Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Игра Rapala Fishing Frenzy
Модератор: dantho.mihov
Re: Игра Rapala Fishing Frenzy
Играя Rapala Pro Fishing - игричката е добре направена, голям избор от примамки, интересно направени локации, може да се избира гледна точка - играта на самия воблер във водата или от камерата на риболовеца - също и ваденето на рибата е по същия начин.Ако не си изпънал добре линията рибата се откача, аванса може да се регулира.Играта за която ти питаш е следващата от поредицата от shoto-вете виждам че графиката е различна(доста по-добра)иначе не мисля ще се различава с нещо повече - предполагам нови примамки ще има.Надявам се да съм ти бил полезен!

-
- разбира нещата
А пък аз мисля, че това е същата игра като Rapala Pro Fishing ,само че за XBOX 360
Pro fishing е за PC, а Fishing Frenzy е за XBOX 360... поне така мисля аз...както например има игра за комп (PC) Tony Hawks Underground 2...а за PlayStation я водят същото име но с едно Remix към него... Тъй че мисля че играта е като нашата компютърска рапалка само че за ексбокс...и е добра
Рамирез ти каза за какво става въпрос
Ха дано и двамата с него сме били от полза 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Не е същата- немога да кача снимки иначе бих ти показал разликата в графиката.
Иначе Rapala Fishing Frenzy е направена за XBOX 360 и за Wii конзолата на нинтендо ако не се лъжа.
Играл съм я с Wii много е яко понеже не се играе с конвенционален джойстик а нещо като дистанционно и е много до добра навигацията:)
P.S: ето с това се играе на Wii конзолата и се адски удобно - точно като въдица
P.S: ето ги и снимките от игрите за сравнение:
Rapala Pro. Fishing:

Rapala Fishing Frenzy:

Графиката е много по яка- поне според мен.
Иначе Rapala Fishing Frenzy е направена за XBOX 360 и за Wii конзолата на нинтендо ако не се лъжа.
Играл съм я с Wii много е яко понеже не се играе с конвенционален джойстик а нещо като дистанционно и е много до добра навигацията:)
P.S: ето с това се играе на Wii конзолата и се адски удобно - точно като въдица

P.S: ето ги и снимките от игрите за сравнение:
Rapala Pro. Fishing:

Rapala Fishing Frenzy:

Графиката е много по яка- поне според мен.

-
- разбира нещата
Това ми звучи като секс по телефона ама то си е мое мнение
Не е ли подобре един слънчак ама да го пипнеш с ръка все пак 

Идеално сравнениеSecret Carp написа:Това ми звучи като секс по телефона ама то си е мое мнениеНе е ли подобре един слънчак ама да го пипнеш с ръка все пак

-
- разбира нещата
Дано имаш късмет!Успех в съботаRAMIREZ написа:Идеално сравнениеSecret Carp написа:Това ми звучи като секс по телефона ама то си е мое мнениеНе е ли подобре един слънчак ама да го пипнеш с ръка все пак
И аз съм за слънчака, ама от преди 3 седмици като ме затрупа снега в Благоевград и не можах да отида на струма трябваше да се утешавам пред компа с играта, и сега от 2 дни сън не спя и се точа да разбия скобарите в събота:)