Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука около София???
Модератор: Paublo_Eskobar
- unknown
- новобранец
- Обратна връзка:
Щука около София???
Zdraveyte!
Moje li nqkloi da mi kaje qzovir okolo Sofia kadeto dava 6tuka,i kak se stiga do tam s reys??
Moje li nqkloi da mi kaje qzovir okolo Sofia kadeto dava 6tuka,i kak se stiga do tam s reys??
за съжаление Ботаническата градина не е това което беше. Просто толкова много рибари ходеха там по едно време че беше нормално щуката да изчезне. Просто се хващат единични екземпляри. Но пък защо да не се пробваш все пак миналата година хванаха щука близо 9 килограма 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
значи - намира се на околовръсното на София. Като стигнеш до кв. Хладилника (последна спирка на трамвай 9) хващаш един от рейсовете за Витоша. Номера няма да казвам защото отдавна не съм ги ползвал нещо от рода на 60 и нещо и 90 и нещо. Слизаш на околовръсното и тръгваш надясно. На около 300-400 метра има сервиз на Крафт и точно срещу него е отбивката за езерцата и те се виждат на около 30-40 метра от отбивката са. Ще ловиш в езерото което първо се вижда - в него е щуката. От другата страна има много големи кленове но са почти невъзможни за ловене 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- научил се да хвърля
ot Advokata /pishman ribolovettz/
Препоръчаха ми платен развъдник за щука (и именно за щука) в село Опицвет, Костинбродско. 5 лв. на пръчка , уловът не се заплаща. Има и шаран, каракуда и плевели. Пътят бил много лош, ако е валяло - трябва джип. Не отидохме, защото човекът е стар рибар - не си дига задника от колата и рибарското столче, а аз нямам джип. Но ентусиаст би могъл да го намери и пеша, нали?
баща на рибарче
Щука
Здравейте колеги,
Има едно място за щука но за съжаление е малко далеч от София. Яз. до село Бели Извор - Врачанско - точно зад кариерата на циментовия завод. Времето вече е подходящо а и има много приатни шавари там - кълве и на рибка и на блесна. Размерите не са впечатляващи - около кило! но все пак си струва.
На слука
Има едно място за щука но за съжаление е малко далеч от София. Яз. до село Бели Извор - Врачанско - точно зад кариерата на циментовия завод. Времето вече е подходящо а и има много приатни шавари там - кълве и на рибка и на блесна. Размерите не са впечатляващи - около кило! но все пак си струва.
На слука
Yavor Kantchev
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
Не, на ботаническата градина не се плаща, то дори като цяло е забранено за риболов, доколкото знам поне де, но няма кой да ти направи забележка.
За Опицвет, според мен ужасно място от гледна точка на достъп и много оскъдно риболовно богатство, а ти взимат и пари даже
Може и да съм пристрастна, защото затънахме до ушите в кал, но и риба не хванахме, а и с който съм говорила не е особено очарован от тоз гьо, който при все това е арендована, но според мен е типичен пример за това как не трябва да се стопанисва гьол от сорта. 
За Опицвет, според мен ужасно място от гледна точка на достъп и много оскъдно риболовно богатство, а ти взимат и пари даже

Колеги казват че щука има на Богоров.Излизали доста добри екземпляри.За един ден можело да се хване около 15-30 кила,само с 2 пръчки и стръв местно рибе.Лично не съм виждала техният улов и незнам дали да им се вярва за количеството и килограмите,но едно знам със сигурност за щуката има я на Богоров
Бъди добър,прави добро