Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Темата е тук не случайно !!!Вижте за кво говорим!
Модератор: dantho.mihov
Re: Темата е тук не случайно !!!Вижте за кво говорим!
Аз знам кво искам-да си вършат работата,за която ВЗИМАТ ПАРИMaverick написа:ТИ какво искаш ...
Хахаха... наплюнчен те ще ти дадат когато не си с билет![]()
![]()

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Оти не станеш един проверяващ у ИАРА, да те видя колко ще ги плюеш 

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
Оти неискам да ме плюят 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хахахаха, е тва е вече хубава приказка 
Не са виновни проверяващите, че не могат да огреят навсякаде
Едва ли 4 човека и 1 лада нива може да се разпростре на целия пловдивски регион... а да не говорим че и в другите области е същото....

Не са виновни проверяващите, че не могат да огреят навсякаде

Едва ли 4 човека и 1 лада нива може да се разпростре на целия пловдивски регион... а да не говорим че и в другите области е същото....
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
...значи,навсякъде са знаят местата ,където се бракониерства...ми там да обикалят...кво гонят "чичо Манчо" дет хванал маломерна рибка 

Много ми е интересно какви са задълженията на един Инспектор в ИАРА.
Каква е характеристиката на работата която трябва да върши ката божи ден.
Какво трябва да прави.. с прости думи.
Като не могат да огреят навсякъде -добре.Тогава все някъде огряват -КЪДЕ ?
Кат се питаме 2 години един друг по брега на най-различни места - никой не ги е виждал (не е проверяван)...??
И още много въпроси от които няма смисъл...
Ей - лоши хора сте, като не сте добре, и на тях искате да развалите рахатлъка (малко останаха такива в Бе Ге )
Каква е характеристиката на работата която трябва да върши ката божи ден.
Какво трябва да прави.. с прости думи.
Като не могат да огреят навсякъде -добре.Тогава все някъде огряват -КЪДЕ ?
Кат се питаме 2 години един друг по брега на най-различни места - никой не ги е виждал (не е проверяван)...??
И още много въпроси от които няма смисъл...
Ей - лоши хора сте, като не сте добре, и на тях искате да развалите рахатлъка (малко останаха такива в Бе Ге )
- трапера
- сериозен играч
Според мен,от ИАРА няма никаква полза.Познавам двама от Русе,които въобще """"НЕ СА ОТ ДРУГАТА СТРАНА"""" Единият си е ПРОФЕСИОНАЛЕН РИБОЛОВЕЦ-с лодка мрежи найлонови,отговорник на клуба за пофти,където се хапват"конфискуваните в полза на държавата" бракониерски риби.Другият е една шушумига дето срещу малко"БЛАГОДАРЯ"помага на разни хорица да си вземат обратно конфискуваните въдици и да си спестят актовете.Да не си мислите,че шефа им не е в час.Един ден в края на лятото,катера им се прибра със заловени мрежи и риба.В късния следобед мрежите бяха церемониално изгорени пред обектива на местната телевизия,а вечерта имаше разбор на хайката,с аромат на риба на скара.Обаче заловените мрежи бяха найлонови,а изгорените стари капронови.В излъчения репортаж не си личеше какво изгарят но се разбра как ИАРА гони бракониери и как бдят за опазването на рибното ни БОГАТСТВО!!! Между другото по Дунава са ме проверявали само гранична полиция и нито веднъж ИАРА или горски. Лятото ще "върнат"мрежа,въдица,ще продадат малко риба-ето ги допълнителните доходи.Зимата е мъртъв период и тези доходи ги няма.С допълнителните заплати ще изкарат до началото на сезона.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Да, ма монетата има две страни!
В моя роден край
Хората роботят, присъстват и се виждат постоянно по водоемите и правят съвмесни акции с полицията. Риболовците ги познават и се сработват.... писъл съм го и друг път в раздела за Бракониери...
Както всичко останало, не можем да ги слагаме всички под общ знаменател!
Просто трябва да взимат не всички, а тези които работят и труда им се вижда...
Поздрав

Както всичко останало, не можем да ги слагаме всички под общ знаменател!

Просто трябва да взимат не всички, а тези които работят и труда им се вижда...

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Тъй, тъй,
В тази агенция няма кой да надникне.Говоря за централата в София.Скатала се е като бълха в дамски гащи.
Трябва да стане голяма издънка ( като с Вальо топлото, или Батко с магистралите, или откраднатото по Сапард)..да им завидят за "способностите" и да ги погнат.Нови хора, нови порядки - нови шефове по места където трябва - дисциплин до дупка и отчет за свършеното.И обратна връзка с риболовците.
Едва тогава.
В тази агенция няма кой да надникне.Говоря за централата в София.Скатала се е като бълха в дамски гащи.
Трябва да стане голяма издънка ( като с Вальо топлото, или Батко с магистралите, или откраднатото по Сапард)..да им завидят за "способностите" и да ги погнат.Нови хора, нови порядки - нови шефове по места където трябва - дисциплин до дупка и отчет за свършеното.И обратна връзка с риболовците.
Едва тогава.
Последно промяна от Pedro на Нед Яну 11, 2009 2:35 pm, променено общо 1 път.
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Е явно не си разбрал.Това не е редовна заплата,а премия в края на годината.Един вид пара скатана,укрита, или по точно не изхарчена за това за което е отпусната.Maverick написа:1-во да Ви обясня нещо много ВАЖНО, което пропускате:
ИАРА - е държавна институция и бюджета се определя не от нея ... а от тези дето сме ги избрали у парламента....
ИАРА не може да си земе и лев от държавната хазна... приходите отиват в каза и всеки месец се прашат към държавната хазна...
И НЕ са виновни, че взимат по 2500 лв. заплати ,... виновните са онея дето си купуват коли за по 200 000 лв от наще пари...
И Драги ми Дами и Господа.... не като дойде избори да се криеме под Юргана.. а да ходим да гласуваме... за да няма следващия път... Онези измамници крадат от наще пари...
Когато си гласувал за някого - той ще бъде ОНЗИ ИЗМАМНИК, КОЙТО АЗ ИЗБРАХ... МИ ВЗЕ ПАРИТЕ.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Едва ли ти си човека, който ще ми разяснява на мен откаде е дошла тази пара... откаде е бюджетния излишък.. откаде и как се определят заплатите и така нататък...djokoriboloveca написа: Е явно не си разбрал.Това не е редовна заплата,а премия в края на годината.Един вид пара скатана,укрита, или по точно не изхарчена за това за което е отпусната.
МОЛЯ ТЕ, недей, за да не станеш смешен след малко!!!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
Еййй,
Гледайте какво става:
Гледайте какво става:
Колко му требе да се зарадват много хора !! Като прочетат за такива неща !!Така требе!!!
от петко стоянов на Нед Яну 11, 2009 2:00 pm
Така требе!!! .Доживяяяях Днес на дигата на Мандра в Бургас беше извършена АКЦИЯ на ИАРА сЪвместно с полицията!!! ....... Около 11ч. разбрах ,че нещо става на мястото ...В 11.15 бях там...и...полицейски джип беше преградил пътя,а друга тяхна кола беше прет самия портал.Около7-8 проверяващни разгонваха зганта,а други пишеха АКТОВЕ -до момента имаше 28 готови .Най-готиното е ,че по брега имаше много строшени въдици....кефффффф.ДАНО НЕ Е ИНЦИДЕНТНО
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Малко или много нещата ще вземат да се пооправят... но иска време, средства и съдействие...
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
Дано да изчезне ей това емоционално възклицание:
И да доживеем наистина още от тази година.
Доживял човека ! (За това говорим)...Доживяяяях...
И да доживеем наистина още от тази година.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
И тук се размърдаха.....мин още не саме проверявали, ама аз където ходя....ще си изгорят квотата гориво за една седмица ако дойдат. Правят съвместна проверка с гранична, редовна полиция и няма мърдане. И 5000 лв. да им дават...само да върви работата. При голяма заплата ще се замисли преди да я рискува с някоя далаверка. Чак ме е яд навремето, че не отидох в велинград да уча за надзирател.....сега щях да им спуквам г**а на парашутистите. А дали неможе да се включваме като доброволци към ИАРА? Всмисъл...по няколко часа в седмицата да ......
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."