Тъжна картинка!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Лъчо33
новобранец
новобранец

Re: Тъжна картинка!

Мнение от Лъчо33 »

Моряка написа:Лъчо ли си ,къв си сибирски ли си ,язък за личните дет ги писа(на мен)Сега е кеф ,ма после........
Морски ли си, селски ли си, ЩО си не ебеш и ти майката бе гагауз!!!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Лъчо33 написа:Ясно щом си МОДЕРАТОР, винаги си прав !
Ако искаш да му се извиня?
Лъчо, пиша от един час много дълго мнение по темата, а ти ме прекъсваш да ге...
така де, това беше шега, да поясня, че ти май малко се връзваш...в повечко...простено да ти е!

тук бях написал нещо за г-н IDA, което трия, не защото не го мисля, но каквото имам да му казвам съм го написал на лично, че нещо много стана спама в тая тема!
Последно промяна от Jechev на Чет Яну 15, 2009 10:41 pm, променено общо 2 пъти.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Лъчо33
новобранец
новобранец

Мнение от Лъчо33 »

Jechev, мислех че ще ми четеш некво конско, но ти излезе пекан/ за което съм ти благодарен/ и ти желая късмет !!!

Да сигурен съм че знае как се лови червеноперка с корково тапа, руска корда/евентуално/ и закривена кърфица !!! всичко това вързано на пъпур/тръстика/ !!!

... Мисля, че тва ми е последния пост в този форум ...

ЧАО за сега и успехи !!!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

"конското" ти го пуснах на лични и надявам се да поизтриеш туй-онуй....инак тук, най-важно е да не сe "дъвчим" и псуем лично, щото все пак сме братя по оружие някак , а и най-вече е редно да спазваме павилата...., а и както е видно в тази тема, че и аз не ги спазих, за което съ извинявам на всички колеги..!
Иронията настрана,че и поне през ред...., ама искам да си продължъ по темата....
Много се чудех, ама , дали да пиша, ама рекох си и аз, че да съ изказвам наоколо, че то мнението е като гъзъ, все някога си лъсва....
Първом:така и не разбрах, защо някои колеги приеха репликата "мишоци", толкоз лично, а че и се обидиха, а и точно тези замъркаха , които, че и пъ и най- много мъ радват, и които знам със сигурност, че не отговарят на категорита"мишоци" ,.... е, те това не мога да го разбра?!?
Втором:това беше лирично отклонение и лека "захапка" към всички, които сте си написали в постовете думата "мишоци" и директно и индиректо се засягате от репликата на Дона Копон!!!!!!! :roll:
Позатривам си снощните писания, че нещо....
Последно промяна от Jechev на Пет Яну 16, 2009 12:10 am, променено общо 3 пъти.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Хубаво каза човека да не пишат мишоци,ама някой хора неможаха да разберът пак ядът.............. :lol: :lol: :lol: :lol:
п.п.Само да допълня,че както на митинга управляващите се постараха и успяха да манипулират всичко,то така и във форума има хора които не им пука за нищо.Те пишат просто защото знаят,че написаното от тях ще предизвика скандали. :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk

Мнение от snegk »

Ей това мнени от дир.бг. много ми хареса.
Чочо (14.01.2009 г. | 22:53ч.)
Аз имам един въпрос - къде беше тази ”смела” жандармерия и полиция, когато преди няколко месеца орди цигани въоръжени с брадви, бухалки и ножове ревяха - ”смърт за българите!”? Е, ако това не е държава на циганите и турците, здраве му кажи!
Аватар
dobromir_dimov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dobromir_dimov »

snegk написа:Ей това мнени от дир.бг. много ми хареса.
Чочо (14.01.2009 г. | 22:53ч.)
Аз имам един въпрос - къде беше тази ”смела” жандармерия и полиция, когато преди няколко месеца орди цигани въоръжени с брадви, бухалки и ножове ревяха - ”смърт за българите!”? Е, ако това не е държава на циганите и турците, здраве му кажи!
По едно време по Канал 3 видях как едни викаха на онези, дето в белите държави са полицаи "нас не ни закачайте, ние сме турци", а едно момиче им викаше "рязани са ни пишките".
Що ми се стори че спряха да ги закачат?!?!?!
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

AL KAPONE написа: Подхвърли се и идеята за нашето риболовно здружение "НА РИБА"! Мисля, че ще го бъде и ще го направим в скоро време, защото измежду вас видях ВОЛЯ, ЖЕЛАНИЕ да градим по добро бъдеще.

Моля тези, които знаят че са мишки да не коментират а да проявят един път уважение... към тези на които им пука за утре.... 8)
Поздрав
Колеги съфорумци, :roll: удивен съм, че почти никой не видя положителното в темта... :roll:
Удивен съм, че се хванахте за думата "мишки", и така емоционално я приехте...
Това беше просто молба !!!
Накарахте ме да съжалявам, че си позволих да пиша тези дни....!
Който се е почуствал засегнат или убиден, да приеме моите ИЗВИНЕНИЯ :?

