Темата е тук не случайно !!!Вижте за кво говорим!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

петко стоянов

Re: Темата е тук не случайно !!!Вижте за кво говорим!

Мнение от петко стоянов »

Maverick написа:ТИ какво искаш ...

Хахаха... наплюнчен те ще ти дадат когато не си с билет :finga: :lol: :lol:
Аз знам кво искам-да си вършат работата,за която ВЗИМАТ ПАРИ :wink: ...А между другото-от 25 години съм по водоемите и са ме проверили 1(ЕДИН)ПЪТ. :evil:Нали в европата се плащало за свършена работа :?: Ами да си я вършат бе ,тогава да взимат :evil:
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Оти не станеш един проверяващ у ИАРА, да те видя колко ще ги плюеш :)
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
петко стоянов

Оти неискам да ме плюят :wink:
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Хахахаха, е тва е вече хубава приказка :)

Не са виновни проверяващите, че не могат да огреят навсякаде :)

Едва ли 4 човека и 1 лада нива може да се разпростре на целия пловдивски регион... а да не говорим че и в другите области е същото....
Carp Madness Bulgaria
петко стоянов

...значи,навсякъде са знаят местата ,където се бракониерства...ми там да обикалят...кво гонят "чичо Манчо" дет хванал маломерна рибка :evil:
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Много ми е интересно какви са задълженията на един Инспектор в ИАРА.
Каква е характеристиката на работата която трябва да върши ката божи ден.
Какво трябва да прави.. с прости думи.
Като не могат да огреят навсякъде -добре.Тогава все някъде огряват -КЪДЕ ?
Кат се питаме 2 години един друг по брега на най-различни места - никой не ги е виждал (не е проверяван)...??
И още много въпроси от които няма смисъл...
Ей - лоши хора сте, като не сте добре, и на тях искате да развалите рахатлъка (малко останаха такива в Бе Ге )
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Според мен,от ИАРА няма никаква полза.Познавам двама от Русе,които въобще """"НЕ СА ОТ ДРУГАТА СТРАНА"""" Единият си е ПРОФЕСИОНАЛЕН РИБОЛОВЕЦ-с лодка мрежи найлонови,отговорник на клуба за пофти,където се хапват"конфискуваните в полза на държавата" бракониерски риби.Другият е една шушумига дето срещу малко"БЛАГОДАРЯ"помага на разни хорица да си вземат обратно конфискуваните въдици и да си спестят актовете.Да не си мислите,че шефа им не е в час.Един ден в края на лятото,катера им се прибра със заловени мрежи и риба.В късния следобед мрежите бяха церемониално изгорени пред обектива на местната телевизия,а вечерта имаше разбор на хайката,с аромат на риба на скара.Обаче заловените мрежи бяха найлонови,а изгорените стари капронови.В излъчения репортаж не си личеше какво изгарят но се разбра как ИАРА гони бракониери и как бдят за опазването на рибното ни БОГАТСТВО!!! Между другото по Дунава са ме проверявали само гранична полиция и нито веднъж ИАРА или горски. Лятото ще "върнат"мрежа,въдица,ще продадат малко риба-ето ги допълнителните доходи.Зимата е мъртъв период и тези доходи ги няма.С допълнителните заплати ще изкарат до началото на сезона.
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Да, ма монетата има две страни! :roll: В моя роден край :arrow: Хората роботят, присъстват и се виждат постоянно по водоемите и правят съвмесни акции с полицията. Риболовците ги познават и се сработват.... писъл съм го и друг път в раздела за Бракониери...
Както всичко останало, не можем да ги слагаме всички под общ знаменател! :roll:
Просто трябва да взимат не всички, а тези които работят и труда им се вижда... :roll:
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Тъй, тъй,
В тази агенция няма кой да надникне.Говоря за централата в София.Скатала се е като бълха в дамски гащи.
Трябва да стане голяма издънка ( като с Вальо топлото, или Батко с магистралите, или откраднатото по Сапард)..да им завидят за "способностите" и да ги погнат.Нови хора, нови порядки - нови шефове по места където трябва - дисциплин до дупка и отчет за свършеното.И обратна връзка с риболовците.
Едва тогава.
Последно промяна от Pedro на Нед Яну 11, 2009 2:35 pm, променено общо 1 път.
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Maverick написа:1-во да Ви обясня нещо много ВАЖНО, което пропускате:

ИАРА - е държавна институция и бюджета се определя не от нея ... а от тези дето сме ги избрали у парламента....

ИАРА не може да си земе и лев от държавната хазна... приходите отиват в каза и всеки месец се прашат към държавната хазна...

И НЕ са виновни, че взимат по 2500 лв. заплати ,... виновните са онея дето си купуват коли за по 200 000 лв от наще пари...

И Драги ми Дами и Господа.... не като дойде избори да се криеме под Юргана.. а да ходим да гласуваме... за да няма следващия път... Онези измамници крадат от наще пари...

Когато си гласувал за някого - той ще бъде ОНЗИ ИЗМАМНИК, КОЙТО АЗ ИЗБРАХ... МИ ВЗЕ ПАРИТЕ.
Е явно не си разбрал.Това не е редовна заплата,а премия в края на годината.Един вид пара скатана,укрита, или по точно не изхарчена за това за което е отпусната.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

djokoriboloveca написа: Е явно не си разбрал.Това не е редовна заплата,а премия в края на годината.Един вид пара скатана,укрита, или по точно не изхарчена за това за което е отпусната.
Едва ли ти си човека, който ще ми разяснява на мен откаде е дошла тази пара... откаде е бюджетния излишък.. откаде и как се определят заплатите и така нататък...

МОЛЯ ТЕ, недей, за да не станеш смешен след малко!!!
Carp Madness Bulgaria
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Еййй,
Гледайте какво става:
Така требе!!!
от петко стоянов на Нед Яну 11, 2009 2:00 pm

Така требе!!! .Доживяяяях Днес на дигата на Мандра в Бургас беше извършена АКЦИЯ на ИАРА сЪвместно с полицията!!! ....... Около 11ч. разбрах ,че нещо става на мястото ...В 11.15 бях там...и...полицейски джип беше преградил пътя,а друга тяхна кола беше прет самия портал.Около7-8 проверяващни разгонваха зганта,а други пишеха АКТОВЕ -до момента имаше 28 готови .Най-готиното е ,че по брега имаше много строшени въдици....кефффффф.ДАНО НЕ Е ИНЦИДЕНТНО
Колко му требе да се зарадват много хора !! Като прочетат за такива неща !!
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Малко или много нещата ще вземат да се пооправят... но иска време, средства и съдействие...
Carp Madness Bulgaria
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Дано да изчезне ей това емоционално възклицание:
...Доживяяяях...
Доживял човека ! (За това говорим)
И да доживеем наистина още от тази година.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

И тук се размърдаха.....мин още не саме проверявали, ама аз където ходя....ще си изгорят квотата гориво за една седмица ако дойдат. Правят съвместна проверка с гранична, редовна полиция и няма мърдане. И 5000 лв. да им дават...само да върви работата. При голяма заплата ще се замисли преди да я рискува с някоя далаверка. Чак ме е яд навремето, че не отидох в велинград да уча за надзирател.....сега щях да им спуквам г**а на парашутистите. А дали неможе да се включваме като доброволци към ИАРА? Всмисъл...по няколко часа в седмицата да ......
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Заключено

Обратно към “Разни”