Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Любими филми или книги
Модератор: dantho.mihov
- cani
- вече хвърля и на тежко
Любими филми или книги
Здравейте колеги,
Искам да ви попитам кои е любимия филм или книга.Моят любим филм е Хари Потър всичките части, а за книгите пак всички на Хари Потър.Ще се радвам ако споделите!

Искам да ви попитам кои е любимия филм или книга.Моят любим филм е Хари Потър всичките части, а за книгите пак всички на Хари Потър.Ще се радвам ако споделите!

Последно промяна от cani на Нед Яну 25, 2009 9:39 am, променено общо 1 път.
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Любими филми или книги
Здравей от това( Любими филми или книги),ако махнеш "филми или" ще е май по-добре.Аз тема за книги поне не съм срещал.Има няколко на Кастанеда ама повечето се отказват в началото.Аз май да си преговоря една е в къщи,че затъпях 

А сега де? 

Книги- "Цар плъх", всички книги на Ремарк , отделно съм голям почитател на индианските книги на Карл Май

Любими филми - "Полед над кукувиче глездо" ," В за вендета" , "Гепи" ( който сега пускам да гледам за 3-4 път
) ),"две димящи дула ", " Гладиатор" , "Патриота ", " Биг фиш " ( Голяма риба
), "Списъка на Шиндлер " и още много други , но ме мързи да ги изброявам 

Любими филми - "Полед над кукувиче глездо" ," В за вендета" , "Гепи" ( който сега пускам да гледам за 3-4 път

- Венелин Радушев
- разбира нещата
portokal написа:Книги- "Цар плъх", всички книги на Ремарк

Също Стайнбек, Ф.С.Фицджералд и книжката на Кен Киси, дето и харесваш екранизацията....
На тинейджърите в форума ще препоръчам Дюма /баща/, Майн Рид, Лизелоте Велпхоф Хенрих, Пол Февал.....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
само не опорочавай темата си ,с думите "не съм гледал на зад ",Е толкова ли е сложно?би ли ми снимал книгите си на Джоан Катлин Роулинг!
Моряк! ,от дон Хуан ми тече кръв от носа ,от 30 години , събирам творчеството на Карлос ,и съм събрал повече от колкото е написал,аман от издатели,има един Руснак който е написал музика за четене на книгите му ,велика е ,четеш,слушаш и се гърмиш после, а в казармата прякора ми беше "цар плъх",защо ли?иначе от както ми филмираха книгата ,нямам любима,на Толкин беше! последно ме отказа да чета творчеството на Кърт или по точно след като умря 2007 нема писане ,нема четмо! Чакам с нетърпение да се преродя за да почна да чета отново, бе всички са велики ако са ти на една ръка разстояние и ти е свършила тоалетната хартия
За малко да забрява , ХОРА ЧЕТЕТЕ КНИГИ ,КУПУВАЙТЕ КНИГИ,ПОДАРЯВАЙТЕ КНИГИ,РАЗГОВАРЯЙТЕ ЗА КНИГИ,КРАДЕТЕ КНИГИ(досега няма осъден за такова) "израстнал съм в антикварните книжарници на графа"
Моряк! ,от дон Хуан ми тече кръв от носа ,от 30 години , събирам творчеството на Карлос ,и съм събрал повече от колкото е написал,аман от издатели,има един Руснак който е написал музика за четене на книгите му ,велика е ,четеш,слушаш и се гърмиш после, а в казармата прякора ми беше "цар плъх",защо ли?иначе от както ми филмираха книгата ,нямам любима,на Толкин беше! последно ме отказа да чета творчеството на Кърт или по точно след като умря 2007 нема писане ,нема четмо! Чакам с нетърпение да се преродя за да почна да чета отново, бе всички са велики ако са ти на една ръка разстояние и ти е свършила тоалетната хартия

За малко да забрява , ХОРА ЧЕТЕТЕ КНИГИ ,КУПУВАЙТЕ КНИГИ,ПОДАРЯВАЙТЕ КНИГИ,РАЗГОВАРЯЙТЕ ЗА КНИГИ,КРАДЕТЕ КНИГИ(досега няма осъден за такова) "израстнал съм в антикварните книжарници на графа"
Последно промяна от БОВСКИЯТ КОРМОРАН на Нед Яну 25, 2009 12:08 am, променено общо 1 път.

- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Мисля, че имаше подобна тема
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BC%D0%B8

-
- разбира нещата
Филми няма да изброявам,защото са над 10.
Книги да кажема главно криминалните жанрове за мафията.Най-любими са ми Живей бързо поредицата(бг) и Кръстникът(и филма е доста добър).

- cani
- вече хвърля и на тежко
Корморане немога да ги снимам в момента, защото те са на един приятел.Аз имам само ХП и стаята на тайните и в понеделник ще си копувам ХП и огнения бокал. 

Всички на ДЖЕК ЛОНДОН.А от бг.всички комитски(хайдушки).
-
- вече хвърля и на тежко
Книгата с главно "К" за мен е "Шогун" на Джеймс Клавел, също ме кефи и О' Хенри с разказите си, а филми има доста, но с удоволствие гледам предимно българската класика. Холивудските филми ми харесват но рядко повтарям заглавие. Сещам се за един руски Филм- "Мимино" на Георгий Данелия, не е лошо да се види. Забавен е и връща към едно доста отдавна минало време за което някои си спомнят с носталгия а други...незнам !
- Моряка
- кандидат преподавател
Е сподели с Нас ,някой ми беше споменал ,но ми се губи вече,не съм чел това.BOVSKIQ KORMORAN написа:има един Руснак който е написал музика за четене на книгите му ,велика е ,четеш,слушаш и се гърмиш после"
Истина е затъпяхме без книги,изплуват ми в момента Тартарен Тарасконски

А сега де? 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
спрех да чета книги преди десет години.дадох си сметка,че всичко що си заслужава сьм прочел
а ново заслужаващо си-УВИ не е написано все още
за киното има друга тема.и тук ми хрумна нещо интересно...бе чел ли е некой нещо от ЖЕНА?
освен 'синовете на великата мечка","мери попинз","шума на вьрбите" и "пипи дьлгото чорапче"и още неколко бози в детските години
които,как да ги сравниш дейба с един андерсен например 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
смени го по скоро с ФЕМИНИСТMarco Polo написа:станАхме на кълбета, ей...5кила написа:...и още неколко бози в детските години![]()
![]()
Ще си сменям ника на Токай-Ихто!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Книги:Парграф22(Джоузеф Хелър),1948(Оруел),Фермата(Оруел),почти всичко на Жул Верн,Карл Май,Самуил на Талев и 5-книги на Димов,Пътеводител на галактическия стопаджия.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Токай-Ихто,Оцеола,Белия вожд,синовете на великата щука и по-заповед на мечката!!!Ся някои ще каже че и Сидни Шелдън е жена!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа