Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Изпробване на нови пръти
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
ич на....да ти не е, какво си приказват ората! Злобата им почивен ден нема, прости им Господи
Със аероплан през облаци да се възнасят немоат на дедо ти Поп на малкио пръст да стъпат!!! и затва си богохулстват мискините
Ти чадо си праведен изключая подвеждането ти от Лукавия към паршутчетата ма ши са опраиш! ш'ти баем за здраве и за берекет и ща упоминавам из мулитвите сутрин обед вечер !
Снощи са загледах из туй тиви та видях че Оскар ви дадоа с другио каубой от планината. Ех любов божествена и блаженна
Амин

Снощи са загледах из туй тиви та видях че Оскар ви дадоа с другио каубой от планината. Ех любов божествена и блаженна

Амин
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поп на моторетка - ейййй
това е за 6ца. Добре го дава морския от Юга.
...обаче развалихте темата на ДОКТОРА и съм ядосан
... нов модератор - пък стара модераторщина... анатема тука не биваше така.

...обаче развалихте темата на ДОКТОРА и съм ядосан

... нов модератор - пък стара модераторщина... анатема тука не биваше така.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мълчи, бе , маскара... не мога да ти преброя каките с дебелите и с хубавите задници, дето ги постваше....
...ама да те качи не на моторетка анатемата ...ами на женско колело и да те повози на рамката...сега...
"посни" теми...кви теми.....мен не ми стига по 160 страници сценариииииии и редакциииииии и да се карам с какавани и да си пиля нервите...чи ваште литерации ши оправям.... не си познал...няма да е променя - късно е бат"Жилязко
...туй е за такива кат теб -
- мъдроратор тъкъв
пък фиксинга мене ма'й упрайл вече - имаме си далавера - ама нъцки не я знаеш 
...ама да те качи не на моторетка анатемата ...ами на женско колело и да те повози на рамката...сега...

"посни" теми...кви теми.....мен не ми стига по 160 страници сценариииииии и редакциииииии и да се карам с какавани и да си пиля нервите...чи ваште литерации ши оправям.... не си познал...няма да е променя - късно е бат"Жилязко

...туй е за такива кат теб -

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Ми Дуруме...тия сценарии четеш ли ги бре...кат си представя сценарии за някой РАП клипче...направо ме напушва смях , та ще се пукна..
Или сценария за някое клипче на поп-фолк певичка...например..Едър план на циците, завърти на 90 градуса, задник във ваната, пяна и ...завърти насам натам...силиконови устни... и т.н. представям си докато стигнеш края на подобен сценарий как се чувстваш... и накрая вземеш че се вживяваш и мислиш като тия "херой" от сценария...та затова се изцепваш тука понякога...по-така....И Анатемосания и той кат тебе... по сценариите...хахахаха...

Или сценария за някое клипче на поп-фолк певичка...например..Едър план на циците, завърти на 90 градуса, задник във ваната, пяна и ...завърти насам натам...силиконови устни... и т.н. представям си докато стигнеш края на подобен сценарий как се чувстваш... и накрая вземеш че се вживяваш и мислиш като тия "херой" от сценария...та затова се изцепваш тука понякога...по-така....И Анатемосания и той кат тебе... по сценариите...хахахаха...