомобилите излитат от завоите,размазват се в скалистите скатове,падат в реките и деретата.С това няма окончателно справяне-такъв ни е народа,такива са ни и водачите.Лекомислени,некултурни и просто тъпи системи със самочувствие на безсмъртни.
5 кила,ако не е майтап,туй дето го написа за шофирането ти,просто недей да шофираш след употреба на алкохол от Нареченски бани нагоре за Средните Родопи-Смолянска област.Ще изгърмиш ,приятелю,при нас за това не помагат нито връзки,нито пари,нито нищо.Е,не моа накара никой да ми верва ,дреме ми на...двадесет и една годишната ми работа по такива въпроси.А сега-наздраве,но без
шофьорлък !
5 кила,ако не е майтап,туй дето го написа за шофирането ти,просто недей да шофираш след употреба на алкохол от Нареченски бани нагоре за Средните Родопи-Смолянска област.Ще изгърмиш ,приятелю,при нас за това не помагат нито връзки,нито пари,нито нищо.Е,не моа накара никой да ми верва ,дреме ми на...двадесет и една годишната ми работа по такива въпроси.А сега-наздраве,но без
шофьорлък !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ок съгласен съм...Но тук опираме и до полицията...Тя не си върши работата .... До моя блок всеки ден спират полицяй и правят проверки ... Не спират лъскави мерцедеси дори водача да говори по телефона...някой път водачите спират и се базикат с полицайте...Полизайте спират бедни хора който дават пари зада не им направят нещо смисъл .... Да не им напишат акт или подобно...Как ще го хванеш че е пиян ...? Полицията имат доста нещя дето не вършат.
ужас...ама нека и тея с колите над 100 000 лева го гледат...че не са застраховани и те...и ограниченията трябва да се спазват...а не с 200 да ме минават по пътищата...