Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Организират чрез интернет протест пред парламента!
Модератор: dantho.mihov
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!
Аха,оправил ни е боклуците,седят на бали и чакат влака за свети Влас,sneqk я ела в софия,ама не на жълтите павета а в квартали като Дружба,Слатина,Редута,Младост3и4,спалня Люлин да видиш само как ги е оправил.Не виждаш ли че и при него са роднина-милиционер,роднина-милиционер!Отказа Холандска оферта за завод за преработка на стойност 15млн евро,а прие австрийска за 32-а млн!При условие,че Амстердам от 25 години се отоплява така.А да ти дойде за кмет в св.Влас тогава да те питам дали така ще говориш.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- и господ не е толокова добър
Ами те всички са при мене,доста от сегашните и др.правителства си имат жилища при насtoxin34 написа:Аха,оправил ни е боклуците,седят на бали и чакат влака за свети Влас,sneqk я ела в софия,ама не на жълтите павета а в квартали като Дружба,Слатина,Редута,Младост3и4,спалня Люлин да видиш само как ги е оправил.Не виждаш ли че и при него са роднина-милиционер,роднина-милиционер!Отказа Холандска оферта за завод за преработка на стойност 15млн евро,а прие австрийска за 32-а млн!При условие,че Амстердам от 25 години се отоплява така.А да ти дойде за кмет в св.Влас тогава да те питам дали така ще говориш.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Прав си за всичко.Ако знам че от вилата ми до магистралата ше чисто през зимата в миг си продавам апартамента в София и ще ходя там само на работа.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Сега да ви питам? "Като сте толкова умни къде са Ви парите"
Също виждам.... Българи със сърца, които се броят на пръстите ми!

Идеята е друга... да забравите за момент за Вас... и да направите нещо за поколението след нас...
Вече изпростя темата.

Викам време и е за КЛЮЧ преди да се скарат партийците!!!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
[quote="toxin34"]Отказа Холандска оферта за завод за преработка на стойност 15млн евро,а прие австрийска за 32-а млн!quote]
нека поясня-извьн политиката..като тенденция на "газовата криза"
в япония няма понятие като "смет,боклук" и производните.там всичко се изхвьрля на определено място и се преработва на 100%.от органичните отпадьци се извлича метан,с който движат боклукчийските камиони и изобщо всички мощности по преработката,а твьрдите се смилат,обогатяват се и намират широко приложение-като почнем от строителството,та стигнем до производството на торове за земеделието.доколкото знам в някои от заводите на беемве се ползва сьщата технология за извличане на метан.не знам за холандската оферта,но доколкото знам една такава ..не знам как се нарича-да речем преработваща станция с всичките си атрибути струва около 11-11,5млн ЮРО ,закупена от франция.та питам се-какво са 11млн ЮРО за община софия?та питам се сьщо-КОМУ и ЗАЩО са нужни тия БАЛИРАЩИ технологии,при положение,че ако се вкара една такава станция пьрво-боклук почти няма да има и второ-произведения от нея метан би решил доста от столичните енергийни проблеми.само си мисля де
не сьм инженер и не претендирам за точност в изчисленията си,но до две+две мога да си направя извода.и сега,едва ли не-треба да се радваме на БАЛИРАЩАТА технология,която е отживелица даже в т нар от нас(незнайно защо) "трети свят".по големите градове в тунис,либия и мароко една хартия не можеш видя по улиците.ама има солидни глоби.интереса клати феса-дето викат.а туук-в студентски град-свьрталището на бьлгарската ЕнтЕлегенция продьлжават да валят торби с боклук от балконите....по селата продьлжават да си изсипват мрьсотиите в най близката гора или -ако дал Бог-река...за положението по водоемите-няма какво да кажа-то се вижда,а и многократно сме го дьвкали -уви ненужно,този вьпрос.
може да ви се струва спам,ама според мен е не по малко важно от инвитрото,пенсиите,заплатите и здравната и социална политика.
нека поясня-извьн политиката..като тенденция на "газовата криза"

