Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Дайте идея!!!
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- barutchiata ©
- Администратор
Дайте идея!!!
Искам да си купя пръчка за риболов на дъно на морето.Запалих се по идеятя на доктора за морските котки,това означава че поръчката трябва да е здрава.Уточнете и метрите въобще всичко каквото се сетите за здрава тояга
Барут не ме бива много с инфото за пръчките...всичко е до това с коло пари за пръскане разполагаш...през есента в Несебър си купих една пръчка Триана 4,20 май метра беше и с акция 100...за 80 кинта...имаше прумоция...хахаха ...добра както за котки, така и за платерина , кефал, лефер и сичко за кво се сетиш по морето, щото е с подсилени водачи...сега хвърлих око на един фидер...3,30 метра, акция 80...при Слави Косара в Краставицата...лек, удобен и т.н. ама е малко късичък, ще го ползвам за воблерчета...миналата година като ми се счупи Хишника на СПРО...го пооправих та стана там някъде 3-3,30 м. и взе по-добре да работи на чернокопа... 

Трианата е доста добра...но имам и една тояга на СПРО...с акци 250 за риболов от лодка...та ако се наложи я нося и нея...но Камене котката която хванах миналата година...извадих с една пръчка 3,60 някакъв евтин китайски полукарбон с акция 60 с която хода за платерина...влакното бе 0,22 мм ама японко...двойно преплетено и издържаше 12 кг. забравих му марката, взех го пак от Славито Косара...за тази риболовна година ще си взема още от него с различни големини...а и цената му е от 7 до 9 кинта за 150 метра...за мен е добро за морски риболов... 

Прав си ама май не си ме разбрал...имам фидер, но не го позвам за котки...тая Трияна не е фидер...а най-обикновенна карбонова "пъргия"... ще си взема нов фидер, ако сколасам с некой лев настрани...видях го вече и си го харесах...а до тогава ще си ловя с това което имам...2 самара пръчки...все мога да намеря нещо подходящо.... 

- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Барутчия, ето това ще ти върши идеална работа за морките котки(пък и за всякакъв тежък дънен риболов - шаран, амур, толстолоб и т.н.):
http://shop.fishing-mania.com/viewrods3 ... _easy_carp
Вземи пръта с дължина 3.90. Ще ти трябва и по-яка макара 9 шаранджийска.
http://shop.fishing-mania.com/viewrods3 ... _easy_carp
Вземи пръта с дължина 3.90. Ще ти трябва и по-яка макара 9 шаранджийска.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
- barutchiata ©
- Администратор