Съдба

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Съдба

Мнение от slivnalia »

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=317705
Явно господ бави ама не забравя :!:
vanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Съдба

Мнение от vanov »

Той господ в случая не е забавил хич. Не , че е хубаво , че човека се е удавил , ама направо на местопрестъплението го е барнал господ.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Едва ли е господюва работа туй -по-скоро любимата ми нечиста сила се е намесила,защото и от тъмната страна се извършват праведни дела в защита на общия интерес понякога.За епитаф сал едно ще река:"Не там!".
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

Тъпи изказвания.Жалко за момчето.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Колкото и да мразя бракониерите мисля,че всепак момчето си заслужава уважението !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

За един тъпи,за друг-остри,въпрос на гледна точка и житейска позиция.За загинали при такива обстоятелства лица не може да изпитам жал и туйто.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

не съм казал че не е жалко за един млад човек ,просто съдба
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

И все пак е един млад човек. :cry:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Нерва,какво им е тъпо на изказванията не разбрах ??? Май тъпия си ти,щом защитаваш действията на тоя гаден бракониер и крадец.Никой не го е карал да ни краде.Каквото си е търсил,това е намерил.Много мило ти стана за крадеца нещо,защо ли го подкрепяш !?!?!? Ай сиктир бе,пищите срещу бракониерите а сега вземете се разплачете.Само бракониер защитава бракониер.Дреме ми дали ще се сърдиш или не,но ми е писнало от долна паплач,дето се мисли за по-хитра от нас и краде данаците и труда ни !!!Ебах го в цървула селски,там му е мястото на дъното,хич да не са го вадили :evil: :evil: :evil: Години наред си плащаме билетите и чакаме деня в който ще се спре поголовното крадене и обезрибяване.Е,ИАРА нямат сили да се справят но Дядо Боже си знае работата :evil: :evil: :evil:Няма съдба и няма жал.Едните красдат горе,другите ни краздат доло а ние суга дай да се разциврим.Не можа ли да отиде да помръзне и да си хване като хората 10-20 риби,ами ще хвърля мрежи пари да вади на наш гръб :idea: :idea: :idea: Всичките които бракониерстват ,това заслужатат.Мое мнение.Може да ме вземете за луд,но никой не съм карал да краде.Всеки си носи кръста :evil: :evil: :evil:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Krokibg написа:Нерва,какво им е тъпо на изказванията не разбрах ??? Май тъпия си ти,щом защитаваш действията на тоя гаден бракониер и крадец.Никой не го е карал да ни краде.Каквото си е търсил,това е намерил.Много мило ти стана за крадеца нещо,защо ли го подкрепяш !?!?!? Ай сиктир бе,пищите срещу бракониерите а сега вземете се разплачете.Само бракониер защитава бракониер.Дреме ми дали ще се сърдиш или не,но ми е писнало от долна паплач,дето се мисли за по-хитра от нас и краде данаците и труда ни !!!Ебах го в цървула селски,там му е мястото на дъното,хич да не са го вадили :evil: :evil: :evil: Години наред си плащаме билетите и чакаме деня в който ще се спре поголовното крадене и обезрибяване.Е,ИАРА нямат сили да се справят но Дядо Боже си знае работата :evil: :evil: :evil:Няма съдба и няма жал.Едните красдат горе,другите ни краздат доло а ние суга дай да се разциврим.Не можа ли да отиде да помръзне и да си хване като хората 10-20 риби,ами ще хвърля мрежи пари да вади на наш гръб :idea: :idea: :idea: Всичките които бракониерстват ,това заслужатат.Мое мнение.Може да ме вземете за луд,но никой не съм карал да краде.Всеки си носи кръста :evil: :evil: :evil:
Баш така!!!
Както винаги си прав!!!!
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Все пак момчето е на 21 години. Едва ли има човек, който да не е правил глупости и грешки на тая възраст. Мразя бракониерите, но на никой не бих пожелал подобна участ. Ако имахме контролни органи , които си гледат работата, както и действаща правосъдна с-ма до подобни инциденти нямаше да се стигне.
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

Сори на засегнатите.Различна ценностна система,явно.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Нерва,верно че са ни различни ценностните системи.Аз ходя да ловя риба с въдици и си давам парите за такъми.Искам да хващам риба а не да се оплитам в мрежи и да се разправям с наглеци по язовирите и реките.Моята мисля че е на ред,за твоята се замисли !!!Аз изпитвам нетърпимост към боклуците дето ни развалят риболовните излети и ни ограбват всичката риба от водоемите !!!заради такива като теб,с много специални ценностни системи сме на това дередже,щото си мълчите и мрънкате като девойке,вместо да се изправите и да ударите по масата.Може да се сърдиш,не се познаваме,но просто недей да ни дразниш с подкрепата си към такива боклуци.И аз съм човек и аз съм добродушен и съм прощавал разни прегрешения но това поголовно бракониерстване вече ми доиде много и като чуя за бракониер,направо побеснявам и реакцията за мен си ми е нормална.ако много ти е жал,прати им пари за паметник да му направят.Аз нямам какво да кажа повече!!!искам чисти от мрежи и бракониери водоеми,без значение дали ще се давят или някой ще ги дави !!!
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Трябва ли да жалиме и ромчето, дето го треснал тока докато се мъчело да ви остави на тъмно?
"да бе мирно седяло...не би чудо видало" казали старите хора....
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Абе каквото и да е правил там си е голяма трагедия. :(
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”