в япония няма понятие като "смет,боклук" и производните.там всичко се изхвьрля на определено място и се преработва на 100%.от органичните отпадьци се извлича метан,с който движат боклукчийските камиони и изобщо всички мощности по преработката,а твьрдите се смилат,обогатяват се и намират широко приложение-като почнем от строителството,та стигнем до производството на торове за земеделието.доколкото знам в някои от заводите на беемве се ползва сьщата технология за извличане на метан.не знам за холандската оферта,но доколкото знам една такава ..не знам как се нарича-да речем преработваща станция с всичките си атрибути струва около 11-11,5млн ЮРО ,закупена от франция.та питам се-какво са 11млн ЮРО за община софия?та питам се сьщо-КОМУ и ЗАЩО са нужни тия БАЛИРАЩИ технологии,при положение,че ако се вкара една такава станция пьрво-боклук почти няма да има и второ-произведения от нея метан би решил доста от столичните енергийни проблеми.само си мисля де

може да ви се струва спам,ама според мен е не по малко важно от инвитрото,пенсиите,заплатите и здравната и социална политика.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Точно от това безразличие и безотговорност ни е на такова положение страната, ми поне такива дето не гласувате не мрънкайте.IDA написа:На последните няколко парламентарни избори не съм гласувал, и на следващите- пак няма да гласувам!!!!!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Илия, светкавица си! Още вчера не ми се е бил затворил компа и ти вече си бил на първа линия! То друго и не съм очаквал от теб! Напълно съм съгласен с Инкубос, Немезис ,Василев, а до голяма степен и с Токсин.
Ал отговарям ти "да"!
Сакси, правя разлика между хора идеалисти и партийци. Първите мога да ги разбера, да споря с тях, вторите не мога да ги търпя! Василев е абсолютно прав! Те нямат цвят, идеология, нравствена система! Имат само неограничена жажда за власт употребена за личните им интереси! Не за общите или обществените, а за личните! Те минават , като валяк през всичките цветове и не им е неудобно да се изявяват по медиите пред целият народ! А той ги гледа и се омайва и се отново лъже!
Демократичното е да гласуваме! Да гласуваме мажоритарно, - за личности!
Христо, има боклуци във всяка парламентарно представена партия! Сигурен съм, че и аз мога да ти дам подобни примери за представители на всичките тях, включая и БСП. А мога да ти дам и за една, дето не е официално представена в парламента, но се приема за първа. И пак ще е от нашият настоящ живот и неговото непосредствено минало до 12г. назад! И ще е за моя квартал! Та ще се агажирам с достоверността на написаното, ако те интересува!
И пак Ви призовавам! Отидете и протестирайте, щом искате! Но мирно, цивилизовано, демократично! Не се поддавайте на провокаторите! Не пийте! И не стойте с пияните там заедно! Внимателно се отнасяйте с журналистите! Те ще са колкото вие! И те ще ви провокират също за скандал!
Ще ми е интересно да прочета, какво мислите по другият повдигнат от мен въпрос?
Ал отговарям ти "да"!
Сакси, правя разлика между хора идеалисти и партийци. Първите мога да ги разбера, да споря с тях, вторите не мога да ги търпя! Василев е абсолютно прав! Те нямат цвят, идеология, нравствена система! Имат само неограничена жажда за власт употребена за личните им интереси! Не за общите или обществените, а за личните! Те минават , като валяк през всичките цветове и не им е неудобно да се изявяват по медиите пред целият народ! А той ги гледа и се омайва и се отново лъже!
Демократичното е да гласуваме! Да гласуваме мажоритарно, - за личности!
Христо, има боклуци във всяка парламентарно представена партия! Сигурен съм, че и аз мога да ти дам подобни примери за представители на всичките тях, включая и БСП. А мога да ти дам и за една, дето не е официално представена в парламента, но се приема за първа. И пак ще е от нашият настоящ живот и неговото непосредствено минало до 12г. назад! И ще е за моя квартал! Та ще се агажирам с достоверността на написаното, ако те интересува!
И пак Ви призовавам! Отидете и протестирайте, щом искате! Но мирно, цивилизовано, демократично! Не се поддавайте на провокаторите! Не пийте! И не стойте с пияните там заедно! Внимателно се отнасяйте с журналистите! Те ще са колкото вие! И те ще ви провокират също за скандал!
Ще ми е интересно да прочета, какво мислите по другият повдигнат от мен въпрос?

