Съдба

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Съдба

Мнение от krokibg »

Искам да попитам жалещите,колко пъти са изминавали стотици километри из красивата ни родина,за да си починат със семействата си и да уловят някоя риба.Да си направят барбекю,да си пекнат некоя риба,да си пийнат на воля някоя ракия и какво заварват,пустош и мрежи с надвесени над тях гадни местни копелетаИзображениеИзображениеИзображениеТа същите тия копелета си въобразяват че язовира им е бащития и ако им направиш забележка,трябва да си прибираш катуна и да се махаш,щото ще дойдат и трябва де се трепеш с тях по нощите.Е,много приятна картинка рисувам,направо да ти е кеф постоянно да си пътуваш и да си ходиш за риба из сраната !!! Иска се ясна позиция по-въпроса и нетърпимост.Иначе,само ще мрънкаме и това е !!!Нищо лично към никой,просто ми идва всичко това с жалейката на такива в повече !!!На слука на Жребчево,щат сега като се е удавил,поне некоя и друга риба ще оцелее.Ще са уплашени известно време -месец-два,докато го забравят и следващия боклук не се удави в собственните си мрежи ИзображениеИзображениеИзображение
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Бракониерите и аз ги мразя ама млад е все пак. Абе Кроки ,че те ако се удавят всички бракониери водолазите немоат ги извади и с два месеца подводен труд бе.
Последно промяна от pivkoto на Пон Яну 05, 2009 11:51 pm, променено общо 1 път.
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

Билета си го поднових на 15.12,още не съм ходил за риба.НЕ ОБИЧАМ бракониерите но не мога да ги изтребя.Това лято щях да застрелям горския че ми мина с лодката на бочката , а по голям бракониер от него няма.Но днес изляхте тон сълзи за някакви не рилиизнати таранки,а едно човешка съчуствие не проявихте към човешки живот, па макар и бракониер.Та смятам че колкото си човек,толкоз си и шофьр и рибар и всичко за което се доказваме.Повече по темата няма да пиша.
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

И все пак е един млад човек :(
vanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vanov »

И двама млади да бяха , донякъде си го е заслужил (не донякъде ами направо си го е заслужил) . Пак казвам не е хубаво , че се е одавил , ама все пак нека да има и такива да стряскат останалите.
Щото може и един да е , ама другия път като реши да пуска мрежи може да се сети за тоз и да се откаже (малко вероятно , но знае ли човек).
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Съдбата си е съдба,но ако се водехме по Крумовските закони-досега жив човек не би останал в "милата"ни Родина............(...лично мнение...)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ами да беше го застрелял и да го няма.Да ама се иска дупе,не приказки от 1001 нощ !!!Наслушах се за трепане на бракониери,а същевремено ги защитаваш и вече немога да му хвана края.То няма и смисъл,щото всеки да си направи сметката какво иска в този шибан живот.Второ,да не съм го карал да бракониерства !!!Ако си беше стоял на брега и да си лови с въдицата,сега този разговор на висок глас,нямаше да се състой.Всички като него да се издавят,това е моето мнение.Нямат извинение за действията си освен това че ни правят на ахмаци !!! Що ли !?!?

Приятелю Димич,ако Крум беше жив,тогава ти гарантирам че нямаше да има един крадец и всички щяха да си гледат работата и да вадят пари с труд.Много съжалявам ........само за ..Крум Велики !!!Страха е голям,врвай ми че ако има Крумовски закони,ще са като плъшоци тези дето в момента ни правят на глупаци.
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Krokibg написа:Приятелю Димич,ако Крум беше жив,тогава ти гарантирам че нямаше да има един крадец и всички щяха да си гледат работата и да вадят пари с труд.Много съжалявам ........само за ..Крум Велики !!!Страха е голям,врвай ми че ако има Крумовски закони,ще са като плъшоци тези дето в момента ни правят на глупаци.
Тъкмо това искам да кажа,ако Крум бе жив,просто паплачта щеше да си е там,къде и е мястото-в затвора или на бесилото,ама сега,нали се водим "евро-пейци",всеки живее с чувство за величие и безнаказаност,върши каквото му скимне ,и не се съобразява с другите-изкривено разбиране за свобода и демокрация.Та,ако Крумовите закони сега изведнъж влязат в сила-няма жив човек да остане...и то воглаве с ония,дето само мислят коя Нова година с какво да ни я начукат...и всяко престъпление трябва да бъде подобаващо наказвано,но мерилото да е едно и също,а не само кокошкарите да опират пешкира...а съдбата си е съдба-на кой каквото му е драснато... :drinkers: :drinkers: :drinkers:П.П.Не ми стана обаче ясно-своите мрежи ли е вадил,или е провеждал антибракониерска акция?!?
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Млад съм още, а вече не ми е жал за хората....защо ли. Хора се раждаме, а човеци ставаме по заслуги! И тинейджърите в форума не са виновни, че никога няма да видят водоемите ни както аз и предимно вие сме ги видели, но кой ги жали......
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ако го бяха хванали и в последствие пуснали,нещата щяха да стоят друго яче.Щеше да има вой до небето като глутница вълци на пълнолуние.Понеже се удавил и неможал да продаде хванатата риба,се започва жалейка и само дето Нерва не ни помоли за подаяния да съберем за семейството му ,за погребение и паметна плоча.Като прочетох колко сме подли и прости,гадни хора с ниска култура и незачитащи човешкия живот,направо ми стана жално и неудобно че се вбесих не на място,като чели трябва почести да му отдадем на бракониера и едноминутно мълчание да обявим.То, хората от семейството му не са нещо виновни,но шибания му баща,какво държа та не взе да му строши простата глава и да го спре да не ходи да бракониерства !!!Викам да спирам че станах банален и ще ме помислите за гадняр,но какво да се прави,аз съм откровен човек и не желая при едни обстоятелства да плюя и скачам срещу бракониерството а в други,да им правя паметници.Никога не съм бил двуличник и няма и да бъда.Аз също съм правил простотий в живота си и винаги съм си носил кръста.Всеки трябва да си го носи,без значение за какво става въпрос.Айде че се увлякох,нищо че съм прав,иначе,дето каза един колега,за две непуснати риби,ще извадим очите на някой,но бракониера,въпреки чего плюем,като се удави вързваме черна забрадка.Остана в негова памет и за риба да спрем да ходим и ще цъфнем и вържем.Това е истината и не бъдете двуличници,или ги мразите или ги обичате.Средно положение не може да има,дори и да се издавят до крак и да няма кой да ни разваля излетите
Аватар
MuTaKa
фен клуб-скобар

Мнение от MuTaKa »

ако не е пуслал мрежи нямало да се удави ама.... както каза колегата Nemezis_ss (Да бе мирно седяло Не би чудо видяло).
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

абе най е лошо кога млади хора си отиват без време . .
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

сори,нерва ама подкрепям Кроки(Любо)на 100%.Ако си гръмнеш ръчичката с пиратка кого виниш?Пиратката,този който ти я е продал или себе си?Ако не беше фърляло мрежи още да е живо,нали?!Ако имаше закони също!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Съдба.Без коментар по темата:wink:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Всяка година по някой от мрежарите дава фира!От това едва ли стават по-малко! :evil: Не ми е жал за тях, а за майките им! Но така са ги възпитавали! Кой каквото си направи, никой не може да му го направи! :twisted:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”