Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Златен билет за 2009г.
Модератор: sapuna
Златен билет за 2009г.
То мноо трудно да си извадиш билет
у нашия град.Срещам г-жата на центъра в 12, 00 ч и най учтиво я питам кога ще работи.А тя :,,-Ми в 13, 00 часа след обедната почивка,,.Викам си ОК.Таман едно кафе да пия.Отовам в 13,30 , ама нанай.Звъня на шефа и ,а той:,,-Кажи ми кво да направя , ще чакаш,,. Аз да му казвам
. Излизам бесен вече , паля цигара,следва мотане по илиците ,второ кафе.Гледам я по едно време г-жата се мотка по магазините.Часа станал 14,30.казвам :-Добър ден, днеска ще работите ли с клиенти. Отговора е :-Да.,,- И от колко часа , от 16,00 ли?,,-викам аз.
Нема оправия ей,миналата година същата работа , само че три дена я гоня ,по кафетата.Сякаш и бащиния таа служба.
п-с: Г-жата се казва Нежля Мъстънова.
Някай ако иска да я поздрави.

Нема оправия ей,миналата година същата работа , само че три дена я гоня ,по кафетата.Сякаш и бащиния таа служба.

п-с: Г-жата се казва Нежля Мъстънова.
Някай ако иска да я поздрави.
-
- фен клуб-скобар
Re: Златен билет за 2009г.
Аз я поздравявам......изодзадзе 

-
- учете се от него
Пък аз шефа и щот я държи на работа 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Внимавайте какво им пожелавате
,нали знаете под шапката на кое министерство са
.
п.п.Между другото и аз поднових моя,само един път ме върнаха
.
За тези от В.Търново: Първо си платете в някоя банка или в пощата,не приемат пари на място както миналата година.
ПРИЕМНИ дни само вторник и четвъртък

п.п.Между другото и аз поднових моя,само един път ме върнаха

За тези от В.Търново: Първо си платете в някоя банка или в пощата,не приемат пари на място както миналата година.
ПРИЕМНИ дни само вторник и четвъртък

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И тва министерство пот*рчиха 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
някои има ли инфо за Пловдив как става пак ли е като миналата година на място и колко пари се плаща ?

Без риболов няма любов !
- svetlio86
- ще става разбирач
И аз имах твоя проблем със същата госпожа!!!Понеже баба ми е от Севлиево и на връщане от САЩ бях за 2 дни там реших да отида за риба!!!Ама нямам билет!Отидох аз до ИАРА(да им е.а м.....а) в 10 часа в четвъртък 2ри октомври и какво да видя????Няма никой и вратата заключена!!!Какво да праим сега???Намерих телефона на шефа на ИАРА Севлиево и никои не ми вдигна и се ядосах и звъннах в Габрово!!!От там един доста любезен господин ми каза,че ще се обади да провери,но в близкия 1 час никой не благоволи да се появи!!!Прибрах се аз да хапна и към 2 часа пак бях там до 3 ама пак нищо и пак звънях в Габрово и на шефа на Севлиевското Иара ама нищо!!!
П.С.Та за тези невинни хорица имам само да има кажа мерси за проваленият ми излет и това е специален поздрав за вас

П.С.Та за тези невинни хорица имам само да има кажа мерси за проваленият ми излет и това е специален поздрав за вас

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Абе Иче то цялата им работа на ИАРА в Севлиево е такава,все едно не знаеш
А пък за г-жа Мъстънова специален поздрав от мен

- MITKO70
- кандидат преподавател
За съжаление е такава ситуацията не само при вас,много брюрократщина.Но ,във връзка с новите билети ,по информация на в.Рибар от днес ,за язовирите обнародвани в Държавен вестник/първоначално 14+още 19 в най-скоро време/ ще важат само членски карти на СЛРБ за цяла България.Карти от други сдружения,частни който имат право също да кандидатсват за стопанисване на даден водоем ,няма да важат за цялата страна,а само за водоема който стопанисват.Ако някой вече е извадил от двата билета ,може да казва кое ,как.Миналата година правиха отстъпка от билета ,ако си извадил членска карта,заложено е в закона.
п.с.Изрових списъка с язовири за който ще важи членската карта на НСЛР ,но от кога?А, може би вече ги изискват?"Поживьом и увидем"

Извинявам се за лошото качество ,но другата техника за снимане не ми е под ръка
п.с.Изрових списъка с язовири за който ще важи членската карта на НСЛР ,но от кога?А, може би вече ги изискват?"Поживьом и увидем"

Извинявам се за лошото качество ,но другата техника за снимане не ми е под ръка

Последно промяна от MITKO70 на Вто Яну 06, 2009 7:21 pm, променено общо 1 път.
Всичко може,но не всеки го можe.

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Днес госпожата беше любезна да ми обясни че засега несе знае.Нямало опасност да ме изгонят от водоем ,исключай язовирите които се стопанисваха и по рано от ловно -рибарския.Тези здружения били под въпрос ама 

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- dedeff
- разбира нещата
TRANSKI RIBAR написа:И тва министерство пот*рчиха

Без жени можем,без риболов не можем!
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
като си извадиш билет можеш да се оплачиш тук таме,но я снимай по магазините в работно време да имаш доказателства.обади се на господари на ефира или на някоя местна тв.То е ясно,че шефа я ебе...тя за туй е все още на работа ..не се нерви успешна година 

kasmet
има много поздрави от мене ...........

Вчвера бях толкова афектиран от случката че бях забравил да се пофаля и ГОРДО ДА КАЖА:
Днес и утре ,2 дена съм-БРАКОНИЕР
Май това е за друга тема,ама карай.
Та значи ,като ми прие платежните от банката ,оная ми иска снимка и лична карта за данните за новия билет.Аз обаче не я носех и и давам старият билет който изтича на 08.01.1009г.Билетите ги вадели на Габрово и трябвало да изчакам до петък.
Ама не каза кой месец.
Така че до този петък съм без билет .
И ми вика с платежната бланка не можеш да ходиш за риба.
Тя ще ми каже на мене.Платил съм си и заминавам.
АМАН ОТ БРАКОНИЕРИ
Днес и утре ,2 дена съм-БРАКОНИЕР

Май това е за друга тема,ама карай.
Та значи ,като ми прие платежните от банката ,оная ми иска снимка и лична карта за данните за новия билет.Аз обаче не я носех и и давам старият билет който изтича на 08.01.1009г.Билетите ги вадели на Габрово и трябвало да изчакам до петък.
Ама не каза кой месец.

И ми вика с платежната бланка не можеш да ходиш за риба.
Тя ще ми каже на мене.Платил съм си и заминавам.
АМАН ОТ БРАКОНИЕРИ

-
- научил се да хвърля
Ха тази година 3 месеца ходих с платежни на риба, пък уж в столицата е по нормална работата