Тъжна картинка!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Тъжна картинка!

Мнение от krokibg »

Доста попрочетох,преди да се включа в темата.Първо,мисля че Ал Капоне изобщо не целеше да обиди хората,които са от далече и не можеха да дойдат.Второ,аз ако нямах работа в София,може би и аз нямаше да отида до там,но така си подредих нещата.Капонето имаше на предвид,няколкото поста от предната тема,в която хора се намесиха и се опитаха да убеждават останалите че не трябва да се правят стачки а трябва да си стойм мирни и да ни чукат,щото те-политиците са хубави хора ,а ние просто не знаем какво искаме и така нататък.Опитвам се да внеса малко разум в заформилия се "сериозен" дебат относно днескашната простотия на площада пред парламента но надали ще успея да го постигна.Затова,просто няма да пиша много.Нека живота да ни направлява и ако е рекъл господ да се събудим,това ще стане.Ако пък ни е писано цял живот да сме роби,такива ще си останем.Какво представляват 200 000 полицай пред 2-3 000 000 милиона Българи,с по едно дърво !?!?!? Е,оставям ви с най-приятелски чувства и ако искате полицаите да се оттеглят без да са в състояние да направят каквото и да е,просто трябва всички да скочат а не само шепа хора.Нещата са прости,когато един човек е безсилен да се пребори с даден проблем,той се отдръпва.Сега,полицаите си свършиха работата,за която може би тихо-мълком за да не се разбере от народа им дадоха това което искаха - 13 та заплата - пак повтарям,може би !Доказателство е това,че много яростно защитаваха хората които им дадоха от нашите пари и стачкуващите се отдръпнаха.Ако целия народ се изправи,полицаите,просто щат-нещат ще се отдръпнат,ако не искат да бъдат пометени. 3 000 000 човека са страшна сила.Чудя се,как няма един свестен генерал от военните,да вземе да спретне един преврат и да приключат проблемите за няколко години.Всички държави преминали през воени преврати,сега просто са с процъфтяваща икономика и политиците са като агънца.айде,стига съм писал че ми писна тази тема.Щом дойдоха само шепа народ на този митинг,това значи че всичко е наред и живота ни е просто прекрасен.Айде с здраве !!!

P.S Само да допълня,дайте възможност на полицаите да се отдръпнат,под претекст че немогат да спрат 1.5 - 2 000 000 милиона човека.Гарантирам ви,че с удоволствие ще се скатаят :lol: :lol: :lol: За това обаче,трябва да се попълни бройката от 2 000 до 2 000 000,то не е много,само някакви си 1 998 000 човека ни трябват ИзображениеИзображениеИзображение

Голям майтап нали ??? Айде,пак спретнах романа ГЛАД ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Ще ми се да знаехме какво значи цивилизован протест, като не говоря за ултрасите и скинарите. Видях на снимките старци размахващи бастуни, железа. По новините гледах двама старци видимо над 70-те как се бият. Вините полицията, а мисля че бяха прекалено меки. Пробвайте грътските или френските полицаи да замеряте с камъни, недай боже рязко движение пред американските. Резултата беше ясен, някои не го виждаха. Лошото е че не видях никой от интервюираните да каже конкретно от какво не е доволен. Ясно се видя че с мегафоните огласиха прекратяването на "мирния протест", логично би било мирните протестиращи да си тръгнат. Не видях полицаите да бият някой обърнат с гръб към тях, сомо опитващите се да ги ритнат или ударят. Майката се вайка че 17 годишният и син е с спукана глава, а не се чуди защо и как е допуснала той да е там. Младеж окичен с свастики в ареста твърди че случайно имал среща с приятелката си пред парламента. Неориентирани студенти, жадуващи за позиция и социална проява, макар и копирани.
Защо полицията изчака и търпя толкова много.....чакаше нареждане от "стопанина" на града. Не твърдя че всичко в тая държава е наред!!! Не съм комунист, депесар или ченге! Просто не мисля че помагате така. Не говорете за сърцатост, загриженост или прочие, ако толкова сте възмутени и сърце ви стига....не мирен преврат, а революция! Безкръвна революция няма. Сценарий и режисура имаше и сега, и 89-та година и утре ще има. Не бъдете пионки.....иначе успех...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

От къде пък ще се вземат 2-3 000 000 българи, като махнеш жените, децата, старците, циганите, турците, евреите, държавните служители, полицаите, общинарите и симпатизантите на БСП, ДПС и НДСВ и ще останат има-няма 100-тина хиляди души, от които поне на половината им е през дядовия..... 8)

