Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Re: СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА
Айде пак на eminem94 полицията виновна.Сигурно е виновна и за обира на пощенския влак през 1963г.,атаките в Кувейт,финансовата криза,че даже и за спада на раждаемоста в България.Мечтата ми е да няма само за един месец полиция,ей така експериментално.Сигурно тогава ще дръпнем напред и ще изпреварим и Германия.
- valeri
- разбира нещата
glarusa написа:Точно в това ни е проблема...че чак когато ни засегне тогава се вглеждаме....кво ми пука че на комшията къщата му гори...моята нали е здрава. да ми сече пътя....смастигам го,свалям го от колата,надувам му шушоните и си тръгвам по живо,по здраво.Другия път пак да отнема предимство,ама първо ще се замисли.Което не става с бой,става с много бой!
Да се нервиш да си зарежеш нещата и да хукнеш да се за нимаваш толкова за едно келеме ,че ти е взело предимството е това не мога да го разбера..Преди години един таксиджия си направи труда и да зареже работата и да ме гони. Настигна ме и аз си тръгнах а той остана на кръстовището по корем

-
- ще става разбирач
Ша ма извиняваш но аз съм съгласен със eminem94.Незнам кой беше,но някои каза нещо за Максим Ставийски.Нали казват че преди акцидента е бил спрян от полицаи ама са го пуснали и само са му казали да внимава.Е как така?Що?Кво като е известен,и той е участник в движението.Видели са го пиян ама не само написали нито акт нито нищо.А кажи ми дали полицията не е виновна тука,а??И друго да добавя,не значи че като имаш скъпа кола,трябва да хвърчиш с 200 в час.Във такива случаи полицията е виновна,ама мнoгoо.Не гледат да контролират движението а да вземат колкото може повече от шофьорите.Богаташите им дадат неко лев и аре,карай колкото можеш,нема да имаш проблеми.Ама дали е осигурен и други такива неща,..тех не ги бъркат.HAZART написа:Айде пак на eminem94 полицията виновна.Сигурно е виновна и за обира на пощенския влак през 1963г.,атаките в Кувейт,финансовата криза,че даже и за спада на раждаемоста в България.Мечтата ми е да няма само за един месец полиция,ей така експериментално.Сигурно тогава ще дръпнем напред и ще изпреварим и Германия.
-
- ще става разбирач
Е да ама трябва да знеш кога може да слежеш и да го нагласиш и кога е по-добре да си го напцуваш едно убаво и да си продължиш пътяvaleri написа:glarusa написа:Точно в това ни е проблема...че чак когато ни засегне тогава се вглеждаме....кво ми пука че на комшията къщата му гори...моята нали е здрава. да ми сече пътя....смастигам го,свалям го от колата,надувам му шушоните и си тръгвам по живо,по здраво.Другия път пак да отнема предимство,ама първо ще се замисли.Което не става с бой,става с много бой!
Да се нервиш да си зарежеш нещата и да хукнеш да се за нимаваш толкова за едно келеме ,че ти е взело предимството е това не мога да го разбера..Преди години един таксиджия си направи труда и да зареже работата и да ме гони. Настигна ме и аз си тръгнах а той остана на кръстовището по корем![]()
![]()

Прави ми впечатление масовото непознаване на правилника за движение.На коледа както си пиехме с гостите им споделих,че се е напълнило с кретени,които те изпреварват от дясно,и познайте трима ми викат-ми тва не е нарушение
като единия има книжка от 30 години,другите от десетина
вече ме е страх да карам.

-
- разбира нещата
fider написа:Прави ми впечатление масовото непознаване на правилника за движение.На коледа както си пиехме с гостите им споделих,че се е напълнило с кретени,които те изпреварват от дясно,и познайте трима ми викат-ми тва не е нарушениекато единия има книжка от 30 години,другите от десетина
вече ме е страх да карам.
В този ред намисли я да изясним :
Карам в дясната лента отзаде лети поредния идиот , .....пускам ляв мигач , аз съм с предимство а 'Летящия холандец'...свири мига .....
Защо така .
Незнам защо,но моляте него прави особено на магистралаще пребиеш някойtakezo написа:
Карам в дясната лента отзаде лети поредния идиот , .....пускам ляв мигач , аз съм с предимство а 'Летящия холандец'...свири мига .....
Защо така .

