Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта

Мнение от CrossFire »

И такаа.....На 20.01 гледам повторението от тегленето на наградите по ХОБИ ТВ и последния изтеглен номер се оказва моя.Естествено зарадвах се много, понеже до сега не бях печелил от подобни игри, но миг по-късно изписват имената и на печалившите участници, където аз не присъствам(то и няма как никой не ми се е обадил да ме пита за имената).Изчаках повторението на предаването в късните часове за да се убедя, че съм видял правилно номера, след което констатирах, че грешки няма.На следващия ден се обадих на редакционният им телефон и споделих за недоразумението, казаха ми, че ще проверят и ще ми се обадят.След 2 часа ми се извиниха най-любезно и учтиво и вече знаех, че ще получа своята награда.Тук обаче се оказа, че макарата предложена за награда я няма в наличност http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1743 + влакно http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1703.Предложиха ми друга макара, която ставала за спининг и плувка + друго влакно, КАТО МЕ УВЕРИХА, ЧЕ СА ПРОВЕРИЛИ, че сега предлаганите ми стоки са по-скъпи от предишните, след което аз се съгласих.Другия вариант беше да изчакам да имат от предната макара в наличност и тогава да ми я изпратят.Но понеже шаранджийски съм окомплектован добре се съгласих на другата макара и влакно, а ето ги и тях http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=189 + http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=219
Не ме яд за това, че са с някое левче по-евтини а затова, че така нагло ме излъгаха по телефона......... :(
Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта

Мнение от Божидар »

Радвай се ,че са ти дали нещо все пак, а бе "Българска" игра :lol: :lol:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
Assassin23
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Assassin23 »

Аз за това не се занимавам с такива тв игри защото няма игра в която да не мамят!
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Ооо, аз си го преместих вече! Ама то хубаво, че не е студено, че щеше да пада търсене :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сега,да ти дам един приятелски съвет,ако приемеш разбирасе.Обади им се и им обясни,че ако не ти дадат това което са ти обещали и го печелиш по регламен,ще вдигнем такава джабала тук у форума,че от срам,за някакви си 10 лева спестени от тях,ще станат за резил.Ще е хубаво да ти дадат и някакво обезщетение за ради измамата която са ти спретнали.Язък че толкова ги харесвах като телевизия която прави добри репортажи а са измамници !!!
За сега,викам да не плюем по тях, ако обаче нети пратят по скъпи такъми както са ти обещали,мисля че сме в състояние с общи усилия да ги направим за резил пред цяла България.Знам че трябва такива работи да не се оставят току-така,защото ще мамят и за напред.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
batrumba
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от batrumba »

колега и аз подаржам krokibg но спомени и "господари на ефира" мисля че ще има ефект и неги оставяй да им се размине :axe:
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Мислих по-въпроса да им се обадя преди да пусна темата, но предположих, че ще се извинят и най-много да ме компенсират с нещо в най-добрия случай, но това щеше да е от неудобство заради обаждането ми. След като ме увериха, че са проверили за цените на новопредложените такъми, а се оказа съвсем друго, просто смятам, че умишлено са ме метнали.Смятам, че хората ще научат с тази тема как от ХОБИ ТВ се излагат за 10 левчета......
Просто предполагам какво ще чуя ако им се обадя, така че по-добре да ги поизложа малко пред вас вместо да си търся смешна компенсация.
:partyman:

А за господари на ефира готвя ей това http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=7035 , само да посъбера повечко материал.
:roll: Хм...дали нямах градски, който е полицай и е от форума. :|
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Недей да ги оставяш да се разминат току-така !!!Много хора се обаждат и си дават паричките за шанса който може евентуално да им се усмихне-Обаждай се и направо в прав текст им кажи че заради измамата която са ти направили умишленно за да си спестят 10 лв,ще станат за резил и то пред цяла България.Ако тези които ги ръководят са умни хора,ще гледат вече нещата да са както трябва и понеже тази игра е за печелене на пари,недей да им прощаваш а още сега им се обади.Обясни им че си член на два от най-посещаваните форуми и че сме решили първо да им дадем шанс да си поправят грешката.Иначе - на открито !!!

Даже им кажи да погледнат какво им готвим.Само аз плащам два сателита,заради шибаната им програма. Недей да ги оставяш !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

CrossFire написа: :roll: Хм...дали нямах градски, който е полицай и е от форума. :|
Васко ХАЗАРТА бре :!:
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Krokibg написа:Сега,да ти дам един приятелски съвет,ако приемеш разбирасе.Обади им се и им обясни,че ако не ти дадат това което са ти обещали и го печелиш по регламен,ще вдигнем такава джабала тук у форума,че от срам,за някакви си 10 лева спестени от тях,ще станат за резил.
:smt023 :smt023 :smt023
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Абсолютно съгласен с Кроки! Нека на наглеците да им е ясно, че скандалът ще стане публичен! Пък може и някой от собствениците да се заинтересува от запазването на доброто име на кабеларката и да се освободи от "тънките" далаверисти! :axe: :axe:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Nedeltcho Delev написа:
CrossFire написа: :roll: Хм...дали нямах градски, който е полицай и е от форума. :|

Аз съм от "синодалната" полиция :D .
Митак казвай с какво да помагам?
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Това, което смятам за редно е да не им се обаждам! ЗАЩО? Смятам, че ако им се обадя ще се получи следното:
1.Ще си поискат изпратената стока и ще ми изпратят каквото ми се полага......и те ща са "чисти".
2.Или ще ми изпратя нещо за доизравняване на сметката, а може и някаква компенсация.......и те пак ща са "чисти".
И евентуално това аз ще го споделя това с вас и ще си кажете, че всичко е точно и от ХОБИ ТВ са коректни. ДА, АМА НЕ!
Дори към този момент на сайта им не е изписано мойто име - ДИМИТЪР , а е някой друг господин.
За 10-15 лева да се "очистят" така лесно не бива.
Нека повече хора прочетат темата и се замислят дали да изпращат повече SMS-и за играта им.
Ако не бях се обадил първия път - какво щеше да стане?Някой друг, изписан на сайта им като печаливш щеше да отнесе наградата и кой знае дали не е поставен човек??!!! И разчитат на това ако някой се обади да се извинят и да коригират нещата.
А много ми е чудно нещо друго! Уж нямали налична макарата, която спечелих, а я предлагат за награда, че и за следващата седмица пак я предлагат!!!
...а може би всичко станало е едно прикрито недоразумение(или игра) на дребен служител............
Нека всеки сам прецени.
Искам да кажа, че абсолютно нищо не съм "украсил" в моите гореизписани редове и всичко, което съм написал е самата изстина!
Изображение
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

HAZART написа:
Nedeltcho Delev написа:

Аз съм от "синодалната" полиция :D .
Митак казвай с какво да помагам?
:D
Шегувах се като казах, че не се сещам за теб!
За сега се оправям. :drinkers:
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ама вие гледате ли тези предавания бе.Последният път като видях какъв го бяха снимали да лови каракуда с щека и като видях за какъв колега става въпрос при ловенето,направи най-малко по 3грешки при засичане вадене кепчосване.Аз искам като гледам тяхните предавания да виждам професионалсти,а не новобранци купили стол и щека и мислят,че са хванали господ за ...А ти се учудваш,че са те извръткали.Мани..
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”