Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта
Модератор: dantho.mihov
- CrossFire
- разбира нещата
Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта
И такаа.....На 20.01 гледам повторението от тегленето на наградите по ХОБИ ТВ и последния изтеглен номер се оказва моя.Естествено зарадвах се много, понеже до сега не бях печелил от подобни игри, но миг по-късно изписват имената и на печалившите участници, където аз не присъствам(то и няма как никой не ми се е обадил да ме пита за имената).Изчаках повторението на предаването в късните часове за да се убедя, че съм видял правилно номера, след което констатирах, че грешки няма.На следващия ден се обадих на редакционният им телефон и споделих за недоразумението, казаха ми, че ще проверят и ще ми се обадят.След 2 часа ми се извиниха най-любезно и учтиво и вече знаех, че ще получа своята награда.Тук обаче се оказа, че макарата предложена за награда я няма в наличност http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1743 + влакно http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1703.Предложиха ми друга макара, която ставала за спининг и плувка + друго влакно, КАТО МЕ УВЕРИХА, ЧЕ СА ПРОВЕРИЛИ, че сега предлаганите ми стоки са по-скъпи от предишните, след което аз се съгласих.Другия вариант беше да изчакам да имат от предната макара в наличност и тогава да ми я изпратят.Но понеже шаранджийски съм окомплектован добре се съгласих на другата макара и влакно, а ето ги и тях http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=189 + http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=219
Не ме яд за това, че са с някое левче по-евтини а затова, че така нагло ме излъгаха по телефона.........
Не ме яд за това, че са с някое левче по-евтини а затова, че така нагло ме излъгаха по телефона.........

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта
Радвай се ,че са ти дали нещо все пак, а бе "Българска" игра

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- Assassin23
- вече хвърля и на тежко
Аз за това не се занимавам с такива тв игри защото няма игра в която да не мамят!
- CrossFire
- разбира нещата
Ооо, аз си го преместих вече! Ама то хубаво, че не е студено, че щеше да пада търсене

- krokibg
- учете се от него
Сега,да ти дам един приятелски съвет,ако приемеш разбирасе.Обади им се и им обясни,че ако не ти дадат това което са ти обещали и го печелиш по регламен,ще вдигнем такава джабала тук у форума,че от срам,за някакви си 10 лева спестени от тях,ще станат за резил.Ще е хубаво да ти дадат и някакво обезщетение за ради измамата която са ти спретнали.Язък че толкова ги харесвах като телевизия която прави добри репортажи а са измамници !!!
За сега,викам да не плюем по тях, ако обаче нети пратят по скъпи такъми както са ти обещали,мисля че сме в състояние с общи усилия да ги направим за резил пред цяла България.Знам че трябва такива работи да не се оставят току-така,защото ще мамят и за напред.
За сега,викам да не плюем по тях, ако обаче нети пратят по скъпи такъми както са ти обещали,мисля че сме в състояние с общи усилия да ги направим за резил пред цяла България.Знам че трябва такива работи да не се оставят току-така,защото ще мамят и за напред.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- batrumba
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
колега и аз подаржам krokibg но спомени и "господари на ефира" мисля че ще има ефект и неги оставяй да им се размине 

и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
- CrossFire
- разбира нещата
Мислих по-въпроса да им се обадя преди да пусна темата, но предположих, че ще се извинят и най-много да ме компенсират с нещо в най-добрия случай, но това щеше да е от неудобство заради обаждането ми. След като ме увериха, че са проверили за цените на новопредложените такъми, а се оказа съвсем друго, просто смятам, че умишлено са ме метнали.Смятам, че хората ще научат с тази тема как от ХОБИ ТВ се излагат за 10 левчета......
Просто предполагам какво ще чуя ако им се обадя, така че по-добре да ги поизложа малко пред вас вместо да си търся смешна компенсация.

А за господари на ефира готвя ей това http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=7035 , само да посъбера повечко материал.
Хм...дали нямах градски, който е полицай и е от форума. 
Просто предполагам какво ще чуя ако им се обадя, така че по-добре да ги поизложа малко пред вас вместо да си търся смешна компенсация.

А за господари на ефира готвя ей това http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=7035 , само да посъбера повечко материал.

- krokibg
- учете се от него
Недей да ги оставяш да се разминат току-така !!!Много хора се обаждат и си дават паричките за шанса който може евентуално да им се усмихне-Обаждай се и направо в прав текст им кажи че заради измамата която са ти направили умишленно за да си спестят 10 лв,ще станат за резил и то пред цяла България.Ако тези които ги ръководят са умни хора,ще гледат вече нещата да са както трябва и понеже тази игра е за печелене на пари,недей да им прощаваш а още сега им се обади.Обясни им че си член на два от най-посещаваните форуми и че сме решили първо да им дадем шанс да си поправят грешката.Иначе - на открито !!!
Даже им кажи да погледнат какво им готвим.Само аз плащам два сателита,заради шибаната им програма. Недей да ги оставяш !!!
Даже им кажи да погледнат какво им готвим.Само аз плащам два сателита,заради шибаната им програма. Недей да ги оставяш !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Васко ХАЗАРТА бреCrossFire написа:Хм...дали нямах градски, който е полицай и е от форума.

-
- разбира нещата
Krokibg написа:Сега,да ти дам един приятелски съвет,ако приемеш разбирасе.Обади им се и им обясни,че ако не ти дадат това което са ти обещали и го печелиш по регламен,ще вдигнем такава джабала тук у форума,че от срам,за някакви си 10 лева спестени от тях,ще станат за резил.

- Диканаров
- кандидат преподавател
Абсолютно съгласен с Кроки! Нека на наглеците да им е ясно, че скандалът ще стане публичен! Пък може и някой от собствениците да се заинтересува от запазването на доброто име на кабеларката и да се освободи от "тънките" далаверисти!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- сериозен играч
Nedeltcho Delev написа:CrossFire написа:Хм...дали нямах градски, който е полицай и е от форума.
Васко ХАЗАРТА бре
Аз съм от "синодалната" полиция

Митак казвай с какво да помагам?
- CrossFire
- разбира нещата
Това, което смятам за редно е да не им се обаждам! ЗАЩО? Смятам, че ако им се обадя ще се получи следното:
1.Ще си поискат изпратената стока и ще ми изпратят каквото ми се полага......и те ща са "чисти".
2.Или ще ми изпратя нещо за доизравняване на сметката, а може и някаква компенсация.......и те пак ща са "чисти".
И евентуално това аз ще го споделя това с вас и ще си кажете, че всичко е точно и от ХОБИ ТВ са коректни. ДА, АМА НЕ!
Дори към този момент на сайта им не е изписано мойто име - ДИМИТЪР , а е някой друг господин.
За 10-15 лева да се "очистят" така лесно не бива.
Нека повече хора прочетат темата и се замислят дали да изпращат повече SMS-и за играта им.
Ако не бях се обадил първия път - какво щеше да стане?Някой друг, изписан на сайта им като печаливш щеше да отнесе наградата и кой знае дали не е поставен човек??!!! И разчитат на това ако някой се обади да се извинят и да коригират нещата.
А много ми е чудно нещо друго! Уж нямали налична макарата, която спечелих, а я предлагат за награда, че и за следващата седмица пак я предлагат!!!
...а може би всичко станало е едно прикрито недоразумение(или игра) на дребен служител............
Нека всеки сам прецени.
Искам да кажа, че абсолютно нищо не съм "украсил" в моите гореизписани редове и всичко, което съм написал е самата изстина!
1.Ще си поискат изпратената стока и ще ми изпратят каквото ми се полага......и те ща са "чисти".
2.Или ще ми изпратя нещо за доизравняване на сметката, а може и някаква компенсация.......и те пак ща са "чисти".
И евентуално това аз ще го споделя това с вас и ще си кажете, че всичко е точно и от ХОБИ ТВ са коректни. ДА, АМА НЕ!
Дори към този момент на сайта им не е изписано мойто име - ДИМИТЪР , а е някой друг господин.
За 10-15 лева да се "очистят" така лесно не бива.
Нека повече хора прочетат темата и се замислят дали да изпращат повече SMS-и за играта им.
Ако не бях се обадил първия път - какво щеше да стане?Някой друг, изписан на сайта им като печаливш щеше да отнесе наградата и кой знае дали не е поставен човек??!!! И разчитат на това ако някой се обади да се извинят и да коригират нещата.
А много ми е чудно нещо друго! Уж нямали налична макарата, която спечелих, а я предлагат за награда, че и за следващата седмица пак я предлагат!!!
...а може би всичко станало е едно прикрито недоразумение(или игра) на дребен служител............
Нека всеки сам прецени.
Искам да кажа, че абсолютно нищо не съм "украсил" в моите гореизписани редове и всичко, което съм написал е самата изстина!

- CrossFire
- разбира нещата
HAZART написа:Nedeltcho Delev написа:CrossFire написа:Хм...дали нямах градски, който е полицай и е от форума.
Васко ХАЗАРТА бре
Аз съм от "синодалната" полиция.
Митак казвай с какво да помагам?

Шегувах се като казах, че не се сещам за теб!
За сега се оправям.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ама вие гледате ли тези предавания бе.Последният път като видях какъв го бяха снимали да лови каракуда с щека и като видях за какъв колега става въпрос при ловенето,направи най-малко по 3грешки при засичане вадене кепчосване.Аз искам като гледам тяхните предавания да виждам професионалсти,а не новобранци купили стол и щека и мислят,че са хванали господ за ...А ти се учудваш,че са те извръткали.Мани..
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....