Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Калъф за въдици
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- ще става разбирач
Калъф за въдици
Здравейте на всички
Преди месец баща ми закупи три броя макари Filstar Carp Fighter 80 но тук идва проблема че неможе да намери калъф в който да влезнат.. Въпросът ми е ако някой борави с тези макари откъде може да се закупи калъф побиращ тези гиганти ...
Преди месец баща ми закупи три броя макари Filstar Carp Fighter 80 но тук идва проблема че неможе да намери калъф в който да влезнат.. Въпросът ми е ако някой борави с тези макари откъде може да се закупи калъф побиращ тези гиганти ...
Последно промяна от K.Kolev на Сря Яну 07, 2009 2:22 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Калъф за въдици
Аз съм с FilStar Distance Carp 8000 и ги побирам в единичните подплатени калъфи на FilStar-модел кк-26(има ги в каталога).Ако искаш пиши ми л.с.да ги видиш и премериш 
И аз търся калъф дълъг 1.90м. за три пръчки няма значение каква е марката. Предпочитам да е втора ръка калъфа, но може и чисто нов в рамките на 25-30 лева максимум.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:

-
- учете се от него
Ето този:Swordfish92 написа:И аз търся калъф дълъг 1.90м. за три пръчки няма значение каква е марката. Предпочитам да е втора ръка калъфа, но може и чисто нов в рамките на 25-30 лева максимум.
http://tomaxshop.com/catalog/product_in ... 1ea5ac021d
Събира 5-6 пръчки с макари + всичко останало. Аз скоро си взех такъв, центъра на гърбицата за макарите е на 75см. от дъното- точно като за шаранджийски пръти с макари, но е само с едно отделение. Качеството е супер, от 7-8 години имам такъв, само че 155см.
http://gallery.nariba.com/data/500/19796IMAG0252.JPG

- doktord
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега IDA,виждам че си от Карлово.Там при вас няма ли магазин на Булит 2000?Имат добри троики на добри цени.Ако го намериш и купиш троика,знай че и аз ще искам
гр.Карлово ул. "Евлоги Георгиев" 3А тел.: 0335/ 91-726 ,http://soto.superhosting.bg/~bulit200/ а тук по подробно

Ходя къде ходя,и пак на язовира се връщам.
-
- учете се от него
Булит имат фирмен магазин( поне два пъти седмично го посещавам), но в склада нямат тройни калъфи 1.90/1.95 ; имат 2.10 на Серт, ама те са за двуколенни пръти 3.90
Теб каква дължина те устройва?

- doktord
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Моите пръти са двуколенни.калъфа е добър него го знам,обаче и филстар предлагат троика на по добра цена. Просто сега няма внос.Маи ще чакам
Ходя къде ходя,и пак на язовира се връщам.
formax - калъф
Калъф с три отделения и възможност да предпазите пръчките+джобове.Размери- 130см;160см;190см.
Някой не знае ли нещо по-подробно за този калъф на Формакс - 1.90 ?! Интересувам се от него и на него се спрях засега.
Калъф с три отделения и възможност да предпазите пръчките+джобове.Размери- 130см;160см;190см.
Някой не знае ли нещо по-подробно за този калъф на Формакс - 1.90 ?! Интересувам се от него и на него се спрях засега.
Подновявам темата защото и аз се интересувам от калъф с тези показатели- 1.9 за три сопи.Ако някой знае нещо или да прати линк ако може.Swordfish92 написа:formax - калъф