Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Съботно откриване - щъркела
-
- разбира нещата
Re: Съботно откриване - щъркела
Предимно на бял излизаха каракудите,а на торен само костури.Захранката обаче си е от доста голямо значение,за да си сабереш рибите пред тебе,защото имаше колеги,които ловяха без захранка и резултата им беше 1/3,че и по-малко от това което ни хванахме.Захранката не е особено важно каква ще е... важното е да е смесена с бели червеи.На нас ни бяха останали няколко пакета в гаража - мисля,че имаше 1-2 на сезони и някакъв на сенсан.galin_atina написа:браво колега,а на каква стръв заложихте?
Еми сега кво да правиме... кой си е кьопав си е кьопав.emsi написа:колега хубави риби сте хванали,но за телефона да не те отчайвам , няма да има никакъв шанс.![]()
![]()

-
- и господ не е толокова добър
Много добър излет 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
За да не отварям нова тема ще напиша какво стана днеска.Ставане в 3:30 и тръгване в 4:00.На гьола в 5 часа.Студ,мраз,сняг,скреж,вятър - с една дума зима!Дойдохме на равно с едни други колеги,но те се оказаха разбрани и се наредихме сички на понтона - 7 човека малко тесничко ни беше,ама... Аз като видях,че е тъмно си викам ще легна за 2 часа да се наспя.После ставам отидох за 15-тина минути да похвърлям,но не кълвеше много,а и пръстите ми измръзнаха и отново си отидах в колата.Като се събудих полових с останалите и завършихме с около 1/4 от това което бяхме уловили миналия път.Главно уклей и костур се ловеше.Това е от мен...