Калъф за въдици

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
K.Kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Калъф за въдици

Мнение от K.Kolev »

Здравейте на всички
Преди месец баща ми закупи три броя макари Filstar Carp Fighter 80 но тук идва проблема че неможе да намери калъф в който да влезнат.. Въпросът ми е ако някой борави с тези макари откъде може да се закупи калъф побиращ тези гиганти ...
Последно промяна от K.Kolev на Сря Яну 07, 2009 2:22 pm, променено общо 1 път.
colmic
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Калъф за въдици

Мнение от colmic »

Аз съм с FilStar Distance Carp 8000 и ги побирам в единичните подплатени калъфи на FilStar-модел кк-26(има ги в каталога).Ако искаш пиши ми л.с.да ги видиш и премериш Изображение
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

И аз търся калъф дълъг 1.90м. за три пръчки няма значение каква е марката. Предпочитам да е втора ръка калъфа, но може и чисто нов в рамките на 25-30 лева максимум.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

:lol: Е няма такъв калъф!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Swordfish92 написа:И аз търся калъф дълъг 1.90м. за три пръчки няма значение каква е марката. Предпочитам да е втора ръка калъфа, но може и чисто нов в рамките на 25-30 лева максимум.
Ето този:
http://tomaxshop.com/catalog/product_in ... 1ea5ac021d

Събира 5-6 пръчки с макари + всичко останало. Аз скоро си взех такъв, центъра на гърбицата за макарите е на 75см. от дъното- точно като за шаранджийски пръти с макари, но е само с едно отделение. Качеството е супер, от 7-8 години имам такъв, само че 155см.

http://gallery.nariba.com/data/500/19796IMAG0252.JPG

8)
Изображение
Аватар
doktord
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от doktord »

Колега IDA,виждам че си от Карлово.Там при вас няма ли магазин на Булит 2000?Имат добри троики на добри цени.Ако го намериш и купиш троика,знай че и аз ще искам :D гр.Карлово ул. "Евлоги Георгиев" 3А тел.: 0335/ 91-726 ,http://soto.superhosting.bg/~bulit200/ а тук по подробно
Ходя къде ходя,и пак на язовира се връщам.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Булит имат фирмен магазин( поне два пъти седмично го посещавам), но в склада нямат тройни калъфи 1.90/1.95 ; имат 2.10 на Серт, ама те са за двуколенни пръти 3.90 :idea: Теб каква дължина те устройва?
Изображение
Аватар
doktord
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от doktord »

Моите пръти са двуколенни.калъфа е добър него го знам,обаче и филстар предлагат троика на по добра цена. Просто сега няма внос.Маи ще чакам
Ходя къде ходя,и пак на язовира се връщам.
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

formax - калъф
Калъф с три отделения и възможност да предпазите пръчките+джобове.Размери- 130см;160см;190см.

Някой не знае ли нещо по-подробно за този калъф на Формакс - 1.90 ?! Интересувам се от него и на него се спрях засега.
aisfish
новобранец
новобранец

Мнение от aisfish »

Swordfish92 написа:formax - калъф
Калъф с три отделения и възможност да предпазите пръчките+джобове.Размери- 130см;160см;190см.

Някой не знае ли нещо по-подробно за този калъф на Формакс - 1.90 ?! Интересувам се от него и на него се спрях засега.
Подновявам темата защото и аз се интересувам от калъф с тези показатели- 1.9 за три сопи.Ако някой знае нещо или да прати линк ако може.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”