Игра Rapala Fishing Frenzy

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Игра Rapala Fishing Frenzy

Мнение от sandista »

Някой играл ли я е ? Някакви отзиви ? :)

http://xbox360.ign.com/objects/959/959094.html
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Игра Rapala Fishing Frenzy

Мнение от RAMIREZ »

Играя Rapala Pro Fishing - игричката е добре направена, голям избор от примамки, интересно направени локации, може да се избира гледна точка - играта на самия воблер във водата или от камерата на риболовеца - също и ваденето на рибата е по същия начин.Ако не си изпънал добре линията рибата се откача, аванса може да се регулира.Играта за която ти питаш е следващата от поредицата от shoto-вете виждам че графиката е различна(доста по-добра)иначе не мисля ще се различава с нещо повече - предполагам нови примамки ще има.Надявам се да съм ти бил полезен!
Изображение
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

А пък аз мисля, че това е същата игра като Rapala Pro Fishing ,само че за XBOX 360 :?: Pro fishing е за PC, а Fishing Frenzy е за XBOX 360... поне така мисля аз...както например има игра за комп (PC) Tony Hawks Underground 2...а за PlayStation я водят същото име но с едно Remix към него... Тъй че мисля че играта е като нашата компютърска рапалка само че за ексбокс...и е добра :roll: Рамирез ти каза за какво става въпрос :roll: Ха дано и двамата с него сме били от полза :wink:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Не е същата- немога да кача снимки иначе бих ти показал разликата в графиката.
Иначе Rapala Fishing Frenzy е направена за XBOX 360 и за Wii конзолата на нинтендо ако не се лъжа.
Играл съм я с Wii много е яко понеже не се играе с конвенционален джойстик а нещо като дистанционно и е много до добра навигацията:)

P.S: ето с това се играе на Wii конзолата и се адски удобно - точно като въдица Изображение

P.S: ето ги и снимките от игрите за сравнение:
Rapala Pro. Fishing:
Изображение
Изображение
Изображение
Rapala Fishing Frenzy:
Изображение
Изображение
Изображение
Графиката е много по яка- поне според мен.
Изображение
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Това ми звучи като секс по телефона ама то си е мое мнение :lol: Не е ли подобре един слънчак ама да го пипнеш с ръка все пак :roll:
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Secret Carp написа:Това ми звучи като секс по телефона ама то си е мое мнение :lol: Не е ли подобре един слънчак ама да го пипнеш с ръка все пак :roll:
Идеално сравнение :lol: И аз съм за слънчака, ама от преди 3 седмици като ме затрупа снега в Благоевград и не можах да отида на струма трябваше да се утешавам пред компа с играта, и сега от 2 дни сън не спя и се точа да разбия скобарите в събота:)
Изображение
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

RAMIREZ написа:
Secret Carp написа:Това ми звучи като секс по телефона ама то си е мое мнение :lol: Не е ли подобре един слънчак ама да го пипнеш с ръка все пак :roll:
Идеално сравнение :lol: И аз съм за слънчака, ама от преди 3 седмици като ме затрупа снега в Благоевград и не можах да отида на струма трябваше да се утешавам пред компа с играта, и сега от 2 дни сън не спя и се точа да разбия скобарите в събота:)
Дано имаш късмет!Успех в събота :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”