Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Мнения за Jaxon Solaris Spining
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Мнения за Jaxon Solaris Spining
Моля,нека да не стават спорове и в последствие караници.Въдичката ми грабна окото а и най-вече не е много скъпа,но без почти никакъв опит в спининговия риболов поисках мнение.Адаша ( Лорда ) знам,че е доказан в тази област та затова съм склонен да му се доверя.От друга страна наистина,ако не си държал и изпитал пръта,няма как да знаеш дали е качествен.Тъй ,като от онлайн сайта нямам възможност да я подържа в ръцете си преди да я закупя,бих искал някой,които я има и използва да даде мнение. 

TICA FAN
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Дам виждал е едно, държал друго, ползвал свсем друго!!!Vidrax написа:Lorde мога ли да те попитам дали си виждал тази въдица на Jaxon ? Почти 100% съм сигурен ,че не си я виждал .

В този ценови клас има поне 10 предложения на пазара като Окума Спрота Джаксъни и тн. Та наистина без никой да се обижда най-добре е Сони да се разходи с някой практикуващ, който да му отвори очите какво къде и как

Успех
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Имам предложение към тебе Сони. За да има яснота що за пръчка е този Джаксън и дали е подходящ за начинаещи колеги, ще помоля Ганди да ми прати утре една въдица на редовна цена, за която поемам ангажимент да направя необходимите тестове и да напиша ревю. Ако ми хареса, ще тия препоръчам и ако имаш желание да я купиш ще ти я пратя. Във всички останали случаи отива в магазина на търг за благотворително зарибяване.
Поздрави на всички!
Поздрави на всички!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Да бе адашче щи я прати ама предполагам колкото прати каталозите където сам ми предложи да ми ги прати 
не знам друго ама словореда в тва изречение много ме кефи

не знам друго ама словореда в тва изречение много ме кефи

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Благодаря,но реших да излезна с някой,които е в час с нещата да направим една обиколка из магазините в Пловдив та да решим на място.Вероятно ако не си харесам нищо в този ценови клас - 60-70 лв. ще стрелям на сляпо,пък каквото дойде.sestrata написа:Имам предложение към тебе Сони. За да има яснота що за пръчка е този Джаксън и дали е подходящ за начинаещи колеги, ще помоля Ганди да ми прати утре една въдица на редовна цена, за която поемам ангажимент да направя необходимите тестове и да напиша ревю. Ако ми хареса, ще тия препоръчам и ако имаш желание да я купиш ще ти я пратя. Във всички останали случаи отива в магазина на търг за благотворително зарибяване.
Поздрави на всички!

TICA FAN
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
лично аз те съветвам да си вземеш ,малко по-дълга и ще си доволен и гледай да е по лека,че с макарата цял ден ще умалееш 

kasmet
Аз също имам една молба!Vidrax написа:Lorde мога ли да те попитам дали си виждал тази въдица на Jaxon ? Почти 100% съм сигурен ,че не си я виждал . А защо си позволяваш да съветваш хората . Човека иска мнение ,т.е. не догадки и предположения . Искам да ви кажа ,че спининговия риболов е на изключителна популярност в Полша и всяка една Полска фирма отделя голямо внимание на спининговата си програма . Така че , едни от най-хубавите спинингови въдици са на Полски фирми . А що се отнася за тази-това е една от най-добре балансираните , стегнати , гъвкави и стройни въдици в този ценови клас коягто съм виждал и държал в ръцете си . А апрез моите ръце са минали ,повярвай ми ОГРОМНО количество въдици . Молбата ми е нека като не сме виждали нещо да не се изказваме .
Когато човек гради своите "Почти 100%" сигурност на "догадки и предположения" да не се изказва с такава емоционална наситеност.
Ако със същия хъс с който се стараете господин, Видракс, да ме апострофирате, се стараехте да внасяте всички продукти от каталога на Джаксън аз отдавна щях да съм горд собственик на цял куфар изкуствени примамки тяхно производство.
От 4-5 години издирвам точно определени модели клатушки на тази фирма (в която работят люде, които си разбират от работата) и все не ги намирам по магазините.
Защо ли

През ръцете ми не са МИНАЛИ огромно количество въдици, но смея да твърдя съм притежател на голямо количество такива, сред които беше и въпросната Джаксън, вече собственост на мой колега и приятел, който успешно тормози рибите с нейна помощ.
Та обикновенно през мен въдиците не само МИНАВАТ, а биват подложени на сериозни тестови изпитания, които няма как да бъдат приложени от който и да било в магазин, па било и в склада на вносителя, че дори и от самия него

Забележете, никъде в моя пост не съм казал, че въпросната пръчка не е хубава или пък не си заслужава парите

Още повече, че притежавам още един спининг и мухарка на въпросната полска фирма.
Посъветвах Сони да не бърза с покупката, а двамата с него да обиколим магазините, защото пръчка се избира когато човек я пипне (поне), а не по картинка.
Може би Вие се притеснявате, че в магазинната мрежа в Пловдив няма да попаднем на същата или друга, която вашата фирма внася.
И с основание