п.п Ако имах възможност, бих си изтрил половината теми които съм пуснал. Не желая скандали и интриги помеждуни.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
bozhidar_kostov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bozhidar_kostov »

И какво излезе от цялата история-Виновна е ПОЛИЦИЯТА!!!БРАВО!
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Ето и част от моето скромно мнение:
На 37 години съм,скачах по митинги,развявах байраци,агитирах,замярах със снежни топки,но не полицаите,а ПОЛИТИЦИТЕ...
След толкова години направих извод/брей,че съм мъдър/:
-Където стъпят комунист и мангал,трева не никне,
а още дълго време ще ги има по нашата земя :idea:
п.п.средностатистически 40 години трябвали ,за да се затрие една партия,например Партията Свята!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

bozhidar_kostov написа:И какво излезе от цялата история-Виновна е ПОЛИЦИЯТА!!!БРАВО!
Ми то това май беше и целта на управляващите,да се възползуват от този протест и да насъскат хората срещу полицията.След като полицията се готвеше за нови протести,и получиха малко или много подкрепата на българският народ под формата на петиций и др..
то вчерашните протести ,направо са шестица от тотото ,за управляващите ни дебелогъзи гамени.Засега успяват,но само засега.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

Krokibg написа:Доста попрочетох,преди да се включа в темата.Първо,мисля че Ал Капоне изобщо не целеше да обиди хората,които са от далече и не можеха да дойдат.Второ,аз ако нямах работа в София,може би и аз нямаше да отида до там,но така си подредих нещата.Капонето имаше на предвид,няколкото поста от предната тема,в която хора се намесиха и се опитаха да убеждават останалите че не трябва да се правят стачки а трябва да си стойм мирни и да ни чукат,щото те-политиците са хубави хора ,а ние просто не знаем какво искаме и така нататък.Опитвам се да внеса малко разум в заформилия се "сериозен" дебат относно днескашната простотия на площада пред парламента но надали ще успея да го постигна.Затова,просто няма да пиша много.Нека живота да ни направлява и ако е рекъл господ да се събудим,това ще стане.Ако пък ни е писано цял живот да сме роби,такива ще си останем.Какво представляват 200 000 полицай пред 2-3 000 000 милиона Българи,с по едно дърво !?!?!? Е,оставям ви с най-приятелски чувства и ако искате полицаите да се оттеглят без да са в състояние да направят каквото и да е,просто трябва всички да скочат а не само шепа хора.Нещата са прости,когато един човек е безсилен да се пребори с даден проблем,той се отдръпва.Сега,полицаите си свършиха работата,за която може би тихо-мълком за да не се разбере от народа им дадоха това което искаха - 13 та заплата - пак повтарям,може би !Доказателство е това,че много яростно защитаваха хората които им дадоха от нашите пари и стачкуващите се отдръпнаха.Ако целия народ се изправи,полицаите,просто щат-нещат ще се отдръпнат,ако не искат да бъдат пометени. 3 000 000 човека са страшна сила.Чудя се,как няма един свестен генерал от военните,да вземе да спретне един преврат и да приключат проблемите за няколко години.Всички държави преминали през воени преврати,сега просто са с процъфтяваща икономика и политиците са като агънца.айде,стига съм писал че ми писна тази тема.Щом дойдоха само шепа народ на този митинг,това значи че всичко е наред и живота ни е просто прекрасен.Айде с здраве !!!

P.S Само да допълня,дайте възможност на полицаите да се отдръпнат,под претекст че немогат да спрат 1.5 - 2 000 000 милиона човека.Гарантирам ви,че с удоволствие ще се скатаят :lol: :lol: :lol: За това обаче,трябва да се попълни бройката от 2 000 до 2 000 000,то не е много,само някакви си 1 998 000 човека ни трябват ИзображениеИзображениеИзображение

Голям майтап нали ??? Айде,пак спретнах романа ГЛАД ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Просто няма какво да допълня.Все едно си прочетох мислите :shock: Това е начина,пичове или военен преврат
или всички да се вдигнем.Иначе оправия няма.Преди преврата в Гърция нашите са им давали хляб и дрехи
(това са ми го казвали гърци),а сега каде са те каде сме ние?Не,че са кой знае какъв критерий,но в сравнение
с нас...... :roll: Просто давам пример и те не са единствената държава,която се е оправила по тоя начин!
Това е моето мнение и се радвам,че не само аз мисля така!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

chapara написа: 4.Как ли ще гледа тогава Европа на нас?Па и не ЕВропа,а Русия?
Те пък сега как гледат на нас... като на мошенници, от всякъде са ни клълцали :lol: :lol: :lol:
chapara написа: 6.И ако може някой да ми каже,колко време след такъв преврат ще има на ново демократични избори?Май няма да са по мое време,да им се порадвам!
Ето ви тема за размисъл :wink:
А за точка шест получаваш шестица... прав си :lol:
едвали... 40 години според библията :lol:

