Дайте идея!!!

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Дайте идея!!!

Мнение от barutchiata © »

Искам да си купя пръчка за риболов на дъно на морето.Запалих се по идеятя на доктора за морските котки,това означава че поръчката трябва да е здрава.Уточнете и метрите въобще всичко каквото се сетите за здрава тояга
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Барут не ме бива много с инфото за пръчките...всичко е до това с коло пари за пръскане разполагаш...през есента в Несебър си купих една пръчка Триана 4,20 май метра беше и с акция 100...за 80 кинта...имаше прумоция...хахаха ...добра както за котки, така и за платерина , кефал, лефер и сичко за кво се сетиш по морето, щото е с подсилени водачи...сега хвърлих око на един фидер...3,30 метра, акция 80...при Слави Косара в Краставицата...лек, удобен и т.н. ама е малко късичък, ще го ползвам за воблерчета...миналата година като ми се счупи Хишника на СПРО...го пооправих та стана там някъде 3-3,30 м. и взе по-добре да работи на чернокопа... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

3.30 - 3.60м
Акция 60-80 гр.
Има добри карбонови серии , но може и обикновена.
Гледай да има добър баланс , че тия геги си тежат.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
даката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от даката »

Тази пръчка за която говорни Бат Милен - Траяна е супер ако можеш отнякъде да си я намериш няма да згрешиш но доколкото знам вече нямат внос .Аз бих ти предложил Робинсън - xenon ти решаваш за дължина и акция :D
риба къща няма-риба време няма
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

В Несебър на пристанището има едно магазинче...от там е взех Траяната... :lol: Ама още си я държа в тубусчето...щото нема риби за нея... :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Мисля че фидъра няма да е удачен за риболов на котки.Прекалено е мек,а котката,калкана ако са по-големи се влачат като торба пълна с вода.Затова вземи пръчка с по твърд връх.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Трианата е доста добра...но имам и една тояга на СПРО...с акци 250 за риболов от лодка...та ако се наложи я нося и нея...но Камене котката която хванах миналата година...извадих с една пръчка 3,60 някакъв евтин китайски полукарбон с акция 60 с която хода за платерина...влакното бе 0,22 мм ама японко...двойно преплетено и издържаше 12 кг. забравих му марката, взех го пак от Славито Косара...за тази риболовна година ще си взема още от него с различни големини...а и цената му е от 7 до 9 кинта за 150 метра...за мен е добро за морски риболов... :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Не става въпрос за цената на въдицата,а за дебелината на върха.На федъра и най hard е пак мек.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Прав си ама май не си ме разбрал...имам фидер, но не го позвам за котки...тая Трияна не е фидер...а най-обикновенна карбонова "пъргия"... ще си взема нов фидер, ако сколасам с некой лев настрани...видях го вече и си го харесах...а до тогава ще си ловя с това което имам...2 самара пръчки...все мога да намеря нещо подходящо.... :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

имам...2 самара пръчки...все мога да намеря нещо подходящо....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ша ма гонят вече от къщи зарад тез самари :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ами скрийги и вади 1 по 1 по даден повод...хахаха... :lol: фашта дикиш.... :lol:
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от DOCTORA »

Барутчия, ето това ще ти върши идеална работа за морките котки(пък и за всякакъв тежък дънен риболов - шаран, амур, толстолоб и т.н.):

http://shop.fishing-mania.com/viewrods3 ... _easy_carp

Вземи пръта с дължина 3.90. Ще ти трябва и по-яка макара 9 шаранджийска.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Да това е добро предложение...Барут послушай Доктора...той е спец в тая материя... :lol: и някой ден като му омръзне влажния климат в Англия с успех може да отвори магазин за рибарски такъми тук...в България...а защо не и интернет магазин...то и сега мита няма...а и от 2007 ще паднат и ДДСтата... :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Мерси за съветите колеги.
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от DOCTORA »

Аааа, аз с магазин не се захващам. Все ще е затворен щото аз ще съм за риба :lol:
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”