п.п. малко след късните новини, чух че вече има осъдени 29 човека, по "бързата" процедура и без защита- да предположа ли, до три пъти, по-нататък как ще се развият нещата в европейски и международен план :wink:
Изображение
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Nemezis_ss написа:Ще ми се да знаехме какво значи цивилизован протест, като не говоря за ултрасите и скинарите. Видях на снимките старци размахващи бастуни, железа. По новините гледах двама старци видимо над 70-те как се бият. Вините полицията, а мисля че бяха прекалено меки. Пробвайте грътските или френските полицаи да замеряте с камъни, недай боже рязко движение пред американските. Резултата беше ясен, някои не го виждаха. Лошото е че не видях никой от интервюираните да каже конкретно от какво не е доволен. Ясно се видя че с мегафоните огласиха прекратяването на "мирния протест", логично би било мирните протестиращи да си тръгнат. Не видях полицаите да бият някой обърнат с гръб към тях, сомо опитващите се да ги ритнат или ударят. Майката се вайка че 17 годишният и син е с спукана глава, а не се чуди защо и как е допуснала той да е там. Младеж окичен с свастики в ареста твърди че случайно имал среща с приятелката си пред парламента. Неориентирани студенти, жадуващи за позиция и социална проява, макар и копирани.
Защо полицията изчака и търпя толкова много.....чакаше нареждане от "стопанина" на града. Не твърдя че всичко в тая държава е наред!!! Не съм комунист, депесар или ченге! Просто не мисля че помагате така. Не говорете за сърцатост, загриженост или прочие, ако толкова сте възмутени и сърце ви стига....не мирен преврат, а революция! Безкръвна революция няма. Сценарий и режисура имаше и сега, и 89-та година и утре ще има. Не бъдете пионки.....иначе успех...
:D тоя е рибарски форум-ти кога ходи за риба :Dшарани :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бе, що не се прехвърлят трите теми в " Срещи и купони", то и без това този подфорум е попрепълнен от изключително интересни и пряко или косвено свързани с хобито ни теми 8)
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Абе Ида,от къде я измъкна тая елка бре :shock: Сигурно ти е останала от преди.Ти приятел,защо си мислиш че хората които симпатизираха на тези партий,все още им симпатизират ???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Лъчо33
новобранец
новобранец

Мнение от Лъчо33 »

ЕЕЕ, Бат Любо стига се заяжда с ИДА ...
Още ле не си разбрал, че този г-н няма тема от която да не е КОМПЕТЕНТЕН ???
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Лъчо33 написа:ЕЕЕ, Бат Любо стига се заяжда с ИДА ...
Още ле не си разбрал, че този г-н няма тема от която да не е КОМПЕТЕНТЕН ???
Баце, той IDA-та е КОМПЕТЕНТЕН по всички теми, колкото сме и всички останали дърдорковци в тоя форум, ама некой път ... :!: 8)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Лъчо33
новобранец
новобранец

Мнение от Лъчо33 »

Ясно щом си МОДЕРАТОР, винаги си прав !
Ако искаш да му се извиня?
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Krokibg написа:Абе Ида,от къде я измъкна тая елка бре :shock: Сигурно ти е останала от преди.Ти приятел,защо си мислиш че хората които симпатизираха на тези партий,все още им симпатизират ???
Е, добре де, коригирам на 200-300 хиляди, ама какво от това. :D Следващите избори ще са поредния " наказателен вот" , ама тя такава е схемата за мухи в буркан, така че и следващите резултати за " целокупния български народ", ще са пак същите- ти да не би да се съмняваш в това :roll: :idea: Аз познавам много хора, които вече не симпатизират на "тези партии" ( излключвам ДПС, там електората е твърд , компактен и с по пет санта по-малко кожа на оная им работа), ама какво от това- тя схемата си е една и съща, гледайки едни и същите физиономии във парламента- те също симпатизират, според политическите настроения, на "широките народни маси", но иначе хорицата там, са си едни и същи- като защитената колония пеликани в резервата Сребърна, опръстенени са, знаят се поименно и се онаследяват до десето коляно. :idea:
Нямам "елка" останала от преди, имам шарени дрехи, брезентен колан и АК-47 някъде в оръжейна, ако се наложи армията " да излезе на улицата" :wink:
Поздрави и Успех!
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Лъчо33 написа:Ясно щом си МОДЕРАТОР, винаги си прав !
Ако искаш да му се извиня?
Не си го разбрал правилно, няма какво да ми се извиняваш- даже можеш да ми теглиш още една псувня ( като на " личните") :idea:
Изображение
Лъчо33
новобранец
новобранец

Мнение от Лъчо33 »

Хе хе хе ... Ми само некой хлапе може да се върже, ЧЕ ще ти се ИЗВИНЯ / ПРОФЕСОРЕ/ !!!

п.п Нема такъв ВАРИЯНТ !!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Лъчо33 написа:Хе хе хе ... Ми само некой хлапе може да се върже, ЧЕ ще ти се ИЗВИНЯ / ПРОФЕСОРЕ/ !!!

п.п Нема такъв ВАРИЯНТ !!!!
И за секунда няма да се заколебая да постна едно от петте ти лични, щото наистина картинката е ' ТЪЖНА' :wink:
Лъчо33 написа:Хммм .... Ми що не си ебеш майката, всезнайкоооо
:wink:
Изображение
Лъчо33
новобранец
новобранец

Мнение от Лъчо33 »

Да цитата е МОЙ, но защо ли съм ти го писъл :wink: ?
... може би с нещо си ме предизвикъл ... :ANAL:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Лъчо ли си ,къв си сибирски ли си ,язък за личните дет ги писа(на мен)Сега е кеф ,ма после........
А сега де? :roll:
Заключено

Обратно към “Разни”