Ма те и Ботев и Левски на са доживяли да видят... свободата май а :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
snegk

Мнение от snegk »

Първо трябва да се махнат от политиката всички заченаци на бившите комунистически и сегашните социалестически идеи.Когато кажеш,че правителството нищо не прави веднага се чува отсреща:каво направиха предните :?: Лично мене не ме интерсува какво са правели предните правителства а ме интерсува каво прави това правителство.Това правителство не е способно да се справи и с най малките проблеми в държавата.Излъгаха народа,че кризата в България няма да се осети,ако бяха казали по отрано на хората,че кризата ще ни засегне сериозно то много хора нямаше да тръгнат да инвестират,нямаше да теглят кредити за нужди,жилища и др.Как можеше поне малко да предпазят гражданите от тази криза.Можеше когато правиха договорите за минималните задължителни суми в банките,те да не бътат толкова малки,че да не може да се обслужва населението.Сега банката майка прибира наште пари и в нашите банки няма почти нищо.По време на тези договори можеше също да се договори някаква горна граница на лихвите покредитите.Още каво не са направели,ами пътищата в страната са в окаяно състояние.Здравеопазването е в критично състояние,лекарите немогат да изпишат адекватни ликарства за един грип,камо ли да направят някаво по сложно личение.Какво трябва да се направи по въпроса-ами трябва да спрът кадърните лекари да не напускат страната-как-с по големи възнаграждения,с по добри условия за работа.Трябва тези лекари които са в момента в здравеопазването переодично да минават някъкъв курс на обучение с цел,запознаване с новите болести,технологии и лекарства.Трябва да се измисли начин по който хората да се самоосигуряват те където поискат,а не да ме задължават да давам парите натях а после да ходя по частни клиники да се ликувам.Другия проблем е образованието.Много не подготвени учители които не могат да дадът адекватно образувание на децата.Парите по програмите дадени от европейския съюз небяха освоени на време,бяха изкрадени повечето и затова ни ги спряха.Корупцията в държавата-неискат да се справят.Престъпноста-неискат да се справят защото те са престъпниците-тука мога да изброя стотици имена на политици които имат имоти и бизнес по нашите курорти,чрез поставени лица.Послдния гаф беше кризата с зазта,още преди нова година президента знаеше за тази криза,но той се направи на луд и сега българския бизнес търпи стотици милионо загуба.Договора който беше подписан под масата така на убатачи,че в момента нямаме никъква друга алтернатива за доставки на газ.Съдебната система е под всякъкво ниво,престъпниците,убийците се пускат а вкарват в затвора дребни кокошкари.Има още много проблеми които трябваше да реши това правителство,но то не можа.След като не може да оправлява адекватно то е редно да напусне парламента,било то доброволно или на сила.Кои ще бъдат следващите,ами ние ще решим,ако не ги искаме всичките ми пускаме 5милиона празни бюлетини и да мислятза нови по кадърни кадри.Ей това не ми харесва от БСП и коалиция. :twisted: :twisted: :twisted:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

като ви чета личните нападки....направо се изчервявам и взема да се оформя(ама още в зародиш) в мен една такава мисьл....бе КОЙ и КАК взе та пренесе ПРОВОКАЦИЯТА отпред парламенто и ТУКА :shock: кво сте се заяли един с друг,като всьщност всички ЕДНАКВО мислите на 99% :wink: истината е една и няма нужда,понеже се изказва по различни начини,да става повод за скандали-целата работа ми прилича на диалог от сорта
-ЧЕРНО е!!!!
-не си ПРАВ!!!не е ЧЕРНО,ами е ЧЕРНО...

:D :D и така-до безкрай :roll:
не,че имам някакво решение по вьпроса-просто ми прави впечатление и констатирам.посьветва бовския да гледате ZEITGEIST едно и две,ама никой не го слуша :axe:
и какво сте очаквали ПО различно от тия митинги и протести.сценария е винаги един и сьщ.РЕЗУЛТАТА-сьщо...мьртвородено дете-от пусто в празно-и така,до следващия пьт.
не,че имам някакво решение по вьпроса де..много обьркано и тьжно ми е и на мен в главата.
и стига с тия комунисти,некомунисти,демократи,фашисти и адвентисти от пьрвия ден... :D :D
ВСИЧКО Е ЕДНО И СЬЩО-без значение от НАИМЕНОВАНИЕТО!!!като вица за френската революция-дето всички крещели демокрация,само един крещял-менструация..до него един друг му направил забележка,че грешно вика,а човека отвьрнал-еее,кво значение има?нали все крьв се ЛЕЕ
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Заключено

Обратно към “Разни”