Когато чета заглавието и се сещам за Максим Ставийски(каквото и да значи това

-
- и господ не е толокова добър
Да започна със полицията в Смолян,много съвестни.Трябва да си от ранга на Динко Динев за да минеш метър,и то защото се обаждат от по горна инстанция за да те пуснат.Евала им прайм.Колега Фидер,в закона го пише,че подминаване на кола от дясно не е изпреварване,хубаво е да се знае закона.
takezo Когато си решил да дадеш ляв мигач пръво трябва да се обедиш,че зад теб никой не е дал мигач преди теб или е приел маневра за изпреварване.Значи много е гадно когато тръгнеш да изпреварваш и между предните коли няма място да влезеш,тогава се налага да изпревариш 2-3 коли наведнъж.Аз лично съм изхвърлян от такъв педераст който аз го изпреварвам а той без да погледне на огледалото,дава ляв мигач и тръгва.И имам още стотици такива случаи когато просто ги усещам некъдърните водачи.Не оправдавам наглите гъзари с лъскави коли,но преди да опрекневм тях трябва да погледнем нашето шофиране,дали е безопастно.В момента има доста бързи коли и някоя от тях ако е предприела маневра за изпреварване дори и назад с 3 коли ние сме длъжни да изчакаме,защото тя ще престигне за секунди до вас.Имал съм само един случай с един мерцедес,поглеждам на огледалото и няма кола,давам мигач,пак поглеждам на страничното огледало и тръгвам да изпреварвам,но бавно и безопасно,тогава с периферното си зрение виждам как някакъв голям мечок ме гази,разрък десен завой и само господ ми помогна да вкарам колата в пътя.Мерцедеса се движеше поне със 300км.те това немога да се съглася,като се има на изпредвид,че пътя не е магистрала и е с една лента в посока.Най важното е да се пазим колкото можем ние самите,въпреки,че сме прави примерно,по закон.
п.п.Като се сетя за Максим и ми се повддига от гадните оправници,съдилища и др.от сорта
Дано господ гледа 

п.п.Като се сетя за Максим и ми се повддига от гадните оправници,съдилища и др.от сорта

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
са-без майтап...дали си купват или не книжките е абсолютно все едно,защото да караш шофьорски курс в момента е пьлна загуба на време
даже по добре да ги пуснат в била или по павильоните за вестници-като прима карти.ма те немат ПОЛИГОН беее!!!!на нищо не ги учат-само им взимат парите залудо.ма то не мое да паркира беее.оно се научило само Н АПРЕД да цепи и да спира като камилар у пустиня.
качило се на мерцедесТ да ми се учи
я да врьтне десет километра с един москвич-не му требат допьлнителни часове
бе изобщо...квато си ни е целата работа и с парламенто и с всичкото.щото всички се бият по гьрдите е крещят,че рибата от главата се вмирисвала,ама на никой му не хрумва,че рибата откьм ОПАШКАТА,по посока на ГЛАВАТА се чисти
божков-за теб специално един виц:
мутра кара по магистралата и чува сьобщение по радиото "опасен маняк е навлезьл в насрещното на магистралата и кара с ужасна скорост..не се знае все още пиян ли е или е луд.призоваваме ви да бьдете внимателни"!!!!
чула мутрата сьобщението и изсумтяла "еее,влезнал един у насрещното-голема работа-я скии у МОЙТО насрещно КОЛКО СА"

мутра кара по магистралата и чува сьобщение по радиото "опасен маняк е навлезьл в насрещното на магистралата и кара с ужасна скорост..не се знае все още пиян ли е или е луд.призоваваме ви да бьдете внимателни"!!!!
чула мутрата сьобщението и изсумтяла "еее,влезнал един у насрещното-голема работа-я скии у МОЙТО насрещно КОЛКО СА"

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
щото на неколко такива,като им набих една резка спирачка да видиш как танцуватtakezo написа: Карам в дясната лента отзаде лети поредния идиот , .....пускам ляв мигач , аз съм с предимство а 'Летящия холандец'...свири мига .....
Защо така .

-
Миро,някой път ей така си ги пишеш

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
по скоро некой пьт "ей така" си ми ги четешsnegk написа:Миро,някой път ей така си ги пишеш![]()
![]()
![]()
![]()

всьщност доста глупости написах(дето не са глупости за мен) но главното,което исках да кажа е следното: призовавам кьм толерантност и разбирателство-не е толкова сложно и непостижимо.щом и аз мога сьс сичките си нерви....

другото са само халабалистики и примери от живота.вкл и от моя страна.
-
Много добре разбирам за какво става на въпрос.Между редовете е ясно,другото не го разбирам,за голфа,за селяните и др.Говорим за толерянтност,как-като набиеш спирачки5кила написа:по скоро некой пьт "ей така" си ми ги четешsnegk написа:Миро,някой път ей така си ги пишеш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
всьщност доста глупости написах(дето не са глупости за мен) но главното,което исках да кажа е следното: призовавам кьм толерантност и разбирателство-не е толкова сложно и непостижимо.щом и аз мога сьс сичките си нерви....ако това го разберем и се стараем да спазваме,нещата ще са по на ниво.чети м/у редовете бе илийка
![]()
![]()
![]()
![]()
другото са само халабалистики и примери от живота.вкл и от моя страна.

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Защо така .
Раздел I
ПРЕСТРОЯВАНЕ, ЗАВИВАНЕ НАДЯСНО, НАЛЯВО И В ОБРАТНА ПОСОКА
Чл. 44. (1) Престрояването е преминаване на пътно превозно средство от една лента в друга с цел да се продължи движението направо, да се завие, да се спре или да се излезе от платното за движение.
(2) Престрояване се допуска на разстояние, не по-малко от 30 метра преди кръстовище.
Чл. 45. При престрояване водачът е длъжен да даде предимство на пътните превозни средства, движещи се попътно в права посока. Ако престрояването се извършва едновременно в съседни редове, предимство има водачът, който се намира вдясно.