Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

зщо са модераторите
Модератор: sapuna
Re: зщо са модераторите
Тоя дето е пуснал темата 1 месец забрана да влиза във форума ако бях модератор!!! Писнало ми е от такива ... няма си работа и давай модераторите виновни....
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Амииии,затова сме тук,да регулираме такива изказвания като твоите,да се четат от по-малко хора.
Форума си има правила,и те са задължителни за всички,не знам защо ти ще си настрани от тези правила.
Форума си има правила,и те са задължителни за всички,не знам защо ти ще си настрани от тези правила.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Бездействието през зимата си оказа влиянието!
Няма нужда от безмислени постове и създаване на напрежение!
carpmax,незнам какво целиш,но ако не ти харесва форума -не влизай!
Има правила и всички се стараем да ги спазваме!
С това поведение,нямаш бъдеще!
Няма нужда от безмислени постове и създаване на напрежение!
carpmax,незнам какво целиш,но ако не ти харесва форума -не влизай!
Има правила и всички се стараем да ги спазваме!
С това поведение,нямаш бъдеще!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много злоба има в теб и не си искрен !
Сигурен съм 100 % че не си бил днес на Овчарица !
Цитирам твои думи ,, студеното езеро откъм Бял Кладенец,, след тези ти думи си мисля че никога не си ходил там ........
Sorry
Сигурен съм 100 % че не си бил днес на Овчарица !
Цитирам твои думи ,, студеното езеро откъм Бял Кладенец,, след тези ти думи си мисля че никога не си ходил там ........
Sorry
-
- учете се от него
Няма ли да е по лесно никой да не му обръща внимание 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аз пък не мога да разбера, какво толкова скачате срещу човека???Такава безценна информация даде за Овчарица, аз всичко му разбрах, а за вас не знам...а, че модераторите са гадни копелета си е истина, ама те за това са назначени и им плащат доста добри пари!
Аз лично поднасям големи извинения на колегата "карпмакс", задето някои колеги са му се намесили в ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО(ТЕМА), явно колегите не са разбрали, че имаш особени права върху някои теми, за това
ПРОСТИ им колега"карпмакс"!?
Аз лично поднасям големи извинения на колегата "карпмакс", задето някои колеги са му се намесили в ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО(ТЕМА), явно колегите не са разбрали, че имаш особени права върху някои теми, за това
ПРОСТИ им колега"карпмакс"!?
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- кандидат преподавател
А защо са законите ,защо е полицията,защо са катаджийте,защо са данъчнитеcarpmax написа:колеги,мисля,че живеем в свободен свят...не мислите ли ,че някой хора много се вживяват в ролята си на регулатори,защото думата модератор си е всъщност един обикновен регулатор

Пич модераторите са за такива като теб които не искат да спазват правилата

- Бисо
- сериозен играч
Бати идиота,що го пускате още тоя

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Николай Неделков
- учете се от него
carpmax , каза ми КОЙ СЪМ АЗ , че да ти заключвам темата и , че искаш потребителите да ти я заключат , а не модератора - ето АБСОЛЮТНО никой не те понася
Това трябва да е достатъчна причина сам да се БАННеш и да не пишеш повече тук , без да се налага да те гоним.
Поздрави и Успех в оня другия форум дето не ти заключват темите - който и да е той
П.С. - да знаеш , че взех много добър хонорар , за това , че ти заключих една тема и ти изтрих друга

Това трябва да е достатъчна причина сам да се БАННеш и да не пишеш повече тук , без да се налага да те гоним.
Поздрави и Успех в оня другия форум дето не ти заключват темите - който и да е той

П.С. - да знаеш , че взех много добър хонорар , за това , че ти заключих една тема и ти изтрих друга

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Ами те са няколко ,ама там не е толкова активен ,защо ли?Николай Неделков написа:Поздрави и Успех в оня другия форум дето не ти заключват темите - който и да е той

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- Николай Неделков
- учете се от него
На мен ми каза , че имало по-хубаво място за форум , където не заключвали темите 
Но аз спирам да се занимавам с него. Няма смисъл да му се обръща повече внимание от необходимото

Но аз спирам да се занимавам с него. Няма смисъл да му се обръща повече внимание от необходимото

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- barutchiata ©
- Администратор
carpmax написа:колеги,мисля,че живеем в свободен свят...не мислите ли ,че някой хора много се вживяват в ролята си на регулатори,защото думата модератор си е всъщност един обикновен регулатор
Баце, модераторите са хора където се грижат за реда във форумите и предупреждават тъпаци като теб да спазват нормите на поведение, а после идвам аз или някой като мен да раздаде бановете за да има спокойствие у форума.Незнам дали симе разбрал понеже имаш банн.

- barutchiata ©
- Администратор
ALIGATOR написа:еиииииииииии много умни регулатори си имал саита бее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Алигатор ли си josh ли си незнам ама си просиш банн!

-
- научил се да хвърля
Да се включа и аз! Незнам човек,като този,имащ проблеми и ги излива с разн теми срещу модераторите! Много е лесно да нарушаваме правилата,но според мен и много други, те трябва да ги има и да се спазват от всички! Не може ''сулю и пулю'' да дрънка каквот му дойде на акъла и да пуска теми с цел да оплюва и обижда някой! Сори пич,ама ако имах правомощия беше БАМНАТ с ГОЛЕМИЯ,ако ме разбираш кво искам да ти кажа! Такива като теб,нямат място тук!!! БЕГАЙ!!!