Моля модераторите да накажат Pr0FisheR!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Моля модераторите да накажат Pr0FisheR!

Мнение от maycal »

Който е съгласен с мен, може да се присъедини към молбата! :) Става дума за долнопробна и травмираща "шега", състояща се в измама с подвеждащ видеоклип, който неочаквано и неприятно завършва с грозен и неприятен крясък! След предупреждението-ето за какво става дума:
http://forum.nariba.com/viewtopic20680.html
Колкото и човек "да не се взема на сериозно", не може да ръкопляска на долнопробно- просташки прояви като тази на Pr0FisheR! :evil:
Според мен, този .......(изтрито поради автоцензура) трябва да бъде баннат!
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Моля модераторите да накажат Pr0FisheR!

Мнение от maycal »

Браво, че се изтри темата на Pr0FisheR, но аз ще добавя:
Pr0FisheR, проявата ти е баш помиярска!Дано не си такава измет, каквато би могло да се очаква съобразно "изненадата", която поднесе! :evil:

А, той бил някакво пишлеме на 13 години!("Хора аз също съм на 13 както и колегата stanka_laki . В събота ще откираме сезона на язовир Пясъчник от към кулата. Като се върна ще дам прясно инфо как стоят нещата там)
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

maycal написа:Става дума за долнопробна и травмираща "шега", състояща се в измама с подвеждащ видеоклип, който неочаквано и неприятно завършва с грозен и неприятен крясък! !
Мани, мани- за малко да извъртя един тукат на монитора ........ :axe: :axe: :axe:
Изображение
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Въпреки, че става дума за подрастващ, и че темата му вече е изтрита, аз все пак моля модераторите да го накажат и това да стане достояние на форума с назидателна и възпитателна цел! :shock: :)
петър василев

Мнение от петър василев »

maycal написа:Въпреки, че става дума за подрастващ, и че темата му вече е изтрита, аз все пак моля модераторите да го накажат и това да стане достояние на форума с назидателна и възпитателна цел! :shock: :)
Добре де!!!!! Наказаха го момчето,мисля,че ще си вземе поука от случилото се :roll: .Какво още настояваш,като е збъркало момчето дай да му отрежем главата.Не си прав :wink:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Абе хора няма ли за какво да пишете, че започнахте да организирате модераторите как да си вършат работат.Каквото е трябвало съм го направил вече!
Заключено

Обратно към “Разни”