Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Моля модераторите да накажат Pr0FisheR!
Модератор: dantho.mihov
- maycal
- ще става разбирач
Моля модераторите да накажат Pr0FisheR!
Който е съгласен с мен, може да се присъедини към молбата!
Става дума за долнопробна и травмираща "шега", състояща се в измама с подвеждащ видеоклип, който неочаквано и неприятно завършва с грозен и неприятен крясък! След предупреждението-ето за какво става дума:
http://forum.nariba.com/viewtopic20680.html
Колкото и човек "да не се взема на сериозно", не може да ръкопляска на долнопробно- просташки прояви като тази на Pr0FisheR!
Според мен, този .......(изтрито поради автоцензура) трябва да бъде баннат!

http://forum.nariba.com/viewtopic20680.html
Колкото и човек "да не се взема на сериозно", не може да ръкопляска на долнопробно- просташки прояви като тази на Pr0FisheR!

Според мен, този .......(изтрито поради автоцензура) трябва да бъде баннат!
- maycal
- ще става разбирач
Re: Моля модераторите да накажат Pr0FisheR!
Браво, че се изтри темата на Pr0FisheR, но аз ще добавя:
Pr0FisheR, проявата ти е баш помиярска!Дано не си такава измет, каквато би могло да се очаква съобразно "изненадата", която поднесе!
А, той бил някакво пишлеме на 13 години!("Хора аз също съм на 13 както и колегата stanka_laki . В събота ще откираме сезона на язовир Пясъчник от към кулата. Като се върна ще дам прясно инфо как стоят нещата там)
Pr0FisheR, проявата ти е баш помиярска!Дано не си такава измет, каквато би могло да се очаква съобразно "изненадата", която поднесе!

А, той бил някакво пишлеме на 13 години!("Хора аз също съм на 13 както и колегата stanka_laki . В събота ще откираме сезона на язовир Пясъчник от към кулата. Като се върна ще дам прясно инфо как стоят нещата там)
-
- учете се от него
Мани, мани- за малко да извъртя един тукат на монитора ........maycal написа:Става дума за долнопробна и травмираща "шега", състояща се в измама с подвеждащ видеоклип, който неочаквано и неприятно завършва с грозен и неприятен крясък! !

- maycal
- ще става разбирач
Въпреки, че става дума за подрастващ, и че темата му вече е изтрита, аз все пак моля модераторите да го накажат и това да стане достояние на форума с назидателна и възпитателна цел!

Добре де!!!!! Наказаха го момчето,мисля,че ще си вземе поука от случилото сеmaycal написа:Въпреки, че става дума за подрастващ, и че темата му вече е изтрита, аз все пак моля модераторите да го накажат и това да стане достояние на форума с назидателна и възпитателна цел!![]()

- barutchiata ©
- Администратор
Абе хора няма ли за какво да пишете, че започнахте да организирате модераторите как да си вършат работат.Каквото е трябвало съм го направил вече!