Любими филми или книги

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
cani
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Любими филми или книги

Мнение от cani »

Здравейте колеги,
Искам да ви попитам кои е любимия филм или книга.Моят любим филм е Хари Потър всичките части, а за книгите пак всички на Хари Потър.Ще се радвам ако споделите! :roll: :wink:
Последно промяна от cani на Нед Яну 25, 2009 9:39 am, променено общо 1 път.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Любими филми или книги

Мнение от Моряка »

Здравей от това( Любими филми или книги),ако махнеш "филми или" ще е май по-добре.Аз тема за книги поне не съм срещал.Има няколко на Кастанеда ама повечето се отказват в началото.Аз май да си преговоря една е в къщи,че затъпях :oops:
А сега де? :roll:
portokal
новобранец
новобранец

Мнение от portokal »

Книги- "Цар плъх", всички книги на Ремарк , отделно съм голям почитател на индианските книги на Карл Май :) :) :)

Любими филми - "Полед над кукувиче глездо" ," В за вендета" , "Гепи" ( който сега пускам да гледам за 3-4 път :)) ),"две димящи дула ", " Гладиатор" , "Патриота ", " Биг фиш " ( Голяма риба :mrgreen: ), "Списъка на Шиндлер " и още много други , но ме мързи да ги изброявам :)
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

portokal написа:Книги- "Цар плъх", всички книги на Ремарк
:smt023 :smt023
Също Стайнбек, Ф.С.Фицджералд и книжката на Кен Киси, дето и харесваш екранизацията....
На тинейджърите в форума ще препоръчам Дюма /баща/, Майн Рид, Лизелоте Велпхоф Хенрих, Пол Февал.....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

само не опорочавай темата си ,с думите "не съм гледал на зад ",Е толкова ли е сложно?би ли ми снимал книгите си на Джоан Катлин Роулинг!
Моряк! ,от дон Хуан ми тече кръв от носа ,от 30 години , събирам творчеството на Карлос ,и съм събрал повече от колкото е написал,аман от издатели,има един Руснак който е написал музика за четене на книгите му ,велика е ,четеш,слушаш и се гърмиш после, а в казармата прякора ми беше "цар плъх",защо ли?иначе от както ми филмираха книгата ,нямам любима,на Толкин беше! последно ме отказа да чета творчеството на Кърт или по точно след като умря 2007 нема писане ,нема четмо! Чакам с нетърпение да се преродя за да почна да чета отново, бе всички са велики ако са ти на една ръка разстояние и ти е свършила тоалетната хартия :butthead:

За малко да забрява , ХОРА ЧЕТЕТЕ КНИГИ ,КУПУВАЙТЕ КНИГИ,ПОДАРЯВАЙТЕ КНИГИ,РАЗГОВАРЯЙТЕ ЗА КНИГИ,КРАДЕТЕ КНИГИ(досега няма осъден за такова) "израстнал съм в антикварните книжарници на графа"
Последно промяна от БОВСКИЯТ КОРМОРАН на Нед Яну 25, 2009 12:08 am, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
kapsula
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kapsula »

Мисля, че имаше подобна тема :smt017 http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BC%D0%B8
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Филми няма да изброявам,защото са над 10. :lol: Книги да кажема главно криминалните жанрове за мафията.Най-любими са ми Живей бързо поредицата(бг) и Кръстникът(и филма е доста добър).
Аватар
cani
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cani »

Корморане немога да ги снимам в момента, защото те са на един приятел.Аз имам само ХП и стаята на тайните и в понеделник ще си копувам ХП и огнения бокал. :roll:
петър василев

Мнение от петър василев »

Всички на ДЖЕК ЛОНДОН.А от бг.всички комитски(хайдушки).
tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tatkoogi »

Книгата с главно "К" за мен е "Шогун" на Джеймс Клавел, също ме кефи и О' Хенри с разказите си, а филми има доста, но с удоволствие гледам предимно българската класика. Холивудските филми ми харесват но рядко повтарям заглавие. Сещам се за един руски Филм- "Мимино" на Георгий Данелия, не е лошо да се види. Забавен е и връща към едно доста отдавна минало време за което някои си спомнят с носталгия а други...незнам !
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

BOVSKIQ KORMORAN написа:има един Руснак който е написал музика за четене на книгите му ,велика е ,четеш,слушаш и се гърмиш после"
Е сподели с Нас ,някой ми беше споменал ,но ми се губи вече,не съм чел това.
Истина е затъпяхме без книги,изплуват ми в момента Тартарен Тарасконски :oops: Алфонс Доде ли беше :roll: За по младите Вилервале в Южното море,Бранислав Нушич с Автобиографията еееееее смех смех :drinkers: :drinkers: :drinkers:
А сега де? :roll:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

спрех да чета книги преди десет години.дадох си сметка,че всичко що си заслужава сьм прочел :wink: а ново заслужаващо си-УВИ не е написано все още :D :D за киното има друга тема.и тук ми хрумна нещо интересно...бе чел ли е некой нещо от ЖЕНА? :D :D :D освен 'синовете на великата мечка","мери попинз","шума на вьрбите" и "пипи дьлгото чорапче"и още неколко бози в детските години :D :D :Dкоито,как да ги сравниш дейба с един андерсен например :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Marco Polo написа:
5кила написа:...и още неколко бози в детските години :D :D
станАхме на кълбета, ей... :evil:
Ще си сменям ника на Токай-Ихто! :P
смени го по скоро с ФЕМИНИСТ :D :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Книги:Парграф22(Джоузеф Хелър),1948(Оруел),Фермата(Оруел),почти всичко на Жул Верн,Карл Май,Самуил на Талев и 5-книги на Димов,Пътеводител на галактическия стопаджия.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Токай-Ихто,Оцеола,Белия вожд,синовете на великата щука и по-заповед на мечката!!!Ся някои ще каже че и Сидни Шелдън е жена!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”