Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

От ник към име?
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: От ник към име?
Няма братле!От малък не си знам името!Дори майка ми,баща ми и жена ми се обръщат към мен със Сапуне!vasilev написа:Още като новодошъл във форума имахме малко недорозумение с САПУНА,и си викам ;сега как да се обърна към него,ако го нарека -САПУНЕ ,ще ми се разсърди моментално и въпреки това така се обърнах към него.Веднага на следващото изказване разбрах от един колега ,че се казва Димитър или Митко.Всеки случай имаме демокрация,![]()

Аз туй с телефоните го папах...ама от познати!AL KAPONE написа:Това не е достатъчно, искамда се слагат мобилните телефони, за да може да ти звънят откачалките в един през ноща, искам да се обявят заплатите (реалните) и Сапуна да качи снимката на Любоницата си
на първа страница на сайта !!!
![]()
![]()
![]()
![]()

Снимка ще кача,ама Неделчо само в заглавната ша стои!

...и номера на кредитната карта/банковата сметка!Dedy написа:Ше ме извиняваш Босе, ама и тва не е достатъчно! Аз предлагам секи да си напише у подписа: точен адрез, кода на алармата у тех, телефон за контакти (служебен и на съпругата) и подробна афтобиография.
Имам и електронен подпис!Нужен ли ви е?
Момчета,пишете си имената в подписа с препратка към карето ви в темата за презентация и сте шестак!

Ааа такава ли била работата.Ами що се дърпат някои колегиGODzillata написа:
Никъде не е ставало дума, че трябва да бъде задължително.Просто да се даде възможност на тези, които искат - да го направят...както други вече са го правили.
![]()

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Това е добра идеяsapuna написа: Момчета,пишете си имената в подписа с препратка към карето ви в темата за презентация и сте шестак!

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- ще става разбирач
Гласувах ДА,Няма какво да крия,Ако знаех че е толкова готин форума щях да се регистрирам с името си 

Аз,колеги гласувах с "ДА" ей така това беше първоначалната ми мисъл-не съжалявам.После прочетох изказванията на всички до сега и разбрах , че всеки е прав с доводите си.
Така,че ,какъв е проблема-никакъв.Всеки сам решава,как да се обръщат към него и какво ще е името на аватарът му.По отношение на анонимността-ДА ,на който му е нужна ДА,защо не,нали? Не на последно място при регистрация името ти вече е заето и ,какво трябва да пишеш Иван Иванов1,2,3.....не е ли по лесно един прякор който ти харесва и веднага се приема /не е зает/.
Аз например се казвам Йордан Пешев и съм от София кв.Орландовци и ми е по лесно да пиша некакъв никнейм отколкото другото....

Аз например се казвам Йордан Пешев и съм от София кв.Орландовци и ми е по лесно да пиша некакъв никнейм отколкото другото....

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Не ми пречи. Даже врабчетата като чуруликат се обръщам. Знам ли....... някой фен......Супер, нека си остане така...утре като го видиш на някой язовир и му викнеш "Декаааааа", той ще се обърне към теб, защото това е като условен рефлекс, докато я му викай дори с цяло гърло някакъв ник (особено ако има регистрации в 10-на форума все с различни никове)...ще те погледне учудено и ще извърне поглед.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Никой не те разбра обаче, ако е така!Защо е тогава анкетата, за какво гласуваме???Никъде не е ставало дума, че трябва да бъде задължително.Просто да се даде възможност на тези, които искат - да го направят...както други вече са го правили.

Аз дълго време се бях регистрирал с ник, и когато реших да се пиша с име, драснах едно лично на Барута и за няколко минути....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- разбира нещата
И аз гласувах с "да", защото и аз сам се чудя как ми се произнася ника, звучи ми малко като жужене на пчела

-
- кандидат преподавател
По принцип не гласувам и си оставам от ник към ник.Още в оная тема посочих,че собственото и фамилното ми име са най-обикновени,налага се да ги пиша ежедневно в работата си и не ми се ще да ги използвам точно в този форум,присъствието ми в който е за разтоварване и риболовна ,макар и недиректна наслада.После,имам много началници в Пловдив и в София,които ,ако не дай си боже прочетат някои от писанията ми,особено в "Разни"и ме идентифицират,като знам какъв им е манталитета и изобщо акъла,ще ме подгонят за липса на морал и етични норми.-направо не ми се обяснява,каква руска 37-38 година ще настане за мене.Нито съм гузен за нещо,нито съм таен - и Госта,и Наблюдателя,и Тони-72 ме познават вече и могат при нужда да удостоверят,че съм реално съществуващ екземпляр от доказано мъжки пол,с некои пороци и тук-там случайно оцелели некви добродетели.
- krokibg
- учете се от него
То за хора като вас си е задължително да не си ги пишете.Все пак има хора които те познават.Нито си писал простотий,нито си говорил против шефовете ти.Могат да те подгонят за нещо друго но не и за писането ти в рибарски форум и за риби.Гледай само да не им секваш кранчето като тръгнат да си вадят парички,че тогава ще стане страшно,направо непоносимо

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Е сега ми/ни паднахте..... требе да купувам голям тефтер.....

Твърдо ДА......

Твърдо ДА......
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
sapuna написа:Момчета, пишете си имената в подписа с препратка към карето ви в темата за презентация и сте шестак!

Вариант е!

...НО! - Когато погледнеш към някой ник, особено ако е със снимка, визуалната памет ти се задейства и ги запомняш, а когато е в подписа - то до него стигаш чак след као си прочел поста и вече се събира много инфо.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Момчета,пишете си имената в подписа с препратка към карето ви в темата за презентация и сте шестак.Това е най-правилното решение.на повечето никовете са им прякори останали от детските години и с които са свикнали,аз се стряскам като някой ми викне-ей,Ицо.А в казармата ми викаха Дъвката,даже и командира на поделението,там си бях забравил и двете.Като срещна някой набор и малко плахо ми вика -ооо Дъвка как си наборе
И никой не иска да знае жена ви кой номер сутиен носи,за мен е редно по-някакъв начин, да си знаем малките имена и родните места.Не знам защо трябва да се дискутира толкова това,трудно ли е не знам,за мен не.Въпреки,че претърпях телефонен тормоз от колега от форума,писал съм си номера не в една тема,за да бъда при нужда на разположение,не си смених номера,има опция-БЕЗ ЗВУК,драги ми Лимоне,ако се подвизаваш още между нас.Не съм искал, не съм те набарал 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Диканаров
- кандидат преподавател
Винаги и навсякъде съм бил само със своето име и физиономия! Това често не е печелившо! Така съм бил възпитан, така и аз съм възпитавал! Винаги съм стоял с лична отговорност зад написаното или направеното от мен! Така и ще продължа!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- barutchiata ©
- Администратор
GODzillata написа:sapuna написа:Момчета, пишете си имената в подписа с препратка към карето ви в темата за презентация и сте шестак!
Вариант е!![]()
...НО! - Когато погледнеш към някой ник, особено ако е със снимка, визуалната памет ти се задейства и ги запомняш, а когато е в подписа - то до него стигаш чак след као си прочел поста и вече се събира много инфо.
Абе Годзи като вдигаш такава пара, да те питам , защо като се регистрира тук не се регна с твойте имена???