Щука около София???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Щука около София???

Мнение от unknown »

Zdraveyte!
Moje li nqkloi da mi kaje qzovir okolo Sofia kadeto dava 6tuka,i kak se stiga do tam s reys??
6tukeca

Мнение от 6tukeca »

botani4eskata gradina
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Mersi mnogo ama ako moje6 i da mi kaje6 moje li da se stigne do tam s reys ili s ne6to osven s kola....:)
Mersi pak:)
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

за съжаление Ботаническата градина не е това което беше. Просто толкова много рибари ходеха там по едно време че беше нормално щуката да изчезне. Просто се хващат единични екземпляри. Но пък защо да не се пробваш все пак миналата година хванаха щука близо 9 килограма :wink:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Може ли да ми кажете каде се намира Ботаническата градина и горе-долу какво представлява :lol:
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

значи - намира се на околовръсното на София. Като стигнеш до кв. Хладилника (последна спирка на трамвай 9) хващаш един от рейсовете за Витоша. Номера няма да казвам защото отдавна не съм ги ползвал нещо от рода на 60 и нещо и 90 и нещо. Слизаш на околовръсното и тръгваш надясно. На около 300-400 метра има сервиз на Крафт и точно срещу него е отбивката за езерцата и те се виждат на около 30-40 метра от отбивката са. Ще ловиш в езерото което първо се вижда - в него е щуката. От другата страна има много големи кленове но са почти невъзможни за ловене :roll:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Мерси за информацията :D
А само да попитам зашо да е "почти невъзможно" ловенето на клендаците???
Advokat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ot Advokata /pishman ribolovettz/

Мнение от Advokat »

Препоръчаха ми платен развъдник за щука (и именно за щука) в село Опицвет, Костинбродско. 5 лв. на пръчка , уловът не се заплаща. Има и шаран, каракуда и плевели. Пътят бил много лош, ако е валяло - трябва джип. Не отидохме, защото човекът е стар рибар - не си дига задника от колата и рибарското столче, а аз нямам джип. Но ентусиаст би могъл да го намери и пеша, нали?
баща на рибарче
Гост

Мнение от Гост »

в Метро има 9лв. килото има и автобус:)
yavor
новобранец
новобранец

Щука

Мнение от yavor »

Здравейте колеги,
Има едно място за щука но за съжаление е малко далеч от София. Яз. до село Бели Извор - Врачанско - точно зад кариерата на циментовия завод. Времето вече е подходящо а и има много приатни шавари там - кълве и на рибка и на блесна. Размерите не са впечатляващи - около кило! но все пак си струва.
На слука
Yavor Kantchev
dodo

kage mi

Мнение от dodo »

kagete pla6ta li se na tazi botani4eska gradina
dodo

kage mi

Мнение от dodo »

kagete pla6ta li se na tazi botani4eska gradina
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Не, на ботаническата градина не се плаща, то дори като цяло е забранено за риболов, доколкото знам поне де, но няма кой да ти направи забележка.
За Опицвет, според мен ужасно място от гледна точка на достъп и много оскъдно риболовно богатство, а ти взимат и пари даже :? Може и да съм пристрастна, защото затънахме до ушите в кал, но и риба не хванахме, а и с който съм говорила не е особено очарован от тоз гьо, който при все това е арендована, но според мен е типичен пример за това как не трябва да се стопанисва гьол от сорта. :evil:
Аватар
fisherman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от fisherman »

Хора ама айде моля ви се некой който има инфо къде в Софийско се обажда щука да поства тук че според мен поне има доста мераклий. :twisted: :mrgreen:
Спинингът е моята страст, стига кленът да удря завчас ;)
slims
новобранец
новобранец

Мнение от slims »

Колеги казват че щука има на Богоров.Излизали доста добри екземпляри.За един ден можело да се хване около 15-30 кила,само с 2 пръчки и стръв местно рибе.Лично не съм виждала техният улов и незнам дали да им се вярва за количеството и килограмите,но едно знам със сигурност за щуката има я на Богоров
Бъди добър,прави добро
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”