В Пловдив наистина много малко магазини потдържат продуктите на Джаксън и особено техни пръчки.
Аз лично се сещам само за един, от който е закупена и моята.
Ако дадете малко зор на своите дилъри в Пловдив всички ще сме доволни

Последно промяна от lorda на Вто Яну 06, 2009 11:26 pm, променено общо 1 път.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ако дадете малко зор на своите дилъри в Пловдив всички ще сме доволни
Ей това е истината за стоките на Видракс за Пловдив,ама не знам кога ще им уври главата.Срамота е да си поръчвам новите плувки на Тубертини от Мишел в Бургас.А какво остава за по-сериозни неща като въдици.И не е ли по-добре дилъра малко да е в час с риболова
Извинявам се за завойчето,ама тук е снежно в Пловдив ,а не ми остана време да си сложа зимните гуми 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ето и Бутника иска същото което и аз
Без да сме се наговаряли.
Чакам отговор.
И не да ми ги пращате от там, а искам да има къде от Пловдив да си пазарувам.
Щото ако сега Сони я беше видял пръчката в магазин нямаше даже и да пита във форума, в което пък от своя страна няма нищо лошо

Без да сме се наговаряли.
Чакам отговор.
И не да ми ги пращате от там, а искам да има къде от Пловдив да си пазарувам.
Щото ако сега Сони я беше видял пръчката в магазин нямаше даже и да пита във форума, в което пък от своя страна няма нищо лошо

Обиколих България и никъде вече няма клатушките на Джаксън. А хубави спинингови пръчки на тази фирма няма не само в Пловдив. А в каталозите има интересни неща.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз само намеквам,защото 10 години съм пазарувал за магазина си неща от там, а са ми ясни и много други нещица,но това вече е крайно и не искам да ставам ,,,,абе кво да пиша.Един свестен представител на фирмата,ще им качи продажбите двойно,само това ще пиша,пък това си е тяхна работа.И нямаше да се стига до спорове,които са неприятни и за всички страни.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ето примерно сега искам да видя една макара, която Вие внасяте, а няма къде!
В склада ли да ида
Няма как да се купи нещо което не излиза от склада на дистрибутора Ви.
Само с поръчки и заявки не се работи и Вие го знаете най добре.
Имате страхотни поводи за щука на фирма Вега а ги няма в нито един магазин в Пловдив.
Заявки, заявки ама то му писне на човек.
В склада ли да ида

Няма как да се купи нещо което не излиза от склада на дистрибутора Ви.
Само с поръчки и заявки не се работи и Вие го знаете най добре.
Имате страхотни поводи за щука на фирма Вега а ги няма в нито един магазин в Пловдив.
Заявки, заявки ама то му писне на човек.

-
- вече хвърля и на тежко
Моето мнение. Само като чуя за Джаксън и ми иде да си излея мастиката, Сони! Вземи си нещо по така....... квалитетно. Гранд Лорд ще те обзаведе за минимум.... 

-
- ще става разбирач
да не излезе че сме се наговаряли ама аз търся плувки Кралузо в Пловдив от близо половин година...нямаааа...принудих се да издирвам склада на дистрибутора за да питам ще зареждат ли с тези плувки и в кои магазини...и познайте - склада е неоткриваем
на посочения адрес има двуетажна сграда като първия е с много магазинчета и никъде няма табела за рибарски магазин или склад...втория етаж е една тъмница с множество заключени врати и пак никъде табела...тия хора нарочно ли се крият от клиенти
или въобще няма такъв склад...уникална работа 

-
- вече хвърля и на тежко
Според мен с представителя за Пловдив нещо не е наред.
Първо - в склада обикновени хора не могат да пазаруват. Това не е много добре но айде примиряваме се.
Второ - намерих човек, който да ми вземе от склада една макара на "Мичел", но той ми каза, че в склада я няма и количествата вече били изчерпани. Стана ми много криво защото тъкмо се бях наточил на макаричката.
Викам си лошо, ама я за всеки случай да проверя аз да си я поръчам от сайта, че там не пише, че вече я няма, и знаете ли колко бях изненадан като разбрах, че макарата си я има, и че на следващия ден ще съм горд собственик на въпросната макара.
Т според мен това е безумие, този човек от склада да каже, че не може да достави нещо, което си го има в наличност и т.н. Явно наистина не му се работи.
Първо - в склада обикновени хора не могат да пазаруват. Това не е много добре но айде примиряваме се.
Второ - намерих човек, който да ми вземе от склада една макара на "Мичел", но той ми каза, че в склада я няма и количествата вече били изчерпани. Стана ми много криво защото тъкмо се бях наточил на макаричката.
Викам си лошо, ама я за всеки случай да проверя аз да си я поръчам от сайта, че там не пише, че вече я няма, и знаете ли колко бях изненадан като разбрах, че макарата си я има, и че на следващия ден ще съм горд собственик на въпросната макара.
Т според мен това е безумие, този човек от склада да каже, че не може да достави нещо, което си го има в наличност и т.н. Явно наистина не му се работи.