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
Ачка,не съм съгласен,че темата трябва да се затвори.Има всякъкви изчанчени теми в които всички постове са бисери(включително и моите).Нека тука да дискутираме проблемите в България.Естествено по сдържано,без скандали.Както каза Миро боклука на София също е важен,защото столицата е лицето на България пред целия свят.Неможе лицето да ти е мръсно пък да си накичен с златни ланци и скъпи дрехи.Написаното от Диканаров ми хареса,за избори на отделни личности,но мисля,че не сме готови.Хората са необразовани и не са чували за 90% от политиците камо ли да ги познават за да им се доверят.Другото е,че доста хора още са на фаза комунизъм,дори и да им свалят гащите те си знаят тяхното.Най важното на предстоящите избори е да не допуснем дпс във власта.

Горчива е участта на шараниста, цяла зима...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
кьде че ДОПУСКАМЕ бе....чей пьрво да ИЗГОНИМЕsnegk написа:.Най важното на предстоящите избори е да не допуснем дпс във власта.![]()

пс-попаднах на нещо мноо актуално

http://vbox7.com/play:938095df
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Как, какво?AL KAPONE написа:Гледам всички бистрят политика, всичкия разбираме и занаем кво трябва и кво не трябва
![]()
Сега да ви питам? "Като сте толкова умни къде са Ви парите"
Също виждам.... Българи със сърца, които се броят на пръстите ми!
Идеята е друга... да забравите за момент за Вас... и да направите нещо за поколението след нас...
Вече изпростя темата.![]()
Викам време и е за КЛЮЧ преди да се скарат партийците!!!
Да спретнем една гражданска война в тяхно име? Та да имат повод кърджалии да се присъединят към турция?
Да декриминализираме педофилията? Да смажем дискриминацията спрямо "бивши" мутри /към момента "уважавани" бизнесмени и кметчета разни/? Тук не става дума за сърцатост и патриотизъм, а за наивност и папагалщина. Срещу какво въобще се "борите"? Май май от неосъзната носталгия към манифестацийте го правите.... Тръгнали сме по един път, по който Англия върви от 200 години и поплакваме, че още неможем да ги настигнем. Попрочетете...как са били те в първите 100 години от техния "преход". Ние нямаме традиция, интелигенция, елит и първо трябва да ги създадем. Един човек с потекло би се замислил дали да направи нещо най-малкото за да не посрами паметта на дедите си, името на децата си. Ние си мислим за търбусите....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Станимирчо,5кила написа:
С този химн изкърти мивките

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тьй де-като го гледаме ВСИЧКИ сме доволни -мноопартийна организацияdocenta написа: Станимирчо,
С този химн изкърти мивките

-
Колега,каво Кържали,каво присайденяване бе брат,да не викам танковетеNemezis_ss написа: Да спретнем една гражданска война в тяхно име? Та да имат повод кърджалии да се присъединят към турция?
Да декриминализираме педофилията? Да смажем дискриминацията спрямо "бивши" мутри /към момента "уважавани" бизнесмени и кметчета разни/? Тук не става дума за сърцатост и патриотизъм, а за наивност и папагалщина. Срещу какво въобще се "борите"? Май май от неосъзната носталгия към манифестацийте го правите.... Тръгнали сме по един път, по който Англия върви от 200 години и поплакваме, че още неможем да ги настигнем. Попрочетете...как са били те в първите 100 години от техния "преход". Ние нямаме традиция, интелигенция, елит и първо трябва да ги създадем. Един човек с потекло би се замислил дали да направи нещо най-малкото за да не посрами паметта на дедите си, името на децата си. Ние си мислим за търбусите....

Това за дедите много ма изкефи.Ти си престави как се чувстват роднините на загиналите от турско робство.Хората си дали живота за да живеете свободно а някой хора искат да на потурчат отново.Тези хора ще се обърнат в гроба.Прав е мафиоза,време е за ключ,че ми намирисва на лапланденски истории.
-
- учете се от него
snegk написа:.Прав е мафиоза,време е за ключ,че ми намирисва на лапланденски истории.