Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

риба около софия
Модератор: Paublo_Eskobar
риба около софия
пичове някой да знае каде около софия калве,ама да не е на платено.
на каква стръв и какво ?
на каква стръв и какво ?
Maslovo
Abe Biah na Maslovo, cial den sediahme, i nishto, mnogo skapan iazovir, prazen e a inache e s goliama reklama, ug imalo ribi po 5 i poveche kila.
Верно е...
Последния път като ходих при близнаците /такива са собствениците/, тъпия СИГАНИН дет раздава квитанциите ме позиционира в плиткото пред бънгалото. Студ и бесен насрещен вятър. Зафвърлям червея срещу вятъра с движения от тениса....форхенд, бедхенд...ползвайки ламинарното течение на въздуха ниско над водата...slims написа:Това е язовир под аренда,плащаш си въдицата и ако имаш късмет да хванеш шаран също си го плащаш по 4,50килото,има каракуда и червеноперка ,те не се плащатНаистина от 1 година е гола вода с голяма реклама

Щото било забранено на стената.../просто го мързи да гледа и да се взира в отсрещия браг.../ а там е завет най-малко и вятъра вместо да ми блъска в очите щеше да ми помага на едномеровата пръчица дет мяткам..../нали се сещате как се замята срещу вятъра с въдица 1.2 метра...

Та в момента в който успея да метна на 8-9 метра /с плувка и тежест 10 гр./ за около 40 секунди плувката се връща обратно при мен /не ловя на тежко/ а дълбочината е около 20 см..... А отсреща до стената гледам как парчета по 2-3 кила голи шарани си скачат над водата и си играят...

Стоях един час и се ометох....като намерих циганята да ми дадат поне квитанцията за 2-та лева...щото и това не рачиха да направят....
Да ги еба у собствениците.../да ми извините лошия френски в културния форум/. Това също е пример как не се прави бизнес...
Иначе плевелните си ги има...има един старец дето идва в 3-4 сутринта и си тръгва с по 5-6 кила от каракуди...Ама човека явно си знае кога кълве и кво да прави...Иначе има и добри голи шаранчета по 5-6 килца...ама аз не обичам шарани...То в същност най-си харесвам костура /там имаше преди 2 години като не беше платено...ама аз тогава не се бях запалил да ставам рибарин/.
Та...мнение от лаик...тъпо е. Особено като затвориха барчето дет по топлото времче можеш и биричка да цапнеш и да си вземеш изпържена рибка да занесеш в къщи...

-
- новобранец
-
- новобранец
Re: риба около софия
БРАТЛЕ,АКО ПИТАШ МЕН ИЗБЕРИ СИ ДРУГО ХОБИ.В ТАЗИ СКАПАНА СОФИА КАЛВЕ САМО НА МАГАЗИНА.ОТИДИ ПРИМЕРНО НА ,,АЛ.СТАМБОЛИЙСКИ'' ЩЕ ГИ СКЪСАШ.АКО РЕШИШ ДА ХОДИШ МИ СЕ ОБАДИ!