Съботно откриване - щъркела

Модератори: bobopeli, sapuna

adjamia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Съботно откриване - щъркела

Мнение от adjamia »

:smt023 ...опитай да не се ядосваш за телефона... :D
Добрютро!!!
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

galin_atina написа:браво колега,а на каква стръв заложихте?
Предимно на бял излизаха каракудите,а на торен само костури.Захранката обаче си е от доста голямо значение,за да си сабереш рибите пред тебе,защото имаше колеги,които ловяха без захранка и резултата им беше 1/3,че и по-малко от това което ни хванахме.Захранката не е особено важно каква ще е... важното е да е смесена с бели червеи.На нас ни бяха останали няколко пакета в гаража - мисля,че имаше 1-2 на сезони и някакъв на сенсан.
emsi написа:колега хубави риби сте хванали,но за телефона да не те отчайвам , няма да има никакъв шанс. :smt010 :smt010 :smt010
Еми сега кво да правиме... кой си е кьопав си е кьопав. :mrgreen: Ако се оправи,оправи,ако ли не здраве да е.Стария ми телефон и той беше намокрян и се развали,но не напълно,а му изчезна картата памет и някой други минални опций,та се надявам и с този да стане така,но знае ли човек.Аз ест. веднага му извадих батерията и го занесох в колата на климатика,но едва ли това е помогнало.Абе карай... кво да се прави случва се. :)
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Много добър излет :smt023
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

За да не отварям нова тема ще напиша какво стана днеска.Ставане в 3:30 и тръгване в 4:00.На гьола в 5 часа.Студ,мраз,сняг,скреж,вятър - с една дума зима!Дойдохме на равно с едни други колеги,но те се оказаха разбрани и се наредихме сички на понтона - 7 човека малко тесничко ни беше,ама... Аз като видях,че е тъмно си викам ще легна за 2 часа да се наспя.После ставам отидох за 15-тина минути да похвърлям,но не кълвеше много,а и пръстите ми измръзнаха и отново си отидах в колата.Като се събудих полових с останалите и завършихме с около 1/4 от това което бяхме уловили миналия път.Главно уклей и костур се ловеше.Това е от мен...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”