Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Съдба
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Съдба
Едва ли е господюва работа туй -по-скоро любимата ми нечиста сила се е намесила,защото и от тъмната страна се извършват праведни дела в защита на общия интерес понякога.За епитаф сал едно ще река:"Не там!".
- djokoriboloveca
- разбира нещата
И все пак е един млад човек. 

- krokibg
- учете се от него
Нерва,какво им е тъпо на изказванията не разбрах ??? Май тъпия си ти,щом защитаваш действията на тоя гаден бракониер и крадец.Никой не го е карал да ни краде.Каквото си е търсил,това е намерил.Много мило ти стана за крадеца нещо,защо ли го подкрепяш !?!?!? Ай сиктир бе,пищите срещу бракониерите а сега вземете се разплачете.Само бракониер защитава бракониер.Дреме ми дали ще се сърдиш или не,но ми е писнало от долна паплач,дето се мисли за по-хитра от нас и краде данаците и труда ни !!!Ебах го в цървула селски,там му е мястото на дъното,хич да не са го вадили
Години наред си плащаме билетите и чакаме деня в който ще се спре поголовното крадене и обезрибяване.Е,ИАРА нямат сили да се справят но Дядо Боже си знае работата
Няма съдба и няма жал.Едните красдат горе,другите ни краздат доло а ние суга дай да се разциврим.Не можа ли да отиде да помръзне и да си хване като хората 10-20 риби,ами ще хвърля мрежи пари да вади на наш гръб
Всичките които бракониерстват ,това заслужатат.Мое мнение.Може да ме вземете за луд,но никой не съм карал да краде.Всеки си носи кръста

Баш така!!!Krokibg написа:Нерва,какво им е тъпо на изказванията не разбрах ??? Май тъпия си ти,щом защитаваш действията на тоя гаден бракониер и крадец.Никой не го е карал да ни краде.Каквото си е търсил,това е намерил.Много мило ти стана за крадеца нещо,защо ли го подкрепяш !?!?!? Ай сиктир бе,пищите срещу бракониерите а сега вземете се разплачете.Само бракониер защитава бракониер.Дреме ми дали ще се сърдиш или не,но ми е писнало от долна паплач,дето се мисли за по-хитра от нас и краде данаците и труда ни !!!Ебах го в цървула селски,там му е мястото на дъното,хич да не са го вадили![]()
![]()
Години наред си плащаме билетите и чакаме деня в който ще се спре поголовното крадене и обезрибяване.Е,ИАРА нямат сили да се справят но Дядо Боже си знае работата
![]()
![]()
Няма съдба и няма жал.Едните красдат горе,другите ни краздат доло а ние суга дай да се разциврим.Не можа ли да отиде да помръзне и да си хване като хората 10-20 риби,ами ще хвърля мрежи пари да вади на наш гръб
![]()
![]()
Всичките които бракониерстват ,това заслужатат.Мое мнение.Може да ме вземете за луд,но никой не съм карал да краде.Всеки си носи кръста
![]()
![]()
Както винаги си прав!!!!
Все пак момчето е на 21 години. Едва ли има човек, който да не е правил глупости и грешки на тая възраст. Мразя бракониерите, но на никой не бих пожелал подобна участ. Ако имахме контролни органи , които си гледат работата, както и действаща правосъдна с-ма до подобни инциденти нямаше да се стигне.
- krokibg
- учете се от него
Нерва,верно че са ни различни ценностните системи.Аз ходя да ловя риба с въдици и си давам парите за такъми.Искам да хващам риба а не да се оплитам в мрежи и да се разправям с наглеци по язовирите и реките.Моята мисля че е на ред,за твоята се замисли !!!Аз изпитвам нетърпимост към боклуците дето ни развалят риболовните излети и ни ограбват всичката риба от водоемите !!!заради такива като теб,с много специални ценностни системи сме на това дередже,щото си мълчите и мрънкате като девойке,вместо да се изправите и да ударите по масата.Може да се сърдиш,не се познаваме,но просто недей да ни дразниш с подкрепата си към такива боклуци.И аз съм човек и аз съм добродушен и съм прощавал разни прегрешения но това поголовно бракониерстване вече ми доиде много и като чуя за бракониер,направо побеснявам и реакцията за мен си ми е нормална.ако много ти е жал,прати им пари за паметник да му направят.Аз нямам какво да кажа повече!!!искам чисти от мрежи и бракониери водоеми,без значение дали ще се давят или някой ще ги дави !!!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Трябва ли да жалиме и ромчето, дето го треснал тока докато се мъчело да ви остави на тъмно?
"да бе мирно седяло...не би чудо видало" казали старите хора....
"да бе мирно седяло...не би чудо видало" казали старите хора....