Организират чрез интернет протест пред парламента!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!

Мнение от Светльо-toxin34 »

Аха,оправил ни е боклуците,седят на бали и чакат влака за свети Влас,sneqk я ела в софия,ама не на жълтите павета а в квартали като Дружба,Слатина,Редута,Младост3и4,спалня Люлин да видиш само как ги е оправил.Не виждаш ли че и при него са роднина-милиционер,роднина-милиционер!Отказа Холандска оферта за завод за преработка на стойност 15млн евро,а прие австрийска за 32-а млн!При условие,че Амстердам от 25 години се отоплява така.А да ти дойде за кмет в св.Влас тогава да те питам дали така ще говориш.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

toxin34 написа:Аха,оправил ни е боклуците,седят на бали и чакат влака за свети Влас,sneqk я ела в софия,ама не на жълтите павета а в квартали като Дружба,Слатина,Редута,Младост3и4,спалня Люлин да видиш само как ги е оправил.Не виждаш ли че и при него са роднина-милиционер,роднина-милиционер!Отказа Холандска оферта за завод за преработка на стойност 15млн евро,а прие австрийска за 32-а млн!При условие,че Амстердам от 25 години се отоплява така.А да ти дойде за кмет в св.Влас тогава да те питам дали така ще говориш.
Ами те всички са при мене,доста от сегашните и др.правителства си имат жилища при нас :lol: Относно завода,ще стане,но не за 32-а млн.а за много повече.А в София не идвам посмъртно,ако неми се наложи или на гости.Казах го и пак щего кажа,в сегашното првителство има много повече престъпници отколкото можите да си представите.Бойко пред тях е като пале.Ама хайде стга сме спорили заради глупаците горе.Стачкувайте,гласувайте ако имате амбиции в живота,ако ли не с чашката пред огледалото и самосажаление. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Прав си за всичко.Ако знам че от вилата ми до магистралата ше чисто през зимата в миг си продавам апартамента в София и ще ходя там само на работа.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Гледам всички бистрят политика, всичкия разбираме и занаем кво трябва и кво не трябва :roll:
Сега да ви питам? "Като сте толкова умни къде са Ви парите"
Също виждам.... Българи със сърца, които се броят на пръстите ми! :?
Идеята е друга... да забравите за момент за Вас... и да направите нещо за поколението след нас...
Вече изпростя темата. :roll:
Викам време и е за КЛЮЧ преди да се скарат партийците!!!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

[quote="toxin34"]Отказа Холандска оферта за завод за преработка на стойност 15млн евро,а прие австрийска за 32-а млн!quote]
нека поясня-извьн политиката..като тенденция на "газовата криза" :wink:
в япония няма понятие като "смет,боклук" и производните.там всичко се изхвьрля на определено място и се преработва на 100%.от органичните отпадьци се извлича метан,с който движат боклукчийските камиони и изобщо всички мощности по преработката,а твьрдите се смилат,обогатяват се и намират широко приложение-като почнем от строителството,та стигнем до производството на торове за земеделието.доколкото знам в някои от заводите на беемве се ползва сьщата технология за извличане на метан.не знам за холандската оферта,но доколкото знам една такава ..не знам как се нарича-да речем преработваща станция с всичките си атрибути струва около 11-11,5млн ЮРО ,закупена от франция.та питам се-какво са 11млн ЮРО за община софия?та питам се сьщо-КОМУ и ЗАЩО са нужни тия БАЛИРАЩИ технологии,при положение,че ако се вкара една такава станция пьрво-боклук почти няма да има и второ-произведения от нея метан би решил доста от столичните енергийни проблеми.само си мисля де :wink: не сьм инженер и не претендирам за точност в изчисленията си,но до две+две мога да си направя извода.и сега,едва ли не-треба да се радваме на БАЛИРАЩАТА технология,която е отживелица даже в т нар от нас(незнайно защо) "трети свят".по големите градове в тунис,либия и мароко една хартия не можеш видя по улиците.ама има солидни глоби.интереса клати феса-дето викат.а туук-в студентски град-свьрталището на бьлгарската ЕнтЕлегенция продьлжават да валят торби с боклук от балконите....по селата продьлжават да си изсипват мрьсотиите в най близката гора или -ако дал Бог-река...за положението по водоемите-няма какво да кажа-то се вижда,а и многократно сме го дьвкали -уви ненужно,този вьпрос.
може да ви се струва спам,ама според мен е не по малко важно от инвитрото,пенсиите,заплатите и здравната и социална политика.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

IDA написа:На последните няколко парламентарни избори не съм гласувал, и на следващите- пак няма да гласувам!!!!!
Точно от това безразличие и безотговорност ни е на такова положение страната, ми поне такива дето не гласувате не мрънкайте.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Илия, светкавица си! Още вчера не ми се е бил затворил компа и ти вече си бил на първа линия! То друго и не съм очаквал от теб! Напълно съм съгласен с Инкубос, Немезис ,Василев, а до голяма степен и с Токсин.
Ал отговарям ти "да"!
Сакси, правя разлика между хора идеалисти и партийци. Първите мога да ги разбера, да споря с тях, вторите не мога да ги търпя! Василев е абсолютно прав! Те нямат цвят, идеология, нравствена система! Имат само неограничена жажда за власт употребена за личните им интереси! Не за общите или обществените, а за личните! Те минават , като валяк през всичките цветове и не им е неудобно да се изявяват по медиите пред целият народ! А той ги гледа и се омайва и се отново лъже!
Демократичното е да гласуваме! Да гласуваме мажоритарно, - за личности!
Христо, има боклуци във всяка парламентарно представена партия! Сигурен съм, че и аз мога да ти дам подобни примери за представители на всичките тях, включая и БСП. А мога да ти дам и за една, дето не е официално представена в парламента, но се приема за първа. И пак ще е от нашият настоящ живот и неговото непосредствено минало до 12г. назад! И ще е за моя квартал! Та ще се агажирам с достоверността на написаното, ако те интересува!
И пак Ви призовавам! Отидете и протестирайте, щом искате! Но мирно, цивилизовано, демократично! Не се поддавайте на провокаторите! Не пийте! И не стойте с пияните там заедно! Внимателно се отнасяйте с журналистите! Те ще са колкото вие! И те ще ви провокират също за скандал!
Ще ми е интересно да прочета, какво мислите по другият повдигнат от мен въпрос? :heart:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
snegk

Мнение от snegk »

Ачка,не съм съгласен,че темата трябва да се затвори.Има всякъкви изчанчени теми в които всички постове са бисери(включително и моите).Нека тука да дискутираме проблемите в България.Естествено по сдържано,без скандали.Както каза Миро боклука на София също е важен,защото столицата е лицето на България пред целия свят.Неможе лицето да ти е мръсно пък да си накичен с златни ланци и скъпи дрехи.Написаното от Диканаров ми хареса,за избори на отделни личности,но мисля,че не сме готови.Хората са необразовани и не са чували за 90% от политиците камо ли да ги познават за да им се доверят.Другото е,че доста хора още са на фаза комунизъм,дори и да им свалят гащите те си знаят тяхното.Най важното на предстоящите избори е да не допуснем дпс във власта. :wink: :lol:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Горчива е участта на шараниста, цяла зима...
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

snegk написа:.Най важното на предстоящите избори е да не допуснем дпс във власта. :wink: :lol:
кьде че ДОПУСКАМЕ бе....чей пьрво да ИЗГОНИМЕ :D :D :D :D :D

пс-попаднах на нещо мноо актуално :):)

http://vbox7.com/play:938095df
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

AL KAPONE написа::roll: Гледам всички бистрят политика, всичкия разбираме и занаем кво трябва и кво не трябва :roll:
Сега да ви питам? "Като сте толкова умни къде са Ви парите"
Също виждам.... Българи със сърца, които се броят на пръстите ми! :?
Идеята е друга... да забравите за момент за Вас... и да направите нещо за поколението след нас...
Вече изпростя темата. :roll:
Викам време и е за КЛЮЧ преди да се скарат партийците!!!
Как, какво?
Да спретнем една гражданска война в тяхно име? Та да имат повод кърджалии да се присъединят към турция?
Да декриминализираме педофилията? Да смажем дискриминацията спрямо "бивши" мутри /към момента "уважавани" бизнесмени и кметчета разни/? Тук не става дума за сърцатост и патриотизъм, а за наивност и папагалщина. Срещу какво въобще се "борите"? Май май от неосъзната носталгия към манифестацийте го правите.... Тръгнали сме по един път, по който Англия върви от 200 години и поплакваме, че още неможем да ги настигнем. Попрочетете...как са били те в първите 100 години от техния "преход". Ние нямаме традиция, интелигенция, елит и първо трябва да ги създадем. Един човек с потекло би се замислил дали да направи нещо най-малкото за да не посрами паметта на дедите си, името на децата си. Ние си мислим за търбусите....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

5кила написа:
snegk написа:.

пс-попаднах на нещо мноо актуално :):)

http://vbox7.com/play:938095df
Станимирчо,
С този химн изкърти мивките :drinkers:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

docenta написа: Станимирчо,
С този химн изкърти мивките :drinkers:
тьй де-като го гледаме ВСИЧКИ сме доволни -мноопартийна организация :D :D :D :D :D :drinkers:
snegk

Мнение от snegk »

Nemezis_ss написа: Да спретнем една гражданска война в тяхно име? Та да имат повод кърджалии да се присъединят към турция?
Да декриминализираме педофилията? Да смажем дискриминацията спрямо "бивши" мутри /към момента "уважавани" бизнесмени и кметчета разни/? Тук не става дума за сърцатост и патриотизъм, а за наивност и папагалщина. Срещу какво въобще се "борите"? Май май от неосъзната носталгия към манифестацийте го правите.... Тръгнали сме по един път, по който Англия върви от 200 години и поплакваме, че още неможем да ги настигнем. Попрочетете...как са били те в първите 100 години от техния "преход". Ние нямаме традиция, интелигенция, елит и първо трябва да ги създадем. Един човек с потекло би се замислил дали да направи нещо най-малкото за да не посрами паметта на дедите си, името на децата си. Ние си мислим за търбусите....
Колега,каво Кържали,каво присайденяване бе брат,да не викам танковете :lol:
Това за дедите много ма изкефи.Ти си престави как се чувстват роднините на загиналите от турско робство.Хората си дали живота за да живеете свободно а някой хора искат да на потурчат отново.Тези хора ще се обърнат в гроба.Прав е мафиоза,време е за ключ,че ми намирисва на лапланденски истории.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

snegk написа:.Прав е мафиоза,време е за ключ,че ми намирисва на лапланденски истории